ТЕС при Марта Вачкова
ТЕС при Марта Вачкова
Следващата сряда по обяд ще се снима предаване на Марта Вачкова, в което ще представят ТЕС за 20 минути.
Искат да поканят гости, които имат опит с ТЕС и да разкажат с 2-3- думи за резултатите си.
Има ли желаещи?
Искат да поканят гости, които имат опит с ТЕС и да разкажат с 2-3- думи за резултатите си.
Има ли желаещи?
привет
Къде и от колко часа ще се снима?
Много сте фотогенични!
Аз предлагам да направят едно предаване само за ТЕС, че най-накрая да има време, нормално да се изложи принципа и покаже техниката.
Иване, помисли си за документално филмче "преди и след" работа с клиенти, което да можеш да излъчваш по такива телевизионни мероприятия, да е като рекламно клипче, впечатляващо и обясняващо едновременно на незапознатите и скептиците.
Радвам се, че в още една телевизия и още едно гледано предаване допуснаха представяне на ТЕС!
Успех с Марта!
Аз предлагам да направят едно предаване само за ТЕС, че най-накрая да има време, нормално да се изложи принципа и покаже техниката.
Иване, помисли си за документално филмче "преди и след" работа с клиенти, което да можеш да излъчваш по такива телевизионни мероприятия, да е като рекламно клипче, впечатляващо и обясняващо едновременно на незапознатите и скептиците.
Радвам се, че в още една телевизия и още едно гледано предаване допуснаха представяне на ТЕС!
Успех с Марта!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ЕЕЕЕЕЕ ТВ ЗВЕЗДИТЕЕЕЕ,кога ще раздавате автографиии:D .Яд ме е ,че само я почнахте Мартичка,но нищо де след два месеца ще я гледам да видя,как е заприличала на свирка .И на мен ми мина през ума днес за едно цяло предаване.Има сутрин едно ЗДРАВЕ,ако го има де все още или при МИЛЕН ЦВЕТКОВ. .
Последно промяна от fif42 на 08 Апр 2011 21:46, променено общо 1 път.
Ето предаването - http://bnt.bg/bg/productions/92/edition ... april_2011