Страница 1 от 1

Сенна хрема

Публикувано на: 26 Сеп 2010 19:17
от gannah
Здравейте!
3-4 месеца след като лекарят ми ми предписа книгата, прилагах ТЕС специално, за да премахна цялостно алергията си по метода за алергии, описан в книгата. Имах невиждан, бърз и неочакван успех, но не съм сигурна дали съм напълно излекувана, тъй като пролетта отмина отдавна и нямам такива оплаквания. Въпросът ми е следният:
Да продължавам ли да прилагам ТЕС против сенна хрема сега, когато не е пролет и нямам никакви оплаквания?Има ли смисъл?

Re: Сенна хрема

Публикувано на: 27 Сеп 2010 04:55
от Arethuse
gannah написа:Здравейте!
но не съм сигурна дали съм напълно излекувана, тъй като пролетта отмина отдавна и нямам такива оплаквания.
Прилагай ТЕС за това :)

Публикувано на: 27 Сеп 2010 10:09
от ivangp
Аз много бих искал да знам кой е лекарят ти и как може да се свърже човек с него. Вярвам ще е полезно за всички в този форум. :)

Публикувано на: 27 Сеп 2010 18:16
от nikimm
За този доктор и на мен ще ми бъде интересно! :D Що се отнася до ТЕС, прави ТЕС според мен за всяко нещо в настроението и състоянието ти изобщо, което оценяш за неположително. Например: съмнявам се, не съм сигурна, страх ме е да не дойде пак и т.н. Всичко това може да се ТЕСа! Това е също част от играта! :D

Публикувано на: 28 Сеп 2010 14:43
от gannah
Благодаря ви за съветите, наистина не се бях сетила да изкореня направо и изначално страха си от алергията. А лекаря, при когото ходя, се занимава с билколечение и хомеопатия, книгата за ТЕС беше една от многото книги, които обикновено ми представя, в последствие се оказа и една от най-полезните.

Публикувано на: 28 Сеп 2010 17:44
от mayadob
А тайна ли е кой е той?
Наистина искаме да знаем. Ако трябва, го питай дали позволява да бъде препоръчван на обществени места. Или дай име/координати на ЛС
:)

Публикувано на: 28 Сеп 2010 21:03
от gannah
А не е тайна, много ясно, ето го- http://www.dar-center.com, д-р Никола Костов, на базата на ирисова диагностика изготвя индивидуално лечение, много е светнат за природолечението, препоръчвам го за всеки с проблем или без, просто ти променя начина на живот в най- добра насока.

Публикувано на: 29 Сеп 2010 01:04
от mayadob
Не ми се зарежда страницата, но съм ходила на ирисодиагностика в Дар.
Не помня името на доктора, но не вярвам да е същият, както го описваш. Или бих се изненадала приятно, ако е. Ще взема да проверя.

Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:02
от gannah
Коста Николов му е името, извинявам се много

Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:30
от gannah
Не помня името на доктора, но не вярвам да е същият, както го описваш. Или бих се изненадала приятно, ако е. Ще взема да проверя.
Защо всъщност?Да не би да си останала с недобри впечатления?

Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:47
от mayadob
Още докато го слушах, знаех, че няма да последвам съветите му. Минали са към три години и не мога да пресъздам разговора, а само впечатленията, които са ми останали. Те се и припокриват с впечтленията ми от статиите в сайта. Ако искаш, може да ги обсъдим. Само ги прехвърлих, не съм ги чела.

Публикувано на: 03 Окт 2010 22:54
от gannah
Явно силно зависи дали ще го послушаш и от степента на проблема, с който отиваш, с какви лекари си се срещал преди това и т.н. Аз съм благодарна- все пак на това лечение дължа и познанството си с ТЕС