Допитване за всички участници във форума

Инициативи за благотворителни кампании.
Alisa
Майстор
Мнения: 2062
Регистриран: 12 май 2010 21:17
Местоположение: София
Контакти:

Допитване за всички участници във форума

Мнениеот Alisa » 09 окт 2018 19:56

Драги съфорумци, вдъхновена съм и подех една, предполагам интересна и полезна за всички ни инициатива. Тя, разбира се, касае ТЕС. И то ТЕС в България.
Със съгласието и подкрепата на Иван, пускам тук допитване – кой иска да участва?
Идеята е – да представя ТЕС от гледна точка на различните професии и личности, чрез българи, живеещи и практикуващи в България, които вече имат натрупана практика и ефект от прилагането на ТЕС, на останалите българи.
Форма – интервю, което аз провеждам. Записва се като звук, евентуално картина. Ще е според интервюирания и неговия комфорт да се изяви публично. След това интервюто ще бъде предложено като текст за четене и аудио/видео запис в сайта ми, Fb страницата ми и Fb групата ми, за свободно разпростанение и споделяне.
Помислете и ми кажете има ли сред нас хора, готови да се заявят с името, професията, личността си и личния си опит с ТЕС, пред света! Ако има такива, надявам се да сте повечко, ще съм щастлива да се свържете с мен чрез лично съобщение тук и да уточним подробностите. А ако имате близък, готов за интервю, дайте го насам и него. Накрая ще подбера най-интересното и полезното, ако сте чак толкова много.
Благодаря ви!
Чакам с интерес!
P.S. Анонимността ви във форума ще е запазена!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Върни се в “СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост