В правилната посока ли вървя?

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Iveta
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Авг 2010 13:29

В правилната посока ли вървя?

Мнение от Iveta »

Здравейте! Научих за ТЕС от предаването на Гала и веднага започнах да събирам информация.Купих си книгата и я изчетох на един дъх.След това се връщах и препрочитах ,и препрочитах.Така, без да съм прилагала техниката вече знаех наизуст всички точки. Реших и аз да атакувам един от многото си проблеми. При височина 165 тежа 75 кг, които успявах да смъкна до 69 и после пак качвах.Реших да атакувам наднорменото тегло с предизвикателството.От вчера работя по следния начин: На всеки час вземам бучка морска сол и докато се разтапя в устата ми ,държа чаша минерална вода , която зареждам с положителна енергия като се опитвам и да визуализирам как искам да изглеждам.Като се стремя да се гледам през собствените си очи , а не като страничен наблюдател. След това изказвам моята декларация -"Въпреки, че имам наднормено тегло, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от излишните кг сега" След това правя серия 1 - преминавам през всичките 12 точки и повтарям по три пъти на всяка точка НФ - осбождавам се от излишните кг сега.После идва ред на 9Г и серия 2 с НФ.Завършвам с дълбоко вдишване и издишване. Това с вдишването издишването го видях в едно клипче- Тапинг за любовта(с Брат Йеитс)-http://www.vbox7.com/play:dae902e5. Между другото преди да започна това предизвикателство , 3-4 пъти си правех този тапинг за любов и трябва да ви кажа , че през последната седмица имах 4 покани за среща. При това съм омъжена и съм на 39 години и съвсем не съм някой кинозвезда.Дори си мислех, че съм незабележима...Разказвайки на децата си за своето увлечение по ТЕС малкото реши да опита с мен. Тя е на 8 години и изпитва панически страх от силни ветрове, дъждове и гръмотевици.Вчера тя направи ТЕС с моя помощ .Нейната декларация бе- Въпреки че ме е страх от силни ветрове и дъждове аз напълно и безрезервно приемам себе си .След това при серия 1 повтаряше - страх от силни ветрове и дъждове.После 9Г и серия 2.Вечерта излязохме да се разходим, а отново духаше силно, но тя каза че й е било приятно и не я било страх. Може да е внушение, знам ли.Важното е да прилагам парвилно ТЕС. Ще се радвам да науча мнението както на Иван, така и на други хора.Предварително благодаря.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

В правилна посока вървиш, но е по-добре да си по-конкретна в декларацията и НФ.
Колко точно са ти наднормените килограми? Т.е. тези които желаеш да свалиш.
Какво ти е идеалното тегло към което се стремиш?
Килограми ли искаш да сваляш или мазнини?
Килограми ли искаш да сваляш или сантиметри?
Килограмите ли са ти проблема или начинът по който изглеждаш?

(Какаво ще стане и как ще се чувстваш, ако си същите килограми, но изглеждаш така както би желала да изглеждаш? Според мен, слагаш равенство между килограми и нещо по-съществено. Грешка допускана от 99.999999999999 % от хората на диети за отслабване.)
Килограмите ли са ти проблема или начинът по който се чувстваш? Килограмите ли са ти проблема или фактът, че не се харесваш и приемаш такава, каквато си? Доколкото разбрахме има мъже които те харесват и така.
Ако килограмите са ти проблема, то визуализациите ти би трябвало да са не как изглеждаш, а че си на кантара и той показва еди колко си килограма. :idea:

Все въпроси на които, спред мен, трябва да си отговориш преди да си направиш по-конкретна декларация.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Iveta
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Авг 2010 13:29

Мнение от Iveta »

Благодаря за съветите.Наистина се опитвам да си отговоря на тези въпроси.Усещам че изказвайки декларацията , интуицията ме води.Грешно ли е ако я променям, докато намеря вярната и в същото време си вървят 30 дена?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

не е грешно, даже си е много правилно. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Iveta
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Авг 2010 13:29

Мнение от Iveta »

Благодаря
Искам да попитам и нещо друго.Ще има ли същия ефект ако не се приема сол.Коментирах с приятелка и тя ме разубеждава за солта- по принцип нали всички диети са без сол.И бездруго правя предизвикателството вече трети ден а се чувствам ужасно подута.реших да сменя декларацията на кг мазнини и всеки ден да е за по един кг
Отново благодаря
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Препрочети "Предизвикателството" и след това цитирай какво пише за солта. :evil: :evil: :evil:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Rally
Участник
Мнения: 43
Регистриран на: 20 Юли 2010 18:26

???

Мнение от Rally »

Някой да сподели дали е отслабнал с ТЕС, защото започвам интензивни ТЕС-упражнения за сваляне на килограми и ми се иска да знам дали има положителни резултати при някой?! За колко време?! Колко кг.?! Макар, че при различните хора и резултатите са различни-споделете :)
Публикувай отговор