Психосоматичнo декодиране
Bastet Не разбирам, защо твърдиш, че трябва да е легнала при РК!? Това не е поставено никъде, като условие. Аз правя РК и в движение, на себе си и на други. Ако ми се прииска, може и да е докато лежа, но не лягам специално, като стъпка от задължителни действия, за случване на РК.
Иначе ДА, ДА, ДА- РК е игра с енергията- енергията сама води, просто я чувстваме и я оставяме да ни води и може всичко да се случва с ръцете ни, мислите ни...всичко- на мен ми идва и информация за човека- минало, бъдеще, картини, емоции....Sylvia просто я почувствай и и се радвай, това с ръцете е, за да успееш първоначално да отделиш усещането от всичко останало, да го опознаеш. Весели се!
Иначе ДА, ДА, ДА- РК е игра с енергията- енергията сама води, просто я чувстваме и я оставяме да ни води и може всичко да се случва с ръцете ни, мислите ни...всичко- на мен ми идва и информация за човека- минало, бъдеще, картини, емоции....Sylvia просто я почувствай и и се радвай, това с ръцете е, за да успееш първоначално да отделиш усещането от всичко останало, да го опознаеш. Весели се!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Бастед, чувала ли си приказката дето крадецът викал: Дръжте крадеца!
Това по повод , че коментарът ми е глупав.
Не може да има указания от рода на легни сложи си ръцете на разстояние и чувствай еди какво си и това да не е техника. Щом има указания за изпълнение, значи е техника, метод и т.н.
И не може да напишеш книга и да правиш семинари и да твърдиш, че са ненужни. Ако са ненужни защо ги правиш.
И ако са ненужни, ти защо не откри спонтанно РК?
Ами ти бе нужна книга за да почнеш да я правиш?
Мисли малко преди да цитираш разни неща от книгите!
Според мен твоят пост бе глупав и по-горе се обосновах защо.
Ама се иска малко напрягане на мозъчните гънки за да го разбереш.
И не съм ядосан, даже ми е смешно.
Просто се опитвам да те накрам да се позамислиш над някои неща.
Това по повод , че коментарът ми е глупав.
Не може да има указания от рода на легни сложи си ръцете на разстояние и чувствай еди какво си и това да не е техника. Щом има указания за изпълнение, значи е техника, метод и т.н.
И не може да напишеш книга и да правиш семинари и да твърдиш, че са ненужни. Ако са ненужни защо ги правиш.
И ако са ненужни, ти защо не откри спонтанно РК?
Ами ти бе нужна книга за да почнеш да я правиш?
Мисли малко преди да цитираш разни неща от книгите!
Според мен твоят пост бе глупав и по-горе се обосновах защо.
Ама се иска малко напрягане на мозъчните гънки за да го разбереш.
И не съм ядосан, даже ми е смешно.
Просто се опитвам да те накрам да се позамислиш над някои неща.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Ами добре, нека ходят хората на семинари, нека се обогатяват с методи, като книги , дискове и др. ,но просто за да бъдеш активиран в случая с РК това не е нужно. Книгата е интересна и увлекателна като роман, но основната инфромация за активиране на лечебната енергия е не повече от страничка- две. Аз успях да активирам няколко човека, и ако сега те пожелаят да си закупят книгата няма да ги спра, нека си я купят
Ачо, грешиш. В РК има активиране, както и самоактивиране. Поне Ерик Пърл в книгата си описва активиране на човек от друг човек. Но това не е важно. Обърквацията, ако почнем да нищим нещата ще се задълбочи. Техника ли е , не е ли, има ли нужда от активация, книги, позиции на ръцете, усещане на енергия и т.н Все недоизяснени въпроси с няколко възможни отговора. Важното е дали има резултати.
Всички сем тук за да имаме резултати, а не за да правим нещата правилно, според еди кой си.
Та да не се объркваме в терминологията, ами действайте по задачите.
Майстор се става с правене, а не с обяснения.
Всички сем тук за да имаме резултати, а не за да правим нещата правилно, според еди кой си.
Та да не се объркваме в терминологията, ами действайте по задачите.
Майстор се става с правене, а не с обяснения.
- Angel_K
- Напреднал
- Обратна връзка:
Ванка ,
Пак малко не съм съгласен , Ерик пише ,че докато четеш книгата му енергията се активира чрез думите написани вътре или поне така си спомям.
РЕЙКИ е някой си "ГУРУ" да те активира теб , до колкото си спомням с удар отзад в гърба , огледално на пъпа...Това беше пак ако не бъркам Кундалини РЕЙКИ.
И трябва да правиш пак някакви упражнения преди това...
Отново лично мнение ,че с упражнения Чи Гун , Тай Чи енергията се засилва , т.е. носим я в Нас само трябва да направим нещо за да я почустваме а не да се надяваме на Гуру от о.Бали
Което ме подсеща , че имам Ерик Пърл във фейса и мога да го питам дали се активира от външен човек...
Дали е техника , да техника е защото някой я е открил и обяснил как да се прилага.
Мога да гарантирам ,че Огнян Симеонов който ми показа техниката за 20мин не ме е докосвал , удрял някъде ...
Усещах енергия след упражнения ама не знаех ,че мога да лекувам с нея или поне се съмнявах.
Докато не ми го показаха , а после и прочетох
Ето едно видео за Инициация в РЕЙКИ : http://www.youtube.com/watch?v=XPS1Wx8OJRU
Пак малко не съм съгласен , Ерик пише ,че докато четеш книгата му енергията се активира чрез думите написани вътре или поне така си спомям.
РЕЙКИ е някой си "ГУРУ" да те активира теб , до колкото си спомням с удар отзад в гърба , огледално на пъпа...Това беше пак ако не бъркам Кундалини РЕЙКИ.
И трябва да правиш пак някакви упражнения преди това...
Отново лично мнение ,че с упражнения Чи Гун , Тай Чи енергията се засилва , т.е. носим я в Нас само трябва да направим нещо за да я почустваме а не да се надяваме на Гуру от о.Бали
Което ме подсеща , че имам Ерик Пърл във фейса и мога да го питам дали се активира от външен човек...
Дали е техника , да техника е защото някой я е открил и обяснил как да се прилага.
Мога да гарантирам ,че Огнян Симеонов който ми показа техниката за 20мин не ме е докосвал , удрял някъде ...
Усещах енергия след упражнения ама не знаех ,че мога да лекувам с нея или поне се съмнявах.
Докато не ми го показаха , а после и прочетох
Ето едно видео за Инициация в РЕЙКИ : http://www.youtube.com/watch?v=XPS1Wx8OJRU
Angel, не мислиш ли, че рейки е излишно усложнен метод? Трябва някой да те инициира, после да минаваш не знам си колко нива, даже има един огромен том- учебник по рейки и всичко е доста сложно и тромаво, докато при РК става за секунди, активираш енергията и лечението започва, без инструктори, без каране на курсове, без четене на томове книги...
Ачо, има инициация в РК, може да не е задължителна, но за много хора е желателна. На семинарите си Ерик Пърл лично активира всички участници. Като си поставя ръцете на няколко сантиметра от техните ръце. Пак казвам - не твърдя, че това е задължително, но го има като практика. В книгата му има някои противоречия, ама здраве да е.
Хем няма нужда от инициации, семинари и четене на книги, хем той ги прави.
Та и теб те е инициирал Огнян, но не е било с някакъв сложен ритуал и затова не си разбрал/
Аз като карах Рейки при инициацията ни карах да си затворим очите и инструктора заставаше зад гърбовете ни, предполагам за да не го виждаме как се спуква от смях докато ни се плези и ни показва трипръстови комбинации, а ние се стремим да усетим нещо различно, демек, че енергията протича през нас.
Хем няма нужда от инициации, семинари и четене на книги, хем той ги прави.
Та и теб те е инициирал Огнян, но не е било с някакъв сложен ритуал и затова не си разбрал/
Аз като карах Рейки при инициацията ни карах да си затворим очите и инструктора заставаше зад гърбовете ни, предполагам за да не го виждаме как се спуква от смях докато ни се плези и ни показва трипръстови комбинации, а ние се стремим да усетим нещо различно, демек, че енергията протича през нас.
Ерик Пърл твърди, че ефекта от живия контакт с него е доста по-силен, хората започват да виждат и чуват доста странни неща, да говорят с послания от друг разум и т.н...Неговият български аналог Никола Стоянче също прави чудеса, мои роднини са били негови колеги до 89та година в завода в Бухово и са ми казвали, че той буквално прави чидеса с хората, като телата им се раздвиждат сами, не само ръцете , а целите им тела и крака, жена инвалид е започнала да прави почти акробатически движения...За първия няма как да знам със сигурност дали твърденията в книгата му са истина, но за Никола Стоянчев съм сигурна , тъй като хората които са видяли с очите си какво прави той са ми доста близки...
- Angel_K
- Напреднал
- Обратна връзка:
Ванка,
знам това което съм видял.
Огнян , да е жив и здрав!
Показа следното, да си разтрием с палеца на едната ръка центъра на дланата от вътре на другата с кръгови движения по часовниковата и обратно на нея.И после другата.
После как да си държим ръцете една от друга , разделечаваме , и онова 13:50ч. или 10:10ч. положение на ръцете когато най-силно се усеща.
Държа да кажа ,че на мен при разтриването на ръцете с палец в едната посока ми беше леко не приятно , коя беше не помня
И Оги каза , "Сега ще Ви покажа как да я усетите..." не е правил Шамански номера:-)
И другото което каза е как да намалим намерението с фразата от КС.
За мен това бе ключа от бараката както се казва
Тъкмо и аз бях залетял да ходя на РЕЙКИ
Сефте разбирам ,че и Ти си инициран в РЕЙКИ
Ползваш ли ги или ?! И до коя степен си инициран
В книгата не еднократно Пърл пише , че докато четеш се активираш/иницираш....Думите били специални ...
Което ме подсеща , Basted , теб кой те активира ?!
знам това което съм видял.
Огнян , да е жив и здрав!
Показа следното, да си разтрием с палеца на едната ръка центъра на дланата от вътре на другата с кръгови движения по часовниковата и обратно на нея.И после другата.
После как да си държим ръцете една от друга , разделечаваме , и онова 13:50ч. или 10:10ч. положение на ръцете когато най-силно се усеща.
Държа да кажа ,че на мен при разтриването на ръцете с палец в едната посока ми беше леко не приятно , коя беше не помня
И Оги каза , "Сега ще Ви покажа как да я усетите..." не е правил Шамански номера:-)
И другото което каза е как да намалим намерението с фразата от КС.
За мен това бе ключа от бараката както се казва
Тъкмо и аз бях залетял да ходя на РЕЙКИ
Сефте разбирам ,че и Ти си инициран в РЕЙКИ
Ползваш ли ги или ?! И до коя степен си инициран
В книгата не еднократно Пърл пише , че докато четеш се активираш/иницираш....Думите били специални ...
Което ме подсеща , Basted , теб кой те активира ?!
И как точно се държат ръцете ? И какви са тези положения 13:50 и 10: 10 ?После как да си държим ръцете една от друга , разделечаваме , и онова 13:50ч. или 10:10ч. положение на ръцете когато най-силно се усеща.
Вчера пробвах РК на котката , първо си държа дланите на ръцете на 15 см една от друга успоредно , после ги " полагам " на котката , на някакво разстояние от тялото й , усещам леко затопляне или хлад на моменти и това е . А котката ми вече хич не е добра и каквото и да правя не й помагам поне видимо ..
Вчера се ядосах яко на себе си , че не усвоявам ефективно никаква техника ! Направо бях бясна и безпомощна едновременно , толкова зле , че нямах сили и да тесна емоциите си...