Днес сутринта взех изследванията си.
Преди разговора с лекаря имах доста време, докато чаках. Притеснявах се най-вече, че може да се наложи да си противоречим с него - в случай, че резултатите не са добри и той ми предложи операция. Купих си едно шише вода и тесах притесненията, колкото време имах. Абе изобщо, бях се подготвила за лоши резултати.
Като влезнах в кабинета, той ме попита "За какво Ви е тази вода, не е толкова топло?" Отговорих нещо, че тя не е само за жегите. След малко той ми прочете "
ПАП 1 група. При сравнение с предишната цитология картината е коренно различна като в настоящата не се наблюдават тежки морфологични преомени в клетките." Развълнувах се, гласа ми се разтрепера и му казах "Видяхте ли за какво ми е водата?", а той вика "Пийни си, пийни си."
После каза "Във вашия случай казваме, че сте се самоизлекували." Дойде ми да го убеждавам, че това не е станало от самосебе си, а че съм работила по въпроса, но той май не искаше да го приеме. А смятах, че е отворен към тия работи. Няма значение, аз съм доволна поне от това, че до сега не ми се е карал.
Взе ми проба за изследване за Папилома. Следващата седмица ще излезнат резултатите. Според него нямало да я има.
След прегледа исках да се обадя на кого ли не, но си бях забравила телефона. Изобщо прегледа технически не мина така, както си го бях представяла, но накрая се чувствах, както трябва. Разплаках се чак в колата
Специални благодарности на Иван за подкрепата. Специални благодарности на
Пепита и
Аретюз от тук. И на още много други хора и събития. .
Надявам се с това този дневник да приключи, тоест следващата седмица да получа отрицателни резулати за Папилома.
Сега на къде? Продължавам да тесам и да правя водните процедури. Малко се лутам в избора си на следващо Предизвикателство. Върти ми се нещо от сорта на
процедурата за зрението, която описва Аретюз в темата си, но да я направя и за други неща.
Имам да работя върху едно нещо, което предполагам, че е
хематом. Не съм ходила на лекар и не зная точно. След хематома продължава да ме интересува състоянието на
матката ми. Мисля да я тесам повечко, за да залича белезите от секциото. И с това да завърша подготовката за една следваща хубава бременност