Групови визуализации

Инициативи за благотворителни кампании.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Групови визуализации

Мнение от ivangp »

Получих този имейл и реших, че е добра идея да го публикувам тук:
От Веселина Недева
Скъпи приятели,

Живеем на красива планета. Има толкова много любов и красота. Но силите, които я управляват - правителства и елит, изглежда не искат да правят това, което е правилно. Майката Земя произвежда достатъчно, за да позволи на поне 10 млрд. души да живеят в мир и изобилие, но нашите управляващи могат да мислят само как да задържат властта си, да създават конфликти и война и да ни карат да плащаме все повече и повече. Те игнорират волята на хората чрез тъмните братства и тайните операции. Опитват се да ни държат в състояние на зависимост и страх с помощта на медиите, които контролират.

Не е ли време това да се промени? Не е ли време НИЕ да решаваме как да бъде управлявана нашата планета? По-лесно е отколкото си мислите. Да, наистина е така. Има закон на физиката, за който може би вече сте чували, който е идеален за нарушаване на тази стара парадигма, тази стара и износена система, при която малцината богати контролират останалите от нас. Този закон се нарича „Закон на Привличането”. Според него, ако се фокусирате върху нещо, което искате и наистина чувствате със сърцата си, вие го привличате към себе си. Просто потърсете информация за това в интернет или в библиотеката (например прочетете книгата „Тайната”). Има много истории за хора, които са променили успешно живота си по този начин.

Начинът, по който можем да го използваме, е чрез визуализация. Когато визуализирате нещо, което искате и чувствате радост като че ли вече се е случило, то ще се прояви само.

Можете да прилагате това в личния си живот, но също така в полза на нашата планета и човечеството. Колкото повече хора се фокусират върху това, толкова по-силна става енергията. Енергията, която се изпраща от една група хора, се умножава и става по-силна. Не приемайте думите ни просто за верни, това е доказано научно. Просто изгледайте видеото, което направихме. Можете да го намерите тук:

http://visualizedaily.com

Вече има много групови визуализации и медитации. За световен мир, например. И все пак няма мир. Не е ли имало резултат от тези действия? Със сигурност е имало! Може да видите това в нашето видео. Проблемът е, че след като енергията на мира си свърши работата, ако междувременно управляващите сили продължат да работят в противоположна посока, всичко се връща обратно към старата ситуация. Войниците получават заповеди да вдигнат отново оръжията, които са свалили, престъпността се увеличава отново поради трудната ситуация, в която хората все още се намират и т.н.

Затова е необходимо да се фокусираме върху нещо, което не може да бъде обърнато. Никога.

И това е: ПРОБИВ.

Не се притеснявайте върху какво точно да се фокусирате. Енергията е интелигентна и ще намери своя път. Както можете да видите в нашето видео, когато хората визуализират мир, намаляват и престъпленията срещу хората, намаляват пътните инциденти, намаляват посещенията в спешните отделения на болниците, а фондовите пазари се покачват бързо. Мирът е мир, пробивът е пробив. Енергията знае къде да отиде. Ако се фокусираме върху пробива, той ще намери най-слабото звено във веригата, което все още поддържа тази износена парадигма. И ще го пробие.

Когато достатъчно хора визуализират и наистина чувстват със сърцата си, нещата ще се случат. Последният тласък за край на старата парадигма може да бъде даден, например, от 6 578-ия участник или от 10 234-ия участник, но ще има пробив. Почакайте и ще видите.

Фокусирайте се върху нещо, което ще ви направи наистина щастливи. И усетете чувството, като че ли то вече се е случило. Дали това ще е Обама, обявяващ разкриването на НЛО, или как свободната енергия става достъпна за обществото, или как голяма телевизия или вестник разкриват, че 11-ти септември е бил вътрешна работа, или някакво друго голямо събитие. Всичко се свежда до едно и също нещо – краят на старите порядки. Просто си изберете върху какво да се фокусирате.

Това, което е по-важно, е радостта, която бихте изпитали, ако този пробив току що се беше случил. Визуализирайте, например, как войната и гладът дават път на мира и изобилието по цялата планета. Отчаяните деца получават нова надежда. Стресът и страхът дават път на щастието и времето с любимите ви хора. Корумпираните политици и неефективната медицинска помощ дават път на вдъхновяващите лидери и истинското изцеление. Токсичните храни и базираната на петрол индустрия дават път на здравословната храна и свободната енергия. Всички тези неща ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ на нашата планета, но все още са потиснати от тъмната система. Затова се нуждаем от пробив. И ние ще направим така, че това да се случи!

Няма да определяме време и дата кога всички ние да правим това, но ви молим да го направите СЕГА!

Не е важно колко дълго ще го правите, дори 5 секунди са достатъчни. Най-важното е наистина да чувствате радостта от този пробив, като че ли вече се е случил. Това е достатъчно, за да добавите своя малък (но ГОЛЯМ!) принос към квантовия подход, чрез който работи Закона на Привличането. Заедно ние създаваме ОГРОМНА сила, която ще промени този свят завинаги за доброто на хората.

Моля, направете го, трябва да го направите само веднъж. Спрете това, което правите (вероятно четене) и затворете очи. Представете си, че има гореща новина за нещо, което сте искали да се случи от много време и почувствайте радостта, която бихте изпитали в този момент. Представете си го...СЕГА!!!!

Това е! Хареса ли ви? Нашето колективно съзнание току що прие гласа ви. Благодарим ви! Вашият принос беше добавен към огромната вълна от енергия за промяна на парадигмата, която вече се разпростира из планетата. Законът на Привличането гарантира, че това ще се прояви.

Ако сте направили своята визуализация, сега идва втората важна част. Този проект работи на принципа „всеки познава всеки”. Според него в рамките на шест препращания, можете да достигнете до всеки човек на планетата. Затова ви молим да препратите този е-мейл на ВСИЧКИ във вашия списък с контакти, които смятате, че биха искали да се присъединят към това дело. Правейки това, ние създаваме огромна армия от Светлина, дори само в един ден!

Благодарим ви много, че се присъединихте! Майката Земя и всички ние, които копнеем за мир и хармония, ще ви бъдат благодарни. Благодарим и на всички останали, които се присъединиха, защото ние правим това ЗАЕДНО! Моля препратете този е-мейл сега. Не отлагайте, СЕГА е моментът!

Благодарим ви!

П.П. След като парадигмата се промени, можем да използваме нашата колективна сила за други каузи. Като почистването на нашата планета, помагането на хората в нужда и т.н. Ако бихте искали да се присъедините и към тези дейности, моля, напишете своя е-мейл в края на нашия сайт www.VisualizeDaily.com.
_________________
Един пътник попитал дъгата:
-Кой е любимия ти цвят?
-За да остана цялостна, трябва да съм многоцветна - отговорила тя.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
MagicWoman
Активен
Мнения: 290
Регистриран на: 12 Фев 2011 20:46
Местоположение: София

Мнение от MagicWoman »

Като изключим синхроничността, че цяла сутрин препрочитам точно този пасаж от Книгата на Грег Брейдън "Божествената матрица", разказан в посоченото видео и след това виждам тази тема, бих искала да споделя, това, което ми направи впечатление в книгата и което не се видя във видеото:

Брейдън разказва, че когато експериментите с ТМ /Трансцедентална медитация/ спрели, престъпленията започнали отново и понякога достигали нива, по-високи отпреди това. Какво се случвало? Защо ефектът от ТМ изчезвал? Отговорът е, че ОСЪЗНАТОСТТА е тази, която създава. Ако вярваме, че избирането на реалност е нещо, което правим само за момента, когато спрем да чувстваме, което чувстваме по време на ТМ и ефектът изчезва също, а не че "управляващите сили продължават да работят в противоположна посока". Достигаме до извода, че правенето на реалност е нещо много повече от това което ПРАВИМ. То е нещо, което СМЕ. Мирът започва и свършва С НАС.
В този смисъл, на мен визуализацията ми изглежда като ПРАВЕНЕ, но е добре, като стъпка към осъзнатост и състояние на съществуване в по-късен етап, защото променяйки себе си, променяме целия свят на принципа на холограмата.
~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

А дали е възможно светът да е дуален и "злото" да е нужно за да балансира "доброто"? :)
И да е дошло времето да спрем да се стремимм към "доброто" и да бягаме от "злото", да осъзнаем неизменността на двойнствеността и да я ПРИЕМЕМ. :wink:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Aqua
Участник
Мнения: 70
Регистриран на: 11 Юли 2010 17:36

Мнение от Aqua »

ivangp написа:А дали е възможно светът да е дуален и "злото" да е нужно за да балансира "доброто"? :)
И да е дошло времето да спрем да се стремимм към "доброто" и да бягаме от "злото", да осъзнаем неизменността на двойнствеността и да я ПРИЕМЕМ. :wink:
Това значи ли, че трябва да спрем да визуализираме доброто и да се стремим към доброто, защото пак бягаме от злото?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не съвсем. Значи да разбереш, че добро и зло са взаимно зависими понятия и всеки път когато твориш или постигаш "добро" ти неминуемо създаваш и постигаш и "зло". А също така и че това, което един вижда като "добро" друг го вижда като "зло".
След като си разбрал и приел тази дуалност можеш да се стремиш към каквото си искаш и да го визуализираш без да му поставяш етикети на абсолют, истина и определеност.

Т.е.: "Аз се стремя към това защото то е ДОБРО за всички и аз съм ДОБЪР човек ако се стремя към него и светът ще е ПО-ДОБРО място за живеене, ако го постигна."

ще се превърне в: " Аз се стремя към това, защото АЗ го ИСКАМ сега, по някакви си МОИ причини."
Аз ще съм си АЗ, светът ще си е свят и всичко останало ще си е такова каквото е, НИТО ПО-ДОБРО, НИТО ПО-ЛОШО когато постигна целта си.

Надявам се това да внася яснота относно моята позиция по въпроса.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
matro
Участник
Мнения: 93
Регистриран на: 25 Дек 2010 19:37

Мнение от matro »

Присъщото великолепие обхваща всички светове, всички създания, добро и зло.
И това е истинското единство. Как тогава би могло да носи в себе си противоречието между доброто и злото?
Но в действителност няма противоречие, защото злото е престолът на доброто.
Баал Шем Тоу


"Човекът се оказва с двуполюсно съзнание - той е грешен. За това, в каузалния смисъл, няма причина. Полярността принуждава човека да извърви своя път през противоположностите, докато научи и интегрира всичко, за да стане отново „съвършен, както е съвършен небесният Отец". Но пътят между двата полюса винаги включва и вината. „Първородният грях" показва особено ясно, че гре¬хът няма нищо общо с конкретното поведение на човека. Извънредно важно е да проумеем това, защото с течение на времето църквата е изопачила понятието за греха и е внушила на човека, че гре¬хът означава да вършиш зло и може да се избегне чрез добри и правилни действия. Но грехът не е еди¬ният полюс в рамките на полярността, а самата полярност. Затова грехът не може да бъде избег¬нат - всяко човешко деяние е греховно."
Torvald Detlefsen,Rudreg Dalke
А според Мартин Чолаков всички неща са неутрални,
същественото нещо е ние какво значение ще им придадем. :D :D :D
Публикувай отговор