Спечелване на конкурс за работа
-
trend
Четох книгата на Патриша Карингтън за ТЕС, там се споменава за експеримент 10 участника си решават проблемите за 4 дни, откривателя на ТЕС е изпразнил цяла болница за 6 дни, това ме кара да търся бърз резултат, но явно си трябва търпение. Гена ти реши ли проблема със себорейния че и аз имам - моя забелязах че е от стреса ако не съм стресирам и го третирам с правилни препарати изчезва? На мен ми тиктака човечето от Минута е много и ми казва "Няма време" 
Гената:
Гената
Да, само размисъл без ТЕС-и аз мисля ,че до никаде не води, ама да ТЕСам без хич да размисля кое как и откъде да подхвана.....не го усещам?!Как ти се получава?!
Гената:
И твойто хубаво ,мойто хубаво, неговото хубаво, и твойто бързо,мойто бързо и неговото бързо, съответно и бавното..абе дали са едни и същи?!С еднакви мерки ли мерим?!И защо ми се струва ,че с най - добри намерения да помогнеш просто зареждаш една отрицателна програма...
Гената:
Е не ,не сте прави...Да, няма как да получиш това , което искаш, ако не оцениш и благодариш за това което имаш/ТЕС да речем/. Ама да се съглася ,че няма да получа това ,което искам и ценя....е това си е вече за много ТЕС!!!!!Съгласи се, че си е чиста проба неувереност в собствените сили?!?
trendq , мисля че за толкова малко време сам си направо супер!!!..на мен ми трябваше три пъти повече време...Едва ли ще те успокои,че аз бях още по-омотана отначалото. И цял месец четох ,без да се осмеля да пиша.И аз не съм от малък град, от голям съм ,ама съм на същия хал като теб-няма с кога да коментирам проблемите около тесането, една приятелка дето се виждаме 1-2 пъти в месеца, и то набързо.....Така чееее.....хич не ми се оправдавай!!!
А верно с ТЕС стават чудеса.
И си ги усетил!
Дали чудото ще е конкурса или нещо още по-чудесно - не знам.Мисля като Алиса, тесай което както можеш..и то ще си покаже!?
Успех!И с конкурса и с ТЕСането.
Това за всички бързащи..не знам дали е за теб, ама съм много аз
http://www.youtube.com/watch?v=jvWRYxAb ... re=related
А това за всички търсещи ,дето не се отказват от мечтите си:
http://www.youtube.com/watch?v=V8bDkFmY ... re=related
И кой бе, Гена, казва кога му е времето?!В случая явно не съм аз....тогава кой?!?!?!?Всичко ще се случи тогава когато трябва и му е времето,
Гената
Добре де, ама нали енергията следва мисълта/ това май е единстеното ,с което всички сме съгласни!/,..е тогава..без разМИСЪЛ..ми кво следва тогава енергията?!моето безмислие?!Нечия друга мисъл?!нечие друго безмислие?!Човек най-често е нещастен чрез размишления. (Йосиф Йоуберт)
Да, само размисъл без ТЕС-и аз мисля ,че до никаде не води, ама да ТЕСам без хич да размисля кое как и откъде да подхвана.....не го усещам?!Как ти се получава?!
Гената:
Дааа, съгласна съм..ама най-хубавите стават изведнъж!!!Нема начин да немаш подобен опит!!!.Хубавите неща стават бавно… и не винаги (оптимистичен вариант) by Topper
2.Хубавите неща стават бавно… и не винаги :/ Забавят ли се много – не ги чакай (песимистичен вариант)
И твойто хубаво ,мойто хубаво, неговото хубаво, и твойто бързо,мойто бързо и неговото бързо, съответно и бавното..абе дали са едни и същи?!С еднакви мерки ли мерим?!И защо ми се струва ,че с най - добри намерения да помогнеш просто зареждаш една отрицателна програма...
Гената:
"Не е важно да получиш това ,което искаш, а да оцениш това ,което имаш"-на мен така ми го набиваха в желязната кратунка...Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш
Е не ,не сте прави...Да, няма как да получиш това , което искаш, ако не оцениш и благодариш за това което имаш/ТЕС да речем/. Ама да се съглася ,че няма да получа това ,което искам и ценя....е това си е вече за много ТЕС!!!!!Съгласи се, че си е чиста проба неувереност в собствените сили?!?
trendq , мисля че за толкова малко време сам си направо супер!!!..на мен ми трябваше три пъти повече време...Едва ли ще те успокои,че аз бях още по-омотана отначалото. И цял месец четох ,без да се осмеля да пиша.И аз не съм от малък град, от голям съм ,ама съм на същия хал като теб-няма с кога да коментирам проблемите около тесането, една приятелка дето се виждаме 1-2 пъти в месеца, и то набързо.....Така чееее.....хич не ми се оправдавай!!!
А верно с ТЕС стават чудеса.
Успех!И с конкурса и с ТЕСането.
Това за всички бързащи..не знам дали е за теб, ама съм много аз
http://www.youtube.com/watch?v=jvWRYxAb ... re=related
А това за всички търсещи ,дето не се отказват от мечтите си:
http://www.youtube.com/watch?v=V8bDkFmY ... re=related
trend
Д. Въпреки, че- се чувствам объркан от новата техника, аз...
НФ чувствам се объркан от новата техника
Д. Въпреки, че- искам бързи резултати, аз...
НФ искам бързи резултати
Д Въпреки, че- се притеснявам да се разкривам на целия форум,аз...
НФ притеснявам се, да се разкривам на целия форум
Надявам се ,това че ти отговарям и тук, да не те притесни, но така сме по-полезни, нали?
И проследявай развитието на емоцията, мисълта или физическото усещане и продължавай с новото положение, та... до 0-та!

Заради питането ти на лични:...,незнам някой да не е объркан когато почва нова техника, иска бързи резултати, има доста проблеми на главата и като цяло смята че живота му е каша. Не виждам нищо лошо в писането на лс и искане на лично мнение, тъй като представи си че може и да се притеснявам да се разкривам на целия форум. Както и да е благодаря ви за съветите и насоките ще се справя, много по-добре съм от преди 2 седмици тогава си мислих че само в комуна мога да се оправя или да влезна в армията. Сега вярвам в ТЕС, форума и информацията много ми е полезна. Успех желая на всички заели се да се развиват
Д. Въпреки, че- се чувствам объркан от новата техника, аз...
НФ чувствам се объркан от новата техника
Д. Въпреки, че- искам бързи резултати, аз...
НФ искам бързи резултати
Д Въпреки, че- се притеснявам да се разкривам на целия форум,аз...
НФ притеснявам се, да се разкривам на целия форум
Надявам се ,това че ти отговарям и тук, да не те притесни, но така сме по-полезни, нали?
И проследявай развитието на емоцията, мисълта или физическото усещане и продължавай с новото положение, та... до 0-та!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
-
trend
-
trend
Днес в главата ми е една друга идея, че всичко може да се сведе до реални практически неща. В смисъл всяко усилие в правилната посока се възнаграждава, например един човек ако има 100 неща за тесане - физически, псих терзания, усещания. Да речем че при тесане се установяват още 5 под проблеми които също да се тесат, като средна оценка на проблема от 0-10 да приемем 6. До тук имаме 3000 нива, да предположим че с една серия сваляме с една степен проблема. Т.е. нужни са ни 3000 серии Тесане. Не го казвам като някаква рецепта а що годе за мен реална оценка колко труд се иска за решаване на проблемите.
Интересна равносметка си направил и колко ли време ти бе нужно за това и какво спечели с тези математически изчисления?Аз не намирам това за рецепта,ако за тебе е ок!trend написа:Днес в главата ми е една друга идея, че всичко може да се сведе до реални практически неща. В смисъл всяко усилие в правилната посока се възнаграждава, например един човек ако има 100 неща за тесане - физически, псих терзания, усещания. Да речем че при тесане се установяват още 5 под проблеми които също да се тесат, като средна оценка на проблема от 0-10 да приемем 6. До тук имаме 3000 нива, да предположим че с една серия сваляме с една степен проблема. Т.е. нужни са ни 3000 серии Тесане. Не го казвам като някаква рецепта а що годе за мен реална оценка колко труд се иска за решаване на проблемите.
Явно на някои хора им харесват сложните неща!
-
trend
-
trend
trend, ти си изчислявай колкото искаш, ама сметката ти не е вярна...ЗАЩОТО не си включил възможността от 1 ТЕС, да решиш един проблем, лавинообразния ефект(1 ТЕС наколко проблема),лоша формулировка и липса на ефект, ПО- ти, Съчетаване на няколко техники подпомагащи сериите ТЕС!
Все пак, Гената хваща нещо ама наопаки, т.е. тук може, да се говори за съпротива(ПО) при теб, защото индиректно, изчислението подсказва: "лелеее, колко още има да ТЕСам (много работа ме чака, мързи ме)?!"
Я по-добре си представяй, че изчисляваш печалбите от бизнеса!

Все пак, Гената хваща нещо ама наопаки, т.е. тук може, да се говори за съпротива(ПО) при теб, защото индиректно, изчислението подсказва: "лелеее, колко още има да ТЕСам (много работа ме чака, мързи ме)?!"
Я по-добре си представяй, че изчисляваш печалбите от бизнеса!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
-
trend
Алиса, за теб май вече съм като прочетена книга, благодаря за мнението ти
. Има го това нещо за мързела но от друга страна поне при мен има отрезвяване че няма как да стане без работа и то доста. Това е все едно се ходи на фитнес, там също упражненията са на серии при 3000 серии за 3 месеца човек ще е с много голяма положителна промяна ако се възстановява добре разбира се. Аз лично не мисля че има голяма разлика дали се правят физически или ментални упражнения, принципа е еднакъв колкото повече се упражняваш по-добър ставаш. Въпроса е човек да не се отчая след 100-200 серии и да си каже това не действа а да достигне до 1000-2000 правилно изпълнени серии и тогава да дава оценка. Гена, искам специално към теб да се обърна, надявам се да ме разбереш правилно, спри да спамиш и да се изказваш от погледа на заяждащ се или назидаващ, имах един въпрос към теб - именно как си се справил и справил ли си се със себорейния дерматит на който не получих отговор от другите ти мнения полза за себе си не виждам. Искам да пожелая на всички ползотворна работа и прекрасни резултати, аз днес пътувах половината ден до морето и вече мога да усетя аромата на морския пясък
. Дерзайте
А защо трябва да се връзваш на Гената? Той си е човек, като всеки друг. И той прави грешки. Може пък на някой друг да си полезен. Най-важното е да си полезен на себе си. Ако нечие мнение не ти харесва или кажи какво не ти харесва в него или го игнорирай, т.е. не му обръщай внимание. Ако те дразни обаче, по какъвто и да е начин, ТЕСай си раздразнението първо.trend написа:Спирам да пиша за това, явно не се разбира правилно какво искам да кажа (поне от Гената).
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
-
trend