Хронични проблеми - ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Публикувай отговор
ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Хронични проблеми - ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Мнение от ivangp »

Тук няма да описвам конкретни случаи на излекуване, а ще отправя едно предизвикателство към всички които имат достатъчно воля и упоритост да последват по-долу описаният подход за избавяне от хроничните си проблеми.
Първо да уточня какво е хроничен проблем - това е проблем който е съществувал дълго време (месеци, години) или се повтаря във времето.

На скоро попаднах на интересна информация и изследвания върху оздравителни системи които ми дадоха нови идеи за справяне с различни хронични проблеми.

Ето и ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

В продължение на ЕДИН МЕСЕЦ всеки ден трябва да се изпиват по 10 чаши минерална вода, като след изпиването на всяка чаша вода се прави по една пълна Основна рецепта ТЕС със следната Настройка:

"Въпреки че аз страдам от/имам/боледувам от/ ......, аз напълно и безрезервно приемам себе си и изчиствам/се освобождавам от/ ....... сега!"

Напомняща фраза:

"Изчиствам/освобождавам се от ........"

На мястото на многоточието се поставя проблемът който искате де се избавите. (главоболие, високо кръвно, МС, наднормено тегло и т.н.)
От думите разделени с / избирате тези които най-много ви допадат.

Преди изпиването на всяка чаша вода в устата се поставя едно зрънце морска сол и се изчаква да се разтопи след което се изпива водата. 10те чаши да не се пият наведнъж, а през известен интервал от време. Интервалите не са важни. Просто не трябва да се наливате с вода на един път.

Най-добре е да се пият 1-2 чаши вода 30 мин. преди всяко хранене и 2.30ч. след хранене, както и преди лягане и след събуждане.
(много важен момент за страдащите от наднормено тегло - те често бъркат глада с жаждата. Пиенето на вода преди всяко хранене и между храненията елиминира преяждането и регулира апетита.)
Две чаши вода сутрин на гладно са едно от най добрите средства против запек.

През този месец трябва да се намали до минимум, а най-добре изобщо да се спре употребата на каквито и да е други течности (като сокове, газирани напитки и т.н.) а най-вече на кафе, чай, кола, какао (всичко съдържащо кофеин) и шоколад.(те действат диуретично, т.е. обезводняват организма)

Ако се приемат лекарства е добре те също да се спрат по възможност.
Освен ако са живото-поддържащи.
За лекарствата най-добре се консултирайте с лекуващия ви лекар и се осведомете за вероятните последици от спирането на лекарствата за месец или поне седмица (в която да се уверите в ефекта на горе описания подход).

Всички диуретици трябва да се спрат задължително. Приемането им обезмисля приложението на метода.

Това е и целият метод - 30 дни - 10 зрънца морска сол + 10 чаши минерална вода +10 Пълни рецепти ТЕС,- разделени на няколко приема на ден.

Няма да се разпростирам върху подробни обяснения защо и как този подход работи. Целта на тази публикация е да ви помогне да се избавите от проблема си, а не да ви прави специалисти или да ви образова.

Накратко - морската сол съдържа над 80 микроелемента които се съдържат и в човешката кръв. Да не забравяме, че животът се е зародил в океана. Обикновенната готварска сол не съдържа почти нищо ценно. Гответе само с морска сол и то от най-нерафинирания вид (най- евтината)!
При разтапянето си в устата морската сол предизвиква обилно слюноотделяне което задейства имунната система. А също така предизвиква и желание за прием на вода. :)

* Водата е носител на информация.
Употребата на ТЕС след изпиването на водата всъщност я програмира и я превръща в най-доброто лекарство за дадения проблем.

* Ние сме над 70% вода.
* Водата участва в неизброим брой химически реакции в организма. * * Водата прочиства от токсини и шлаки.
* Водата е проводник на електричество и подобрява протичането на информация между невроните и работата на мозъка.
* Водата регулира всички обменни процеси в организма.


Поради съвременния начин на живот и хранене, най-вече употребата на неестествени хранителни вещества и напитки повечето от хората са хронично обезводнени, но не го знаят.
Огромна част от болестните симптоми са всъщност плач на тялото за вода.

Освен всичко гореописано препоръчвам да визуализирате по 15 минути вечер преди заспиване и сутрин след събуждане.
Ето как се прави това:

Със затворени очи си представяте, как бихте изглеждали, как бихте се чувствалии как бихте се държали, ако проблемът ви го нямаше. Т.е. представяте си, че проблема ви СЕГА вече го няма, вие сте абсолютно здрави, щастливи, изпълнени с енергия, органите ви и всички части на тялото изглеждат и функционират прекрасно, усмихвате се, пеете, тичате, скачате и крещите от радост, чувате как другите хора коментират и ви поздравяват за това колко добре изглеждате, дишате с пълни гърди, обичате, обичани сте и живота е прекрасен.
При визуализациите трябва да се виждате през собствените си очи, а не през очите на страничен наблюдател. Ако във визуализацията можете да видите лицето или гърба си (освен ако в самата картина на визуализация не се гледате в огледало), не я правите правилно, т.е. гледате се отстрани, през очите на страничен наблюдател. Много е важно да се виждате през собствените си очи ( очите на участник в сцената).
В началото вероятно ще ви е трудно да задържите визуализацията в съзнанието си повече от минута. Не се отчайвайте и не се обвинявайте!. Просто, осъзнаете ли, че мислите за нещо друго, върнете се пак в картината на желаната визуализация. Вие правите нещо ново и за да се усъвършенствате в него е нужно известно време. При упорита и ежедневна работа след месец ще сте майстор.
Аз твърдо вярвам, че Визуализациите плюс ТЕС могат да вършат чудеса.
Опитайте и се убедете сами!


ВНИМАНИЕ
Възможни странични ефекти от приложение на този метод:

- Намаляване на излишните килограми
- Спадане нивата на лошия холестерол
- Регулиране на кръвното налягане
- Намаляване или пълно изчезване на болките
- Подобряване на дишането
- Елиминиране на алергични симптоми
- Увеличаване на енергията. Поява на желание за движение (спортуване, танци, секс и т.н.)
- Подобряване на либидото
- Намаляване или пълно зчезване на желанието за алкохол, никотин и кофеин съдържащи храни и напитки.
- Подобряване на съня


Ако някой от изброените странични ефекти е нежелателен във вашия случай, прекратете приложението на метода!:roll:

Всички други, моля споделете резултати!


По-здрави!
Иван
Последно промяна от ivangp на 11 Мар 2009 17:04, променено общо 2 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

lbid
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Фев 2008 20:21

Мнение от lbid »

Много обнадеждаваща за мен статия, благодаря.
А ето на какъв филм попаднах вчера
http://vbox7.com/play:21a22df4
ако не сте го гледали, мисля, че се връзва едно към едно с написаното по-горе и е ценен:). Този линк е само за едната част, а общо частите, ако не се лъжа са 8 и всички са качени в този сайт. Аз изгледах само първата, но утре ще изгледам всички.

Аопропо: Гледали ли сте филма "The secret" (Тайната) и какво мислите за него?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Хайде захващай се с предизвикателството и докладвай след месец!
Филмът "Тайната" е много добър, но има една голяма слабост. Не набляга на значението на действието за постигане на целите. Само с позитивно мислене не става. Трябва и да се действа!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

lbid
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Фев 2008 20:21

Мнение от lbid »

Нали според този филм, именно позитивното мислене се явява действието. Но може би имаш предвид, че за да се достигне до качествено позитивно мислене, трябва много работа.

Предизвикателството ще го изпробвам и ще докладвам. Мисля си преди да изпия водата, да пробвам чрез ПРОКСИ да променя цялата бутилка, която ще пия през деня. "Аз съм бутилката вода" и т.н.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не приятелю,
виждаш ли, точно в това е проблемът с този филм. Мисленето не е действието. Мисленето си е мислене, но трябва и физическо действие за постигане на целта. Трябва да си вдигнеш д...то и да се заемеш с практически действия които те водят към целта. Трябва да излезеш от зоната на комфорта. Ако само си лежиш в къщи и си повтаряш утвърждаващи фрази и визуализираш няма да стане. Трябва и да се действа на физическо, материално ниво.

А това с проксито не го разбрах. Опиши по конкретно какво смяташ да правиш, че не ми стана ясно. Искаш да си програмираш бутилката с вода, но как точно, т.е. с какви фрази?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

vilitooo
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Мар 2008 11:49

Мнение от vilitooo »

Здравей,
аз определено смятам да приема предизвикателството. Искам само да попитам нещо много важно. Какво се има предвид под лекарства? Абсолютно всичко ли? Л-карнитин преди спорт може ли да се взема като хранителна добавка или и това не трябва? Апропо, тъй като в момента пия кафе и съм пред компютъра :D , взех решение да не отлагам и още от утре да започна да се предизвиквам...та....днес ще се сбогувам с кафето. Моят хроничен проблем е с теглото...ти знаеш де - аз съм от групата за отслабване. Между другото забелязвам че единствено след тес серии предишния ден, на следващия имам мърдане в килограмите. Обаче съм несериозна. Май трябва да се тесвам за това. Но тъй като това почва вече да ме депресира, няма да отлагам. Почвам с предизвикателството и ще докладвам. Освен тези 10 тес серии, смятам да си правя и другите - за метаболизма и т.н. - каквото се сетя. Само моля те, да ми кажеш за л-карнитина!

lbid
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Фев 2008 20:21

Мнение от lbid »

Не приятелю,
виждаш ли, точно в това е проблемът с този филм. Мисленето не е действието. Мисленето си е мислене, но трябва и физическо действие за постигане на целта. Трябва да си вдигнеш д...то и да се заемеш с практически действия които те водят към целта. Трябва да излезеш от зоната на комфорта. Ако само си лежиш в къщи и си повтаряш утвърждаващи фрази и визуализираш няма да стане. Трябва и да се действа на физическо, материално ниво.
Ясно, набързо ми разби приятните представи:).
А това с проксито не го разбрах. Опиши по конкретно какво смяташ да правиш, че не ми стана ясно. Искаш да си програмираш бутилката с вода, но как точно, т.е. с какви фрази?
С "какви фрази", можеш най-добре да кажеш ти.
Според теорията от филма, а и други теории, водата може да се програмира, като променя структурата си и по този начин да въздейства на организмите. И то се оказва, че само една дума, позитивна (например благодаря) или негативна, нагрубяваща (приятел), променя структурата и това се вижда под микроскоп. Също така, тази вода, която тече в домовете ни преминава през дълъг път - пречиствателни станции, помпи, тръби и т.н. и докато стигне до нас тя е много зле, докато водата в природата тече свободно, като реки и ручеи, в контакт с природата и е заредена позитивно с природна енергия. Но тези неща сигурно ги знаеш, а аз не претендирам че съм разбрал всичко правилно. Имах предвид да пробвам с някакви си мои фрази.
Първо започвам с "аз съм водата в 5 литровата бутилка" повтарям го 3 пъти, както е обяснено в техниката прокси.
И после фразата: "Въпреки, че изминах целия този ужасен път и сега съм в тази бутилка, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам да се освободя от цялата си негативна енергия, като променя структурата си така, че да лекувам......" например запек, стес.
Напомняща фраза: изминах целия този ужасен път и съм изпълнена с негативна енергия.
Нещо такова. А ако е глупаво, поне ще се посмеете. Все пак Иване, кажи, дали мислиш че може да има ефект или как да се промени към по ефективно.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Вили,
Л-карнитина не е лекарство, тъй като не лекува. Но си е химия, която е по-добре да не приемаш. Той не ти помага да топиш мазнини, въпреки че яко го рекламират като средство с подобен ефект. Всичко в рекламата е една голяма уйдурма, както казваше капитан Петко Войвода. Т.е. лъжа.
Абсолютно всичко което се рекламира по телевизията или в списанията е ненужно и често дори вредно за здравето.
Всякакви протеини, Л-карнитини и други Мега- глуповетини са вредни, защото не са естествени и чревният тракт се затруднява в преработването им, а черният дроб в елиминирането им. Организмът ти е бил настройван милиони години да преработва цели храни и всякакви извлеци от тях са му непознати и водят до замърсяване на вътрешната среда.

Да си видяла някъде да рекламират ябълки например.

Природосъобразно хранене, т.е. само с продукти които съществуват в природата, чиста водица, дишане на чист въздух, движение и позитивно мислене (т.е. вяра в себе си) е всичко което ти е нужно за да си в отлично здраве и перфектна форма. Е разбира се и ЛЮБОВ.
Но ти от липса на последното не можеш да се оплачеш. :D
Последно промяна от ivangp на 03 Ное 2008 17:49, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Лбид,
не е нужно да програмираш водата когато правиш Предизвикателството. Там самото приложение на ТЕС след изпиване на всяка чаша вода си я програмира. Плюс това в описанието на Предизвикателството аз написах и подчертах дебело да се пие минерална вода, а не от чешмата, което още веднъж елиминира нуждата от подобно на описаното от теб програмиране. Не усложнявай ненужно нещата. Просто прочети още веднъж внимателно описанието на Предизвикателството и прави точно каквото е написано, нищо друго.
Ако искаш може да си пишеше всякакви положителни думи, като ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, БЛАГОДАРНОСТ и т.н. върху бутилките с минерална вода които ползваш.
Не използвай една и съща пластмасова бутилка за пиене на вода повече от веднъж. Т.е. изпиеш ли водата в нея хвърляй я!
Много е дълго да обяснявам защо. Просто го прави!
Скоро ще публикувам повече инфо за правилно дишане, пиене на структурирана вода и т.н. мерки за здравословен живот.
:)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Re: Хронични проблеми - ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Мнение от mayadob »

ivangp написа: ... като след изпиването на всяка чаша вода се прави по една Пълна рецепта ТЕС със следната Настройка: ...
Какво означава тук "Пълна рецепта"? Основна рецепта с променени декларация и напомняща фраза или друго?

Благодарности за филма за водата, изгледах го "на един дъх" :) Според този филм има случай на минерална вода, която след изследване определят като мъртва. От друга страна познавам руски маг, който лекува с вода, която той зарежда, след като е била замръзена. Така идеята за прокси върху вода звучи интересно... била тя и чешмяна... може би след замръзяване.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Пълна рецепта означава Основна рецепта с всички точки (включително тези на ръцете)и 9Г процедура. Т.е. да не е съкратена, а да е пълна.
Темата за водата емного обширна. Не бих искал да обяснявам сега кога тя е мъртва, жива, структурирана, чиста и т.н. Това което се показва във филма е част от цялата истина.
Не си усложнявайте живота излишно.
Правете Предизвикателството така както е описано!
То не случайно е описано по този начин.

Айнщайн е казал: "Всички велики неща са прости. И ние трябва да се стремим да направим всяко нещо максимално просто. Но не по-просто!"
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

То Айнщайн е казал и, че "Няма ни най-малък знак, че атомната енергия някога ще бъде достъпна..."
Но, ОК, ще правя предизвикателството така, както е описано :D

lbid
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Фев 2008 20:21

Мнение от lbid »

А колко милилитра трябва да е една чаша или няма значение. Търсих да си купя морска сол, но на всички пакети пише сол или готварска сол и всички са евтини... Трябва ли да не е йодирана?
Плюс това в описанието на Предизвикателството аз написах и подчертах дебело да се пие минерална вода, а не от чешмата, което още веднъж елиминира нуждата от подобно на описаното от теб програмиране.
Аз имах предвид, че и минералната вода в бутилки може би минава през някакви тръби, а и се транспортира, при което се травмира.

lbid
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 10 Фев 2008 20:21

Мнение от lbid »

Намерих морска кристална сол и наистина е по-евтина от другите :) внос от Тунис, произведена при слънчево изпарение на морска вода и има добавен калиев йодат 28-55 мг/кг. Солта е на едри кристали и искам да попитам, дали метода е подходящ за високо кръвно?

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

lbid написа:А колко милилитра трябва да е една чаша или няма значение...
Аз пия от шишето на око. Поне 10 яки глътки. Иначе Иван да каже.

lbid, ти започна ли? Как разпределяш 10-те приема през деня, ако вече го правиш?

Публикувай отговор