Ето как се прави ТЕС за друг човек.
Той може да е на другия край на света и съгласието му не е задължително, макар да е желателно.
С ТЕС не можете да навредите на някого по никакъв начин, тъй като единствено ще балансирате енергийната му система.
С прокси ТЕС не можете да навредите и на себе си или пък да прихванете от проблемите на този за когото го правите.
С прокси ТЕС не можете да контролирате някой друг или да го накарате да прави нещо което той не иска да прави (да се промени, ако той самият не иска да се промени).
Помнете, че първо трябва да изчистите собствените си емоции по отношение на неговия проблем, т.е. това как неговият проблем ви кара да се чувствате.
След това си представете че сте в неговото тяло. Започнете от ръба на дланта като три пъти кажете: "АЗ съм ....неговото име..."
И след това продължете все едно правите ТЕС за себе си, но назовавайки неговите предполагаеми или известни чувства относно неговия проблем. Доверете се на интуицията си и следвайте това което тя и тялото ви ви подсказват.
След като свършите с ТЕС за другия почуквайте по ръба на дланта и три пъти кажете "АЗ съм ... вашето име..."
Свържете се с другия за да проверите какъв е практическият резултат и какво се е променило, за да можете да промените и вие НАСТРЙКАТА и НАПОМНЯЩАТА ФРАЗА следващия път в съответствие с новото състояние, чувство, мисъл, убеждение, възражение на другия и т.н.
По същия начин можете да правите ТЕС за бебета и животни, а и за растения и дори за неодушевени предмети.

Помнете - задължително е да чистите първо себе си от негативни емоции и след това другите.
Пишете за успехите си за да мотивирате и други форумци да продължават да ТЕСват.
По-здрави!