Страница 1 от 1

Възможно ли е да се премахне болката с ТЕС

Публикувано на: 10 Яну 2007 22:31
от Dreamer
Малко си падам фантазьор,но вчера си мислех след като ТЕС помага за толкова физически проблеми неможе ли да премахне напълно чувството на физическа болка например чувството на болка при изгаряне:"Въпреки,че ме боли когато се опаря".Звучи доста налудничаво,но невъзможно ли е? :roll:

Публикувано на: 13 Яну 2007 18:40
от ivangp
Не знам. Не съм пробвал. Пробвай и пиши :shock:
Аз лично бих искал да ме боли когато ръката ми гори, иначе как ще се сетя да я дръпна от огъня. Същото се отнася за всяка травма. Болката е там за да ни предпази от по-нататъшно влошаване на състоянието поради неправилни действия от наша страна. Това се отнася за пресни рани и травми. Ако раната е зарастнала и травмата е отшумяла, но болката остава, тогава вече имаме проблем, който трябва да се отстрани с ТЕС. Прилагането на ТЕС върху пресни рани обаче ускорява излекуването им, тъй като позволява изпращането на по-голямо количество енергия към раната и по-добро хранене на тъканите. :)

Публикувано на: 09 Юли 2007 23:39
от iva_8503
Ровя си се из форума и препрочитам теми, та само минавам да кажа, че при мен ТЕС помага за всякаква болка, дори за изгорено, пробвала съм не един път на изгорен пръст на котлона,"въпреки,че ми пари/гори/ пръста...,въпреки,че се опарих и боли..."но казвам точно кой пръст, след мах.3 ТЕС-та не боли, не гори, не пари :wink: