Хроничен проблем - субфебрилна температура

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Just_a_man
Участник
Мнения: 24
Регистриран на: 27 Апр 2009 23:23

Хроничен проблем - субфебрилна температура

Мнение от Just_a_man »

Здравейте на всички! Нов съм във форума, поизчетох някои от темите и се вдъхнових от резултатите и ефектът, който постига ТЕС. На 20 год. съм, студент в София и от година вече имам проблем със здравословното ми състояние - постоянна леко завишена температура. Така наречената "субфебрилна температура" се движи около 37,1-37,2 , но страшно ме изтощава, постоянно съм отпаднал, пречи ми на следването и на общуването с хората, мозъкът ми работи на ниски обороти. С две думи, чувствам се непълноценен човек и това понякога адски много ме депресира. Появата на проблема ми не свързвам с нищо конкретно, имаше го преди две години за месец-два(вече не помня точно), след това изчезна и преди година пак се появи, точно по време на кандидатстудентските ми изпити. Бих го обвързал с това, ако не се беше случвало и преди, но все пак... Може би стресът го предизвиква, но вече година откакто съм в университета това си продължава и този път не изчезна от само себе си и много ме тормози. Правих си всякакви изследвания, но лекарите не могат да бъдат категорични. От време на време ме изпълва силен импулс на желание един път завинаги да се справя с тази температура и ДА БЪДА ЩАСТЛИВ - в един от тези моменти попаднах на този форум и надеждата ми е голяма! Чудя се как да започна, изчетох книгата и мисля, че може би правилния път ще е с ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО. Междувременно си купих книгата "Енергийна медицина" на Дона Идън и мисля да комбинирам техниките и дано успея да извлека максималното от тях. Към модератора Иван - иска ми се да знам дали си срещал подобни на моя случаи и успели ли са да се преборят с този проблем? Благодаря за отделеното внимание и успех на всички, тръгнали по пътищата на разрешаването на проблемите си! ;)
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

ТЕС помага за всичко!
Почни с Предизвикателството! Прави го поне месец, ако след месец не си изчистил проблема, можеш да го комбинираш с други техники. Повече, не винаги е по-добре. Не се разводнявай, концентрирай се.
Проблемът ти е точно от стрес и то стрес който е ежедневен. След месец с Предизвикателството ще го осъзнаеш по-добре.
Пиши след месец да кажеш как е!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Just_a_man
Участник
Мнения: 24
Регистриран на: 27 Апр 2009 23:23

Мнение от Just_a_man »

Добре, започвам ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО, но ми се иска да знам от къде си толкова сигурен за стреса? Имал си такива случаи?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Причините за всички хронични болести са подобни, само проявлението на болестта в различните хора е различно, според това как тълкуват дадени обстоятелства. Т.е. в основата на всичко е стреса. След един месец и ти ще бъдеш сигурен.
Аз лично не съм имал такива случаи, но за всяко нещо си има пръв път.
Ти ще си ми първият. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор