Всичко за болестта РАК и ММС(Хлорен Диоксид)

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Всичко за болестта РАК и ММС(Хлорен Диоксид)

Мнение от radoraev »

КАКВО НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТОВА КАК MMS УБИВА РАКА

През последните 100 години е имало повече от 100 успешни лекарства за рака. Ройал Райф и Уилям Ф. Коч са първите двама от тези, които са създавали тези лекарства. Райф умира в затвора, а Коч похарчва няколко милиона долара, за да не влезе в затвора. Той умира разорен и съсипан, след като е обявен за невинен от три различни съдебни състава и дела водени цели три години от Агенцията за храните и лекарствата (АХЛ). Второто и третото дело били незаконни, защото били заведени по вече използвано веднъж обвинение. И двамата имали записани повече от 100 хиляди успешно излекувани пациенти с рак. Данните за тези мъже са на разположение в интернет. Потърсете в Гугъл техните имена.

Така, нека сега ви кажа как лекува MMS, защото MMS е едно от няколкото лекарства, които са на разположение на хората по целия свят, безплатно (ако успеят да стигнат до някой от нашите пастори, за да го излекува). По същество, MMS е силно разреден разтвор на хлорен диоксид и вода. Разтвори от 1250 до 10 000 пъти по-силни от MMS се използват в промишлеността като белина.

• Няма белина, използвана в домакинствата по света, която да съдържа хлорен диоксид като част от нейната формула.

Споменавам това, защото всички критици на MMS по света рано или късно споменават в своите писания, че MMS (хлорния диоксид) е мощна домакинска белина. Това доказва, че те не са правили проучвания относно MMS. Прост факт, който всеки трябва да знае е, че хлорният диоксид не е избелващо средство използвано в домакинството. Хлорният диоксид е одобрен от АХЛ за употреба в контакт с храни, а домакинската белина не може да се използва за тази цел. Вижте Уведомление за вещество влизащо в контакт с храни FCN001011 и/ или Вещество влизащо в контакт с храни (FCS) CAS Reg.No. 10049-04-4.

Съжалявам, че отделих толкова време да ви говоря за MMS, но тъй като по света има толкова много хора, които се опитват да ви откажат да го използвате съм сигурен, че желаете да узнаете някои истински данни за това как и защо MMS унищожава рака.

• Документите споменати в параграфите по-горе са уведомление за одобрение от АХЛ за употреба при храни на продукт съдържащ нищо друго освен хлорен диоксид и вода.

Има поне 100 други документа в интернет, които илюстрират одобрението на АХЛ за употребата на хлорен диоксид в храни. Посетете интернет сайта fda.gov в раздела Избор на опаковка, в рубрика Храни и другите разпоредби на АХЛ относно хлорния диоксид. Сега вече не мислите ли, че е доста забавно, че АХЛ казва, че MMS е отровен промишлен избелител, след като вече е бил одобрен за употреба в храни?

Нека ви разкажа едно много странно, особено и ужасно нещо. Всяка година все повече и повече хора умират от рак под грижите на лекарите.

• Миналата година, 2011 г., повече от 7 милиона пациенти страдащи от рак в целия свят са починали под грижите на лекарите, докато, ако само един единствен пациент почине под грижите на алтернативен лекар, който е използвал билкови лекарства обществеността се надига и алтернативният лекар обикновено е съден.
• Не става ли очевидно, че лекарите са погрешното място за търсене на помощ срещу рак? Те са имали 7 милиона провала миналата година. Проверете го. Това не е нещо, което могат да скрият.
• Всеки университет, всеки колеж, всяко правителство одобрява тази пародия, а човечеството изглежда не забелязва това. Това е странното.
• И познайте какво, тези университети и правителства всички те получават пари пряко или косвено от болните от рак, които са страдали и починали.

MMS разрушава всички видове рак. Причината се крие в това, че хлорният диоксид с формула ClO2 е оксидант с уникални характеристики. Важна точка е това, че хлорният диоксид в MMS е 1000 пъти по-разреден и от най-слабата белина. Той се разпространява в тялото като изобщо не го засяга, а само убива патогените. Просто, защото е твърде разреден, за да навреди на организма по какъвто и да било начин.

Освен, че е изключително разреден разтвор, неговият окисляващ потенциал е най-ниският от всички окислители, които могат да се използват в организма. Потенциал на окисляване е електрическият потенциал, които определя какво даден окислител може да окисли. Хлорният диоксид има много по-нисък потенциал на окисляване от кислорода или от който и да било друг окислител. За ваше сведение, потенциалът на окисляване (определя колко активен е даден окислител) на всички известни окислители, които някога са използвани в организма е както следва: озон 2.07 волта, водороден прекис 1.80 волта, кислород 1.28 волта, и ХЛОРЕН ДИОКСИД 0.95 волта. Както виждате, хлорният диоксид е най-слабият известен окислител, които може да се използва в организма.


Относно рака: Раковата клетка е клетка от тялото, която е била променена да реагира по различен начин от нормалните клетки. Съществуват две основни теории за рака.

Теория № 1 е основната теория в света. Тя е възприета от настоящите медицински власти и е поддържана от АХЛ. Тази теория предполага, че няма причина за рака и той просто се появява и няма начин да бъде предотвратен.

Теория № 2 е теорията изказана от двама мъже, Райф и Коч, които първи са излекували рак. Те казват, че микроорганизъм нахлува в клетката и направлява промяната й към ракова клетка. Този организъм се нарича плеоморфен организъм, защото може да възприема разнообразни форми, за да поддържа средата според нуждите си. Всички изследователски проекти относно теория № 2 са прекратени. Всички лекари и учени, които приемат тази теория са съсипани по един или друг начин. Очевидната причина е, че ракът може да се унищожи съгласно теория 2, но няма начин ракът да се унищожи като се прилага теория 1.

• MMS убива плеоморфния организъм в раковата клетка. След това клетката се трансформира обратно в нормална телесна клетка или умира и се отстранява чрез кръвта с нормалните функции на организма.
• Плеоморфният организъм се разрушава посредством окисляването, тъй като MMS няма друга химическа реакция.

Може би знаете, че електроните държат заедно всички съединения, а това разбира се би включило плеоморфните организми. Електроните удържат в едно материята във вселената. Окисляването е процесът, при който електроните се отстраняват от материята като се окисляват и така веществото се разпада и се разрушава.

Веднъж щом електроните бъдат отстранени от съединенията в даден патоген, съединенията се разпадат, като създават липса в него и по този начин го унищожават.

Всяка молекула от MMS може да поеме 5 електрона, което прави поне двойно повече електрони, отколкото при другите окислители, но силата е много по-слаба. Следващата важната част, която трябва да се знае е, че електроните, които хлорният диоксид отнема навлизат и унищожават също и молекулата на хлорния диоксид. Това го прави чист убиец, тъй като не остава нищо друго освен атоми и готварска сол.


MMS2 Вторият важен убиец на рака Когато калциевият хипохлорит се разтвори във вода той се превръща в хипохлорна киселина.

• Това е киселината, която организмът използва, за да убива патогените от стотици хиляди години насам. Формулата е HOCl.

Тя също е и окислител с удивителна способност да навлиза почти навсякъде в човешкото тяло и вероятно по тази причина природата я е избрала за тази работа. Ние просто даваме на тялото допълнителни амуниции от HOCl и това се оказва доста успешно.

• Реалното унищожаващо действие е почти същото като при MMS1, окисляване. Този процес на отнемане на електрони убива патогените и причинява саморазрушение.

Тъй като тези данни са известни отпреди почти 100 години, може да има само едно обяснение на това защо лекарите не ги използват в помощ на унищожаването на болестите. Това наистина действа, а те не използват нищо, което да действа.

Унищожаването на рака: Трябва да спомена няколко неща:

1. Има няколкостотин свидетелства в интернет за лечения на рак с MMS; критиците казват, че всички те са лъжливи. И отново, те никога не дават логично обяснение защо стотици хора биха разказвали такива лъжи.

2. Историята е показала, че скоро след като някой представя доказан метод за лечение на рак той или е сполетяван от насилствена гибел или е хвърлян в затвора. Разбира се методът никога не става известен. Така аз без усилие доказах онова, което откриваме за MMS. Хиляди са се избавили от страданието и от рака, но това нищо не доказва. АХЛ твърди, че противоотровните показания нямат стойност. Правителството и медицинската наука изискват клинични изпитвания като доказателство, а това струва 800 милиона долара. Ако имахме 800 милиона долара за изпитвания, те щяха да ни вземат парите и пак да откажат одобрение за MMS, защото ракът само по себе си създава индустрия за трилиони долари, която те нямат намерение да спират. Така че е много малко вероятно да се появи доказателство в следващите няколко години. Съжалявам, предполагам, че за момента трябва „или да ми вярвате или да умрете”.

Ако се разболеете от смъртоносен рак и започнете да приемате раковите MMS протоколи, по мое мнение ще имате около 90 процента шанс да се излекувате. Ако, независимо от това сте се лекували с лъчетерапия, с химиотерапия или с хирургически операции, шансовете ви за излекуване използвайки MMS протоколите падат до 50 процента шанс за живот, чрез опита. На колкото повече лъчетерапия, химиотерапия и хирургически операции сте се подложили, толкова по-малки са шансовете ви за възстановяване. Ако продължите с медицинското лечение, съгласно докладите на AMA отпреди няколко години, шансовете ви падат до 3 процента за преживяемост. Няма подобрение или промяна в медицинското лечение на рака от 100 години насам.

Аз не печеля пари от продажбите на MMS нито пряко, нито косвено. Моята цел и целта на тази църква е един свят без болести. Парите, които печелим от продажбата на книги използваме за разходите тук и за изграждане на клиники по света.

Процедура за унищожаване на рак: Използвайте протокол 2000 публикуван в сайта ми jimhumble.biz. С този протокол се започва процедурата с малки дози на всеки час и изгражда все по-силни и силни дози с максимум 6 или 7 капки на час (но може да бъде и повече от това). Предпочитам хората да започват с 1 капка активиран MMS на час. След това, когато могат да понесат повече, увеличаваме броя на капките на час, дотолкова, доколкото е възможно, без да се чувства гадене или да се появи разстройство. Ако се появи диария или гадене, отстъпете назад, използвайте по-малко капки, но не спирайте освен, ако лошото усещане не е твърде силно. В този случай, спрете за няколко часа или дори за един ден, но след това продължете с още по-намалена доза.

Няколко дни след като сте започнали протокол 2000 започвате да вземате малки дози от MMS2, като използвате калциев хипохлорит на капсули. Капсулите се приемат на всеки два часа през деня за поне 10 часа. Разбира се увеличавайте дозите като използвате повече хипохлорит в капсулата, но никога повече от размер нула на капсула пълна до половината.

Ако тази процедура не действа или не действа достатъчно бързо, добавете Протокол 3000 към Протокол 2000. Има също и няколко по-малки протокола, които следва да се имат предвид при възможно включване в лечението към този момент.

Какво може да очаквате от цялата тази процедура? Обикновено болката намалява след часове, а цялата болка изчезва обикновено след по-малко от седмица. Ракът обикновено се излекува след няколко седмици, но може да отнеме и месеци. Просто продължете, докато стане по-добре.

Както винаги с любов,
Епископ Джим Хъмбъл

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

www.mmsbulgaria.com

Мнение от radoraev »

За Всички Видове Рак
Протокол 2000 за Рак.

Това е интензивен курс, който често помага при рак, независимо от стадия – помагал е и при рак в Четвърти стадий. Най-доброто е, което знаем на този етап за рак в напреднала форма. Изпробвано е често пъти върху хора в Африка, както и две години в Мексико.

Следващата стъпка за някои хора е малко по-тежка, но се налага, ако желаете да има резултат. Трябва да вземате капсули ММС2 поне 4 пъти дневно в началото, а после да ги увеличите на 6 или дори повече. Започнете по-бавно, както винаги. ММС2 е хипохлорна киселина – същото в-во, с което човешката имунна система се справя с вредностите.

Имунната система сама не може да произведе достатъчно количество от него, за да ликвидира рака, но вие ще й помогнете с тези капсули. Тази киселина е съвсем същото, което се използва от имунната система – произведена е от химикала калциев хипохлорит.

Ако имате съмнения относно тази киселина, проверете в Гугъл – „хипохлорна киселина и имунна система”. Ще ви излязат стотици сайтове в подкрепа на твърдението ни. Само аз обаче предлагам оралното й приложение. Вземам я повече от 4 години, както и стотици хора, на които съм я изпращал.

В действителност това приложение е напълно логично – само търговците на лекарства биха ви посъветвали да не я вземате, понеже ще ви излекува, докато лекарството няма.

И така, налага се да вземате две неща, за да ликвидирате рака и ето как трябва да протече това. Трябва да наситите организма си с ММС1 и ММС2 с цел бързото унищожаване на болестта, но не и толкова бързо, че да ви стане по-зле. Бързото убиване на рака може да е опасно за вас, затова давайте постепенно. Трябва да вземате колкото ви понася без гадене или повръщане.

Действа се равномерно. Увеличавайте дозата до момента на гадене/повръщане или разстройство, или и трите. Спрете приема на ММС1 и 2, докато неразположението отмине и веднага след това започнете пак, но намалете дозите и на двете. Би трябвало да почувствате подобрение (намаляване на болката) много скоро, или при всички случаи няма да има влошаване. Все пак не оставайте дълго на намалената доза. След няколко часа намалена доза, от която не ви става зле, започнете пак бавно да увеличавате. Скоро ще свикнете да намирате баланса.

В момента, в който усетите, че ви става лошо, намалете дозата или просто не я увеличавайте. Това се отнася и за ММС1 и за ММС2. С второто може да намалите дозировката, като отворите капсулата и изсипете част от съдържанието й. Щом почнете да вземате по цяла капсула, може да увеличавате дозата като просто я вземате по-често. Никога повече от една капсула наведнъж.

Причината да ви става зле е, че ММС-ът убива раковите клетки и другите патогени по-бързо, отколкото отделителната система може да пречисти организма и изхвърли токсините. Унищожената патология трови организма и така наречената „мръсна кръв” може да предизвика главоболие и гадене. Всякакви други болести, които също са били в тялото и, следователно, са унищожени, също дават подобни ефекти, преди да се изхвърлят.

Всеки има различна степен на ефикасност на елиминиращата система, както и степен на токсичност, която може да е била първопричината за рака. Така че, не може със сигурност да се каже, дали неразположението ще се усети на втория или на десетия ден. Когато кръвта се пренасити с токсините, трябва да намалите дозите и на ММС1 и на ММС2, за да се очисти. Постепенно прагът на повдигане ще се покачва.

Имайте предвид, че и ММС1 и 2 са вещества, които човешката имунна система използва от стотици и хиляди години. Не е нещо, измислено от нас. Има хиляди документи за проучвания, които обясняват това и са били известни повече от 50 години, ако не и по-дълго.

Може би е доста трудно да се допусне, че лекарите не са използвали тези две субстанции за подсилване на имунитета толкова дълго, но е така. Невероятно. Химикалът се нарича калциев хипохлорит. Не използвайте никакви други. Разбира се, би било хубаво, ако можехме да сложим химикали от фармацевтичната индустрия в желатинови капсули, но разполагаме с химикали от басейновата индустрия, чиито производители трябва да поддържат чистотата и качеството им високи, така че да не са опасни за плувците.

Аз съм проверил качеството на химикалите от плувнобасейновата индустрия и те нямат отровни вещества, всички остатъчни химикали са под нивото, което се предполага, че организмът може да понесе от дозата, която пише да се взема в протоколо ми.

По мое мнение, както и на хората, които вече съм видял да се възстановяват или поне да се подобряват значително, имате повече от 90% шанс за възстановяване, ако имате рак в Четвърти стадий. Ако опитате с традиционната медицина, според Американската Асоциация по Рак, шансът ви е по-малко от 3%.

Ако става дума за меланома или рак на кожата, моля, вижте следните страници по отношение на грижа за кожата http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/18.html


Ако се касае за някоя от всички 23 000 кожни болести, вижте раздела за вани с ММС: http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/20.html

ПРОТОКОЛ 2000 се отнася до рак и други животозастрашаващи болести. В основата е – да се вземат толкова капки действащ ММС на час, колкото може да приеме човек без да се почувства по-зле, или да получи неразположения като разстройство.Това да се прави в продължение на 10 часа на ден, три седмици, или до пълно възстановяване. Добре е да се започне само с една капка на час и бързо да се увеличи дозата дотолкова, колкото е възможно, пак без какъвто и да било дискомфорт. Всички капки трябва да се активират по описания начин. Моля, приемете го сериозно и не влошавайте повече сегашното си състояние! Вземайте колкото ви понася, но дозирайте внимателно и увеличавайте постепенно. Влошаване на настоящото състояние извлича енергията и забавя оздравителния процес.

Активиране на съставката може да се извърши по четири различни начина, всеки от които е подходящ – първо капнете дозата капки ММС в чиста стъклена чаша и следвайте инструкциите:

1) (предпочитан метод) Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.

2) Прибавете 5 капки 10%-ов разтвор на лимонена к-на за всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

3) Прибавете 5 капки оцет за всяка капкаММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

4) Прибавете 5 капки чист лимонов сок за всяка капкаММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясноизцедените сокове.

Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото, стига да държите съда плътно затворен.


Внимание, това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, взайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество. Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред води до по-бавно възстановяване. В същото време опитайте постепенно да увеличавате количеството, докато стигнете до 3 капки на час, но не повече. ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
След три дни трябва да прибавите ММС2. Взема се под формата на една капсула през час (по една на всеки 2 часа). ЗАПОЧНЕТЕ обаче с ¼ капсула първия ден, минете на половин през втория, и оттам нататък – на една цяла. Така ще стигнете до 5 капсули дневно. Първият ден разтворете капсулата и изсипвайте по 1/4 от съдържанието й. На следващия ден – по половин.
Този протокол е за всички видове рак и животозастрашаващи болести, независимо какви, включително Алцхаймер.
ММС2 е калциев хипохлорит на прах, под формата на малки желатинови капсули. Да не се използва натриев хипохлорит. CaCl(ClO) се преобразува в хипохлорна киселина, разтворен във вода. Обратно на очакваното, в този химикал не се съдържа хлор, независимо какво пише на етикета. Хипохлорната киселина се използва от организма за унищожаване на микроби.

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1822
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Радо,в този форум сме коментирали в темата за КС,че в крайна сметка няма добра или лоша техника която да помогне на човек да се излекува,а преди всичко да се осъзнае,че му е нужна тотална промяна за да постигне излекуване.
Според мен,моето мнение е,че с този ММС се дава възможност на хора болни от така наречените неизлечими заболявания за традиционната медицина,да се излекуват с нещо,което явно от всички казано и написано до тук е повече от панацея,а аз лично съм пробвал и Райф генератор,жива и мъртва вода,селен,коприва,озонирана вода,скъпи шампоани и какви ли не още добавки и билки за едно кожно заболяване себореен дерматит и ефекта го има е временен.Какво остава да се очаква за болест като рака?
От информацията която аз знам и съм чел за хора излекували се от някаква неизлечима болест,най-важното и повтарящо се нещо в тях е промяната която те правят със себе си.
Аз когато откривам и чета нова информация за нещо което помага и е полезно на кожата,пробвам и купувам без да се замислям и пестя пари,но след опит виждам какъв е ефекта.Ти от личен опит имаш ли наблюдения за това как ММС помага на болни от рак и колко време след едно евентуално излекуване ако има такова след прием на ММС човека е здрав и всичко е наред само от пиене на ММС?
Предполагам си даваш сметка какви надежди се дават на хората с това инфо?Не от вчера нета е пълен с какви ли не причини за рака,както и рецепти за лечения за рака,виждаме примери с излекувани хора,но въпреки това аз нямам представа дали народа след като е добре запознат и информиран е станал по-здрав,но след като причината е в нас,къде е решението?
И ако има повече излекували се хора,защо те не споделят така открито успеха си и начина по-който са успяли?
Тук знам,какво ще ми отговориш-Да видя във фейсбук,колко много хора споделят в групата за ефекта от ММС-а.
Кое е по-важно,да се чувстваме добре или да премахнем причината,която ни води до това,да сме болни и да страдаме?
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

Привет Гена
Какво да ти кажа...
1-Има хиляди видео споделяния за рак и ММС.
2-Има официален ММС център в родопите и има излекувани от рак там(включително Българи)
3-Аз лично познавам Българи,които удивиха лекарите и се спасиха от убийствените им методи като химио и лъче терапия(дълга тема)
4-Онзи ден една приятелка сподели,че тумора и намалял.
5-На болните не им се влошава състоянието от ММС,така че няма от какво да се притеснявам...че не е панацеа не е,обаче работи на 85% от болните
5-За себореен дерматит наскоро приятелка сподели в групата във Фейсбук,че и изчезнал като с магия.Ти опитвал ли си ММС Гена?
6-Доста привърженици на духовните практики в началото се дърпат срещу информацията за ММС,защото си мислят,че тази информация разбива на парчета всичко изучено от тях за психосоматичните първопричини на едно заболяване и омаловажава техния труд и четене с години.
7-Тогава се налага да им говоря така:
.......Човек може първо да се изцери и после да разбере себе си или първо да разбере себе си и да получи изцеление...........
Темата ММС привлече вниманието в едно време,когато правих наистина чудеса с Рейки,медитации,дишания,молитви и какви ли не други практики но за щастие някак си аз не останах в ,,капан" само на духовното,а се постарах да вникна дълбоко в информацията.
Информацията за ММС завлече след себе си информация за Аутизма,Аутизма завлече информация за ваксините,ваксините завлякоха информация за фармацевтичните картели и целенасочения геноцид срещу теб и мен,информацията за конспирацията срещу нашето здраве завлече след себе си информация като цяло за това какво се случва в света и как да се спасяваме...и в крайна сметка е повече от естествено разбира се,който е започнал употреба на ММС да започне да се интересува и от това с какво се храни(по простата причина,че е вече в друга компания от хора)
Всъщност ако забравиш думата ММС,можеш да откриеш потресаващи истини,открития и разобличения в цялата тази история около ММС.
За мен това е нещо наистина революционно и ако ти кажа колко наистина уважавани извисени духовни личности в България го употребяват ще ти падне шапката :)
Наистина няма да повярваш :)
За надеждите на хората?
Ами аз първо искам да кажа,че има не разбиране към ММС от много хора само защото целенасочено болестите са ни обяснени грешно!!!
Хората трябва първо да разберат,че всяка болест е едно и също-замърсяване на тялото с токсини,тежки метали,развитие на гъбички в тялото в частност Кандида и слабото оксидиране на клетките заради малкото движение на хората в ежедневието им.Има храна+движение=има оксидация(здраве).............има храна+няма движение=ферментация(болести)
Точно затова като някой ме попита:
-Ама чакай сега..твърдиш,че няма СПИН(да,твърдя го!!!),а пък слагаш статии как някой се излекувал от СПИН
Ами именно...четете между редовете..СПИН не е това,в което ни карат да вярваме и щом се лекува,значи някой нещо крие от нас и този СПИН изобщо не е нещо друго от тотално убит имунитет и замърсено тяло.
Затова казвам,че информацията за ММС ако се приеме на едно по-сериозно и дълбоко ниво,напълно е възможно човек да разбере как е устроен целият свят.
Не на последно място да кажа...аз не лекувам хората..аз съм тук с една ,,осъзната" задача само да паля искрата!!!
После всеки по пътя си.
А на последно място ще кажа,че в момента моята майка тръгва по клиничните пътеки с лъче терапии,след като претърпя успешна операция на тумор и и извадиха две ребра,след като туморните маркери след месец не показаха нищо.....бях убеден,че ще я наплашят и ще я накарат някак си да влезе в убийствената схема-операция,терапия,лекарства,смърт в агония!!!
Поне това се случва с 98% от хората и в онкологията нищо не се променя за последните 100 години(защо ли?)
Какво исках да кажа с това за майка ми ли?
Колкото и да споделям информация за революционния ММС,аз спазвам вселенския закон винаги:
Нямам право да нарушавам ничия свободна воля,било то и на майка ми,която не желае да пие ММС!!!
Но всъщност ММС ме доведе до най грандиозното разкритие за причините на 99% от болестите,а именно паразитите в нашето тяло.
Затова и казвам,че нещо се крие от нас и то се знае много добре от Фармацевти и Лекари!!!
Цитат:
Рак и СПИН
През 1990-1995 година в Русия са били проведени научни експерименти на клетъчно, молекулярно и генетично ниво за откриване същността на раковите клетки в човешкия организъм. Тези изследвания са били извършени в Ленинградския научноизследователски институт по акушерство и гинекология "Д. От", Научноизследователския онкологичен институт "Н. Петров", Научноизследователския институт по епидемиология и микробиология "Пастер", Централния научноизследователски рентгенорадиологичен институт и в Московския научноизследователски институт по вирусология "Д. Иваневски".
Резултатите от експериментите показали, че раковата клетка представлява трихомонада, която се намира в онзи етап от съществуването си, в който е вече изгубила камшичето си (флагелум). Ракът представлява трихомоноза или по-точно, крайната му фаза, при която човек буквално се оказва между живота и смъртта.
Американските учени са открили, че при развитието си в човешкия организъм трематодите от вида Fascio-lopsis busri отделят естествени отпадъци от своята дейност. Един от тези отпадъци предизвиква стремително делене на раковите клетки. Изследванията на учените са показали, че в организма на повечето болни от рак има тези трематоди. След унищожаването на паразита и отстраняването на токсините от организма на болните "неизлечимите" болести също изчезнали.
С разпространението на промишлената обработка на продуктите, напитките, козметиката и лекарствата хората са нанесли значителна вреда на имунната си система, което, от своя страна, улеснява проникването на паразити.
Когато в тялото на човека се появят много паразити, те започват борба за оцеляване, агресивността им се повишава. В клетките на трематодите се произвежда вещество, което стимулира тяхната шизогония, ортофосфотирозин, и по този начин червеите започват бързо да растат. Ортофосфотирозинът, отделян от паразита, предизвиква безконтролен ръст и на клетките на организма, в които са се заселили паразитите. Точно това представлява ракът.
Трихомонадите играят главна роля и в развитието на СПИНа, като именно те, а не лимфоидните клетки на човека, както твърди официалната медицина, представляват основна причина за появата на вируса на имунодефицита при човека (ВИЧ).
Ракът е паразитно заболяване, а СПИНът е свръхпаразитна болест, тъй като той се причинява от два паразита: трихомонада – човешкия паразит и ВИЧ - паразита на трихомонадата.
Съществена роля за повишаването на злокачествеността на рака и СПИНа играе и многобройната и разнообразна съпътстваща микрофлора. Съществена, но нe първична роля, играят такива фактори като лошата екология, вредните навици, повишената радиация, злоупотребата с антибиотици, хормоналните препарати, безразборният секс.
Като цяло важно е да се разбере следното: ако сте се разболели, търсете паразитите и ги отстранете. За тази цел има резонансна диагностика с помощта на апарата "Оберон", която определя наличието на паразити във вашия организъм.
Пс:Какво прави ММС?Трепе някои паразити и най-вече разгражда фекалиите им,които са силно токсични.
Какво е РАК?Какво е ТУМОР?
Защитна реакция на организма,която капсулира дадено петно в тялото с огромна киселинност заради изпражнение на паразити!!!
Повечето хора,които познавам и които не са ходили на процедури(доказано убийствени),а просто са променили драстично начина си на хранене(суровоядство) си живеят много -по добре и щастливо от другите,които са се подложили на терапии в болници!!!
Относно паразитите погледнете тук във форума темата за ПАРАЗИТИ

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

интересно

Мнение от radoraev »

Гена привет
Виж какво ми написаха приятели преди малко...звучи интересно!!!
Пламен Петров
Нека дам и аз моите пет стотинки по темата ММС.Първо да кажа как действат антибиотиците.Убиват вирусите но сриват заедно с това и имунната система на човека.Не убиват вируси които са влезли в клетката по този начин се открива възможност за по-късно хронично заболяване.Тези клетки се делят и клонират вируса.Зависи къде са в тялото и от там каква хронична болест ще се прояви болест .Защо тялото не може да изгони тези патогенни от клетките си?За това отговаря в клетката VDR рецептор или витамин Д рецептор.Този важен рецептор е уникален имат го само хората и отговаря за вродения имунитет.

Какво правят патогенните?Ами блокират го и отговора на организма е производство на 25-хидроксивитамин D за да може да се активира рецептора.Какво се получава във VDR се натрупва прекалено много 1,25-дихидроксивитамин D който започва да се натрупва в други рецептори отговорни за хормони темп.на тялото ,надбъбречна жлеза ,щитовидна и др.Това учените го знаят има изследвания докладвани на конференция в Португалия през 2008.Оказало се че хората с високи нива 1,25-D има различни хронични заболявания.Учудвам се защо до сега никой не си направи труда от големите фармацевтични компании да създадат медикамент който да активира VDR.През 2012 в Санкт Петербург вече категорично е казано че VDR рецептора при активиране лекува много хронични заболявания.Бъдещите диагнози трябва да се поставят като се включи изследване на рецептора и нивата на 1,25-дихидроксивитамин D.

Какво прави ММС.Сигурен съм че по някакъв начин освен всичко друго което прави активира VDR рецептора в клетките на човека и по този начин се задейства вродения му имунитет.Съжалявам за простоватото обяснение но навремето учих други науки.Важно за мен при прием на ММС да се вземат витамини и минерали.Знае ли някой от къде може да се купи океанска вода?

Виолета Алексиева
В много случаи лечението с ММС е много ефикасно и подобрява алкално-киселинния дисбаланс.Но когато организма на човека е много вкиселен се получават повече влошавания и по-тежки лечебни кризи.Това е резултат на унищожаването на много анаеробни организми,паразити,гъби и др. патогени и в резултат на това се натрупват много токсични отпадъци в кръвта ,които трябва да се изхвърлят от организма.
Затова е много важно внимателно дозиране на ММС,като се започва с една две капки и после постепенно се увеличават.Не бива да се допускат силни лечебни кризи и неразположения.
Но за да облекчим действията на организма за по-бързото изхвърляне на отровите е препоръчително да се набляга на алкалните храни-плодове,зеленчуци, ядки поне по време на лечението.Да се избягват храни като захар,млечни,месо.Хубаво е да увеличим движението,упражненията,да пием повече вода.Така помагаме на отделителните органи кожата,бъбреците и др да се справят по-ефективно.

Стратегия срещу рака: Алкално киселинен дисбаланс - сериозен проблемПрекалената киселинност може да се превърне в опасно състояние, което отслабва всички системи на тялото. Това води до вътрешна среда, благоприятна за болести, за разлика от рН балансирана среда, която позволява нормална функция на органите, необходима на организма, за да устои на болестите. Здравото тяло поддържа достатъчно резерви, за да отговаря на спешните алкални изисквания. Когато прекалената киселинност трябва да бъдат неутрализирана нашите алкални резерви са изчерпани и това оставя тялото ни в едно отслабено състояние. РН балансиран режим на хранене, според много експерти, е жизнено важен ключ към поддръжка на здравето.

Концепцията за киселинен алкален дисбаланс, като причина за болести не е нещо ново. През 1933 г. в Ню Йорк лекар на име Уилям Хауърд Хей (William Howard Hay) публикува безпрецедентна книга, „Нова здравна епоха” (A New Health Era), в която той твърди, че всичките заболявания са причинени от автоинтоксикация или "самоотравяне" поради натрупване на киселинни отпадъци в организма: „Здравето ни е застрашено поради прекаленото въвеждане на киселинно-формиращи храни в нашето хранене. Това може да ви изглежда странно, че причината за болестите е една и съща, без значение какви са безбройните начини на изявяване, но това е истината. Д-р Уилям Хей

Съвсем наскоро, в своята забележителна книга „Алкализирай или умри” (Alkalize or Die ) Alkalize д-р Теодор A. Бароди (Dr. Theodore A. Baroody) казва по същество едно и също нещо: „Безбройните имена на заболяванията не са от реално значение. Какво е важното, че те всички идват от една и съща причина (корен) ... прекалено много киселинни отпадъци в тъканите на тялото! Д-р Теодор A. Бароди, ND, DC

Разбиране на рН нивото
рН (потенциала на водорода) е мярка за киселинността или алкалността на разтвора. Тя се измерва по скала от 0 до 14. Колкото е по-ниско, средата е по киселинна (рН) на разтвора, колкото е по-високо, средата е по алкална (рН) на разтвора. Разтворът е неутрален при рН 7.0.
Съдържанието на вода е повече е между 70-80% в човешкото тяло. Тялото има алкално киселинно съотношение, което се нарича рН, което е баланс между положително заредени йони (киселинно образуващи) и отрицателно заредените йони (алкално образуващи). Тялото непрекъснато се стреми да балансира рН. Много проблеми могат да възникнат, когато има компромис с баланса на pH.
Важно е да се разбере, че ние не говорим за стомашни киселини или на рН на стомаха. Ние говорим за рН на течностите в организма и тъканите, което е съвсем различен въпрос.

Тестът може да се направи с рН ленти:
Препоръчително е да тествате вашето рН ниво, за да се разберете дали рН на организма ви е балансиран. Чрез използване на рН тест ленти, можете да определите рН фактора бързо и лесно в собствения си дом. Ако рН на урината варира между 6,0 до 6,5 сутринта и между 6,5 и 7,0 вечерта, тялото ви функционира в рамките на един здравословен диапазон. Ако вашата слюнка остава между 6,5 и 7,5 през целия ден, тялото ви функционира също в рамките на един здравословен диапазон. Най-доброто време за тестване на вашите рН е около един час преди хранене и два часа след хранене. Тествайте рН нивото два дни в седмицата.

Повечето хора, които страдат от небалансирано рН имат киселинно ниво. При тези условия организма се стреми да заеме минерали, включително калций, натрий, калий и магнезий от жизненоважни органи и костите като буфер за неутрализиране на киселинността и безопасно да я отстрани от тялото. Поради това, тялото може да пострада тежко и продължително в следствие на висока киселинност и това може да остане неразкрито в продължение на години.
Лека ацидоза (киселинност) може да доведе до такива проблеми като:
-Сърдечно съдови проблеми, включително и свиване на кръвоносните съдове, както и намаляване на кислорода.
-Наддаване на тегло, затлъстяване и диабет.
-Проблеми на пикочния мехур и бъбреците, включително бъбречни камъни.
-Имунна недостатъчност.
-Увеличаване на свободните радикали, което вероятно допринася за ракови мутации.
-Проблеми с производството на хормони.
-Преждевременно стареене.
-Остеопорозата; слаби, крехки кости, фрактури на бедрената кост и костни израстъци (шипове).
-Болки в ставите, болки в мускулите и натрупването на млечна киселина.
-Ниско енергийно ниво и хронична умора.
-Лошото храносмилане и елиминиране.
-Гноеродни бактерии / свръх растеж на гъбички.

PН и загуба на костна маса:
През последните седем години при проучване, проведено в университета на Калифорния, Сан Франциско, на 9000 жени показва, че тези, които имат хронична ацидоза са с по-голям риск за загуба на костна маса от тези, които имат нормални нива на рН. Учените, които са извършили този експеримент вярват, че много от фрактурите на бедрената кост разпространени сред жени на средна възраст са свързани с висока киселинност се причиняват от диета, богата на животински храни, с ниско съдържание на зеленчуци. Това е така, защото тялото заема калций от костите, за да се балансира рН.
Американски вестник на клинично хранене (American Journal of Clinical Nutrition)

РН на урината
Тестът на урината може да покаже колко добре тялото изхвърля киселините и усвоява минералите, особено калций, магнезий, натрий и калий. Тези минерали функционират като "буфери." Буфери са вещества, които помагат за поддържане и баланс на тялото срещу въвеждането на твърде много киселинност или твърде много алкалност. Дори и с правилното количество буфери, киселинното или алкалното ниво може стане крайно. Когато тялото поглъща или произвежда прекалено много от тези киселини и основи, то трябва да отделя излишъка. Урината е идеалният начин за тялото да премахне излишните киселини и алкални вещества, които не могат да бъдат буферирани. Ако средната стойност рН на урината е под 6,5, буферна система на организма е претоварена, състояние на "автоинтоксикация" съществува и трябва да се обърне за намаляване на нивото на киселинност.

PН на слюнката
Резултатът от pH теста на слюнка е индикатор за дейността на храносмилателните ензими в организма. Тези ензими са предимно произведени от стомаха, черния дроб и панкреаса. Докато слюнката също използва буфери, точно както урината, тя разчита на този процес в много по-малка степен. Ако pH на слюнката е много ниско (под 6.5), тялото може да произвежда прекалено много киселини или да е претоварено от киселини, тъй като е загубило способността адекватно да ги отстрани чрез урината. Ако pH на слюнката е твърде високо (над 6.8), тялото може да страда много, например от газове, запек и производство на дрожди, плесени и гъбички. Някои хора могат да имат киселинна среда и от показанията на урината и слюнката и това се нарича "двойна киселинност." Тестът на слюнката се извършва като съберете няколко пъти слюнка в устата и я съберете в чашка и я тествате с pH индикатора.

Възстановяване на рН баланса на тялото
Вашето тяло е в състояние да усвоява минерали и хранителни вещества правилно само когато рН е балансирано. Следователно е възможно да приемате здравословни хранителни вещества и да не сте в състояние да ги абсорбирате или да ги използвате. Ако не получавате резултатите, които очаквате от хранителни или билкови програми, потърсете причината в алкално киселинения дисбаланс. Дори правилната билкова програма не може да работи, ако рН на организма ви е извън равновесие.

Променете рН баланса от киселинен към алкален
До момента най често срещания дисбаланс е киселинен. Ако теста на урината и / или теста на слюнката по нисък от 6,5 рН трябва да вземем незабавно мерки.
1. Ензимите са от съществено значение: Приемайте 1-2 капсули от хранителни ензими с всяко хранене.
2. Необходим е лесно разтворим магнезий: Вземайте 2 капсули магнезий комплекс с всяка храна, която предоставя високо разтворим магнезий, който помага за изграждане на необходимите буфери. Магнезият често се губи в урината като следствие на твърде много киселини в организма.
3. Алкалните минералите, които са от съществено значение: Вземайте 1 унция (28.3 г) йонни минерали.
http://www.naturessunshine.com/us/produ ... er310.aspx
4. Алкализиращи зелени храни: Вземайте 1 супена лъжица течен хлорофил във воден разтвор до осем пъти дневно.
5. Разтворим калций: Ако урината е 5.8-7.2, калций плюс витамин D и магнезий (не под формата на аминокиселина, а карбонатна форма) дневно за поддръжка на вашите кости. Ако рН е 5.0-6.5, използвайте морски калций (Sea Calcium, рН 10.0)
Ако рН е все още твърде киселинно, добавете:
6. Витамин D3 помага да се задържа калция в организма. Поемане на витамин D3 и Омега 3 ще помогне на тялото да се справи с киселинността. Вземайте 1-2 таблетки всеки ден.
7. Редовното очистване на тялото е необходимо: Вземайте Psyllium Husk капсули преди лягане, да се поддържат редовни движения на червата. Използвайте Билкови програми за детоксикация на черния дроб, червата и бъбреците.
8. Засилване на способността на урината и лимфната система да отделят киселини: Билки за очистване на бъбреците и лимфната система.
9. Най важното: Да предпазим нашия организъм от дехидратация или обезводняване като пием на ден достатъчно вода (6-8 чаши). Приемането на достатъчно вода дневно спомага за отмиването на токсичните отпадъци от различните части на тялото и облекчава работата на черния дроб и бъбреците, които ги обезвреждат. Не замествайте водата с кафе, чай, кока кола или други безалкохолни напитки, които са диуретични. Натурални сокове приемайте допълнително.
Недостигът на вода и минерални соли (сол) потиска имунната система и активността на нейните клетки, които се борят с болестите.
Прочетете статиите за ползата от солта и водата при лекуване на много болести: http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.co ... ge_13.html
Молитва за изцеление.
Молитва за изцеление. (Трябва да кажете молитвата на глас)
Боже, прости ми че съм те пренебрегвал досега. Аз Те приемам сега за мой Създател и Твоя Син Исус за мой Спасител. Моля те прости ми греха и ме докосни с Твоята изцелителна сила. Ти ми знаеш немоща (болестта) и усилията на лекарите да ми помогнат. Аз им благодаря за всичко, което направиха да ми помогнат и сега в този момент те моля, докосни ме... Всичко това се моля в името на Исус. Амин! Страница: Молитва за изцеление.

Някои стихове за насърчение от Библията. Исус казва:
Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори. (Матей 7:7) Ако пребъдете в Мене и думите Ми пребъдат във вас, искайте каквото и да желаете, и ще ви бъде. (Йоан 15:7) До сега нищо не сте искали в Мое име; искайте и ще получите, за да бъде радостта ви пълна. (Йоан 16:24)

Имайте предвид, че...
Киселото зеле и зелевият сок (зелева чорба) имат мощно лечебно действие, особено при симптоми от неясен произход, при които не може да се постави точна диагноза за лечение или не може да се открие огнището на заразата. Ферментиралото зеле е е дори по-здравословно от суровите зеленчуци. То е отличен източник на витамин С, лактобацили, както и други хранителни вещества. Киселото зеле е много ефективно за предотвратяване и лечение на рак на гърдата. Киселото зеле е източник на различни съединения за борба против раковите заболявания, включително изотиоцианат (isothiocyanate) и сулфорафан (sulphoraphane). Киселият зелев сок (зелевата чорба) се отличава с високи лечебни свойства. Сутрин с 1-2 чаши зелева чорба може да си прочистите стомаха и червата. Желая ви благословение и изцеление!

Обезводняването или дехидратацията
на тялото и безсолните диети водят до много сериозни заболявания. Водата се използва при метаболизма в организма. Липсата на вода и особено на минерални соли (сол) нарушава електролитният баланс в тялото. Тялото е около 80% вода и ако тази течност в организма не е добър електролит всички процеси се забавят. Приемане на достатъчно вода и сол спомага за хидратацията на тялото и нормално протичане на обменните процеси. Колко вода да пием? На 1 кг. телесно тегло се падат 30 мл вода. Например при тегло 70 кг се приема малко повече от 2 литра вода дневно (2.1 л.). На 2 литра вода се прибавя между половин и една чаена лъжичка сол (4.0 гр). Вода се пие половин час преди ядене (1-2 чаши) и 2-2.5 часа след ядене (1 чаша). Пийте всеки ден по 2-2.5 л. (6-8 чаши) вода с малко сол. За предпочитане е натурална морска или каменна сол без примеси. Прочетете статиите на страницата Ползата от солта и водата.

Корени от глухарче за подсилване на имунната система
Използвайте корени от глухарче по всяко време на годината. Отрежете листата на разстояние точно по короната. Не мийте корените, само ги почистете леко от пръста и след това ги изсушете. Натрошете (стрийте) ги ситно, почти на прах. Приемайте около една чаена лъжичка на ден с чаша вода. След 3-4 дни ще се почувствате по добре. Кръвта се пречиства и в повечето случаи имунната система се укрепва от три дни до три седмици. Прочетете цялата статия: Корени и листа от Глухарче.
Всички статии в този блог се обновяват при наличие на нова информация!

Какво причинява киселинното ниво?
Причината за ацидозата в нашето общество се дължи предимно на типичната диета, която е твърде висока на киселинно формиращи животински продукти като месо, яйца и млечни продукти, и твърде ниска на алкално формиращи храни, като пресни зеленчуци. Освен това, ние се храним с прекалено много преработени храни като бяло брашно и захар и киселинно формиращи напитки, като кафе и безалкохолни напитки. Ние използваме твърде много лекарства, които са киселинни, използваме изкуствени химически подсладители като NutraSweet, аспартам, които са изключително киселинни. Един от най-добрите неща, които можем да направим, за да коригираме прекалено киселинната среда на тялото е една природосъобразна диета и нов начин на живот.

Следва списък на храните според средата, която създават:
Силно алкални: зеленчукови сокове, магданоз, суров спанак, броколи, листа от целина, чесън, сушени смокини и стафиди, билкови чайове и вода с лимонов сок, а от подсладителите стивия.
Алкални: Моркови, зелен боб, лима боб, цвекло, маруля, тиквички, фурми, касис, грозде, киви, круши, папая, бадеми, лешници, зелен чай, оризов сок, сироп от клен.
Ниско алкални: аспержи, царевица, гъби, лук, зеле, грах, цветно зеле, листа на ряпа, картофи, олио, соя, тофу, кокосов орех, вишни, домати, портокали, череши, ананас, авокадо, грейпфрут, манго, ягоди, лимони, диня, леща, сладка царевица, див ориз, просо, киноа, каша(гречка), мляко от соя, козе мляко, козе сирене, краве масло, суроватка или натурални протеини за спортисти, зехтин, олио от ленено семе, рапично олио, непреработен мед, сурова захар.
Ниско киселинни: готвен зелен фасул, готвен спанак, сладки картофи, тъмни боровинки, червени боровинки, сливи, банани, преработени плодови сокови, ръжен хляб, черен хляб, овес, кафяв ориз, черен дроб, дреболии месо, стриди, пълноценно мляко, масло, кисело мляко, сирене, сладолед, сметана, тиква, сусам, слънчогледови семки, слънчогледово олио, маргарин, мас, бяла захар, преработен мед, какао.
Киселинни: зрял бял фасул (обикновен, нейви, пинто или друг вид), компоти, бял ориз, бял хляб, спагети, макарони, фиде, бисквити, риба, пиле, агнешко, пуешко, яйца, твърдо сирене, ядки пекан и пиштун, кашу, вино, газирани напитки, млечен шоколад, кафява захар, моласа, конфитюр, майонеза, горчица, оцет.
Силно кисилинни: туршии, говеждо, телешко, раци, консерви туна и сардина, топено сирене, орехи, фъстъци, черен чай, кафе, бира, ликьор.
Създаването на благоприятна среда в организма води до повишаване на имунната ни защита, а от там до изцеление от много болести.

Източници на информация:
http://www.naturalhealthschool.com/pH-balance.html
http://www.naturessunshine.com/us/produ ... er310.aspx

Благословение и изцеление ви желая!
Пламен Шопов, http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.com/

mariqilieva
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Ное 2014 22:36

Re: Всичко за болестта РАК и ММС(Хлорен Диоксид)

Мнение от mariqilieva »

От къде мога да се сдобия с ММС1 и ММС2 ?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Всичко за болестта РАК и ММС(Хлорен Диоксид)

Мнение от ivangp »

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор