Тетралогия на Фало с липсваща белодробна клапа

Информация за истината за ситуацията с болниците, лекарите, здравната ни система, лъжи и митове с които сме закърмени. Как да отглеждаме здрави, умни, талантливи и отговорни деца. Както и за приложения на ТЕС в тази връзка.
Публикувай отговор
Краси
Участник
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Ное 2009 11:24

Мнение от Краси »

Като правя прокси и предизвикателството едновременно, трябва ли да минавам през всички точки или мога да използвам съкратената процедура :?:
Трябва ли, когато правя тес върху Елена, като част от предизвикателството, аз да взимам сол и пия вода? Или дали да и давам тя да близне сол? Водичка при всички случаи ще се опитвам да и дам :)
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

По-добре минавай през всички точки. Не й давай сол на нея. Ти използвай сол само, ако ти е прятно и не е противопоказно за някакви твои заболявания. Но вода си пий.

Докато правиш Прокси ТИ си ТЯ. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Краси, дали да ползваш всички точки или съкратената процедура е доста технически въпрос. Докато работата, която вършиш е доста по- как да я кажа... по-вътрешна. Важното е до колко ще се вглъбиш в процеса. От опит съм забелязала, че колкото повече време трае тесането, толкова по- има вероятност да се вглъбиш. Това е достатъчна прична да ползваш всички точки. Недей да се пазариш за няколко точки :lol:

Няма да вадя цитати, но ще коментирам някои неща назад.
Иван говори за това, че сетивата ни са ограничени, но с развиването им можем да получаваме екстра информация, както например правим това с машини. От друга стрнана се говори, че астрологията дава точно такава екстра информация - все едно че астрологията е машина за прогнози. Не особено точна, както всяка техника.

За какво е темата сега?
За мен темата е за това как Краси да мине по най-добрия път.
Ако сетивата на Краси успяват да регистрират някаква екстра информация, която да помогне за постигане на целта, супер. Ако Краси успее да изтълкува регистрирането на тази информация, още по-супер.
Ако не - работят наличната интуиция и машини.
Стои въпросът как да се стигне до тази екстра информация. Убедена съм, че най-бързият и ефективен начин за повечето хора днес е яко тесане на всичко, което си мислим, че пречи за постигане на целта.
Краси
Участник
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Ное 2009 11:24

Мнение от Краси »

Здравейте,

През септември направих предизвикателството за Елена. От начало се опитах да почуквам по нейното тяло 5 от 10те пъти ( пълна процедура), но още на втория ден установих че не може да се получи. Малката не беше щастлива и започна да се изнервя още на първите 2,3 точки. За това реших да го правя върху нея един път дневно.
След първата седмица се чувствах много обезнадеждена и имах желанието да спра. Някак си, това мина от само себе си и успях да продължа. Смених формулировката на декларацията, смених напомнящата фраза. Понякога чувствах че правя Тес по-добре. Не знам дали това е възможно, но понякога цялата среда около мен и аз самата вярвах че съм тесала по-успешно.

Преди контролния преглед успях да направя предизвикателството отново, макар и само за 5 дена специално за клапата. На самия ден бях много спокойна и нямах никакво притеснение че ще е предозират . Ако не е нейният ден за поставяне под пълна упойка добре, но анестезиологът трябва да има много лош ден също:?::?::?:

Аз реших, че докторът който поставя упойката има най-прекрасния ден в живота си:!: Е, накарах ги да я претеглят два пъти и казах че дядо ми е имал голям проблем с упойки за всеки случай:)

Всичко мина много добре. Част от резултатите бяха дадени веднага. Лекарката отбеляза, че малката е в много по-добро състояние от това което са подозирали. Очаква ли са над 25% теч от дясната камера, а при Елена е само 14%.
Нямат обяснение. Това е мястото, което аз най-много тесах. За съжаление, мислех че разширената белодробна артерия е по-маловажен проблем, но не е така. Сега не знам да тесам за цялото сърце или за отделен проблем по него:?:

Предизвикателството го направих за цялото сърце, макар да си призная, винаги наблягах повече на липсата на клапа. Това ми се виждаше най-лошото до толкова, че не може да бъде отстранено с една операция, а ще изисква хирургическа намеса през различни интервали от време. Тес ме води на някъде, но аз не знам на къде :idea:
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

не разбрах, оперирана ли е!
Ако да, сега какво следва според лекарите?
Сама си видяла, че ТЕС дава резултат.
Ти какво мислиш по въпроса с прогнозите на лекарите сега и какво смяташ да правиш завбъдеще?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Краси
Участник
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Ное 2009 11:24

Мнение от Краси »

Елена не е оперирана - очаквам да знам нещо повече в следващите седмици. Принципът тук е колкото по-малко знаят родителите, толкова по-добре! Използвам цялото си въображение за да измъкна повече информация :evil:

Тес дава резултат!!! Но не мога да застраша живота на дъщеря си, за да видя да ли мога да я оправя само с тес. Ако белодробната и артерия се подуе, разшири и тн.т дори 1милиметър, е възможно тя да има затруднения с дишането и да не може да приема храна. Къде е границата да живее или да я няма? Една настинка, една инфекция?

Би било огромен успех ако тя се оправи само чрез тесане – абсолютно доказателство че работи! Но естеството на нейния дефект е много сериозен за да мога да експериментирам по-дълго отколкото съвременната медицина ми позволява! Ще тесам, а ако трябва да бъде оперирана, ще бъде оперирана.

Мисля, че дори само идеята за тес помага. Това че не сме безпомощни и можем да променим съответни аспекти от живота си, ми дава свобода, която не съм имала преди. Друг е въпроса да ли винаги я искам :D
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Това че не сме безпомощни и можем да променим съответни аспекти от живота си, ми дава свобода, която не съм имала преди. Друг е въпроса да ли винаги я искам
Страхотно прозрение. :)
ТЕСай яко всичко което ти идва наум във връзка с проблема на дъщеря ти.
Включително мисли от рода на:
Тес дава резултат!!! Но не мога да застраша живота на дъщеря си, за да видя да ли мога да я оправя само с тес. Ако белодробната и артерия се подуе, разшири и тн.т дори 1милиметър, е възможно тя да има затруднения с дишането и да не може да приема храна. Къде е границата да живее или да я няма? Една настинка, една инфекция?
За лудо ги ТЕСай, за лудо не стой. Няма значение вярваш ли или не.
Тук не става въпрос да се бием в гърдите и да си доказваме че ТЕС работи и колко велика е тази техника,к а за това да изчистим проблем по възможно най-безболезнен за дъщеря ти начин.

Ти си ТЕСай, пък операцията ако се наложи ще бъде направена. Никой не я изключва като възможност. Всичко изписано и направено дотук бе с цел да бъде изключена операцията като единствената възможност. Или като най-добрата възможност.

Според мен с всяко приложение на ТЕС това бива постигано. :)
ТЕСай и визуализирай сега и за белодробната артерия. Включи я във визуализациите си и се довери на Висшия разум, че най-доброто, което може да стане ще стане.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
galia nh
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 25 Дек 2008 18:41

Мнение от galia nh »

Краси, в момента не го осъзнаваш, но ти вече направи чудеса. Все едно гледам себе си - в битка до край, за да е здраво детето ми! Ако ми бяха казали да отида на Луната, за да е здрав и това щях да направя. В резултат след операцията просто се сринах.
Искам да ти кажа две неща. Първо - ако една майка иска детето й да оздравее, то ще оздравее. Не го измислям аз, казал го е Дънов. И второ -
"най-доброто, което може да стане ще стане"

Приеми, че не носиш цялата отговорност за това, което се случва. Ако е операция - ок, използвай ТЕС за възстановяването на Елена.
Аз приемам ТЕС като едно много мощно средство, което ползвам, когато ми потрябва.
Всичко ще е наред. Ще прочетеш всичко писано тук и ще видиш колко скъпоценни камъчета си намерила по пътя.
Краси
Участник
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Ное 2009 11:24

Мнение от Краси »

Здравейте,

Благодаря на всички за голямата помощ , която ми оказахте. Мислено писах много пъти през изминалите месеци, но все не намирах време. Но имах време за ТЕС и имах време да си мисля хубави неща.

След като операцията на Елена беше отлагана на няколко пъти, най -накрая, само дни след 1ия и рожден ден, тя беше оперирана в началото на 2011та. Тесах преди, по време и след операцията, като през цялото време бях убедена че всичко ще мине добре. Не че не ме беше страх, но някак си бях спокойна. Тъй като бяхме информирани през цялото време, на всеки час, какво се случва, аз тесах по отделните части на операцията. Тесах и хирурга, да бъде спокоен и уверен в действията си. Не го питах признавам си, но мисля че ще ме разберете. Операцията приключи за около 5 часа. Бях организирала всичките си приятели да се молят за нея и да и пращат хубави мисли. И на тях също много им благодаря.

Всичко мина по вода. Имаше притеснение че малката много кърви след операцията. Слезнах в църквата и си тесах на воля че всъщност то си има кръв, която трябва да излезе и тя просто се възстановява много бързо, и за това и тече много кръв. Така и се оказа. Или така стана.

Бях писала че според астрологията, Елена не трябва да бъде оперирана през 2011 или 2012, защото ще има усложнения. Но какво е усложнение, зависи от гледната точка. Само по себе си самата операция е усложнение. Риск винаги има. При Елена усложнението дойде от хирурга. Докато я е оперирал докоснал лимфната й система ( при такова малко пространство това се случва при 15% от сърдечните операции) та трябваше да мине на диета, без никакви мазнини за 6 седмици. Ако мога да избирам следоперативен проблем, това е което ще избера. Е, трябваше да спра да я кърмя, което всъщност беше тежкия и за двете ни момент. Тя си искаше и не разбираше защо не и давам да си захапе, за да се успокои. Но мина, на мен още ми липсва, а тя отдавна свикна.

Сега си я тесам вечер, да расте здрава и силна. Свикна с почукванията даже мисля че си ги очаква, особено първата точка. През март мина на контролен преглед. Кардиологът и хирургът й се радваха като на собствено дете. Пожелахме си да не се виждаме през следващите 15 години:)
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Колко хубаво! Много се радвам за вас и ти благодаря, че ни разказа всичко това! Продължавай в същия ТЕС-дух :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Дано сте все по-здрави! :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Яна
Опитен
Мнения: 475
Регистриран на: 26 Май 2009 14:16
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

Радвам се, че нещата се развиват добре при вас!
Дано диетата е най-сериозното усложнение с което ще се сбъскате! :)

Мога ли да попитам защо е трябвало да приключите с кърменето? Чисто технически ли се е налагало или по други причини?
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
ivangp
Site Admin
Мнения: 4565
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Ами то си пише - диета без мазнини - в кърмата има мазнини.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Яна
Опитен
Мнения: 475
Регистриран на: 26 Май 2009 14:16
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

ivangp написа:Ами то си пише - диета без мазнини - в кърмата има мазнини.
Извинявам се, не съм направила връзката... :oops:
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
Публикувай отговор