Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

И така,току що си направих следният ТЕС:

Въпреки,че постоянно се намесвам в проблемите на другите,което е породено от нуждата да привличам внимание върху себе си,аз.......

Бях седнал на стола и за пръв път откакто ползвам ТЕС в главата ми усетих такъв прилив на енергия,че чак имах чувството главата ми нещо я блъсна назад и се обръща в нея,силно движение.Страхотно усещане.
Иване,започнах както виждаш.:)
Стрелям с голямата гаубица!
:lol:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Следващата ми декларация е:

Въпреки,че се чувствам неразбран от другите и изпитвам нужда мнието ми да бъде одобрено,аз......

Започвам да чистя нуждите които ме спъват и пречат! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

stanisa написа:май на всички ни е доста трудно да се справим с егото си :D
Сега не сме май,но пък си ужасно права по дяволите! :lol: :lol: :lol:
Анатол Франс
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Разгеле, най-после. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Много камъни ми се събраха в градината,ако не ги махна няма как да се насладя на цветята които искам да посея и ме радват! :lol: :lol: :lol:
Анатол Франс
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Браво, Гена! Само силен човек може да си признае слабостите.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

paraboloid-Благодаря ти!Тук по този повод искам да ви кажа,че не е лошо по често да показваме на хората около нас,когато постигнат нещо да ги вдъхновяваме с това,че оценяваме и се радваме за успеха им,което да е още един стимул да работят и постигат добри резултати!
Анатол Франс
stanisa
Участник

Мнение от stanisa »

Eй Гена, ти си бил страхотен, бе човек! Ти просто не можеш да си представиш колко ти се възхитих в този момент.
"Искаш да срещнеш любовта на живота си? Погледни в огледалото." Байрън Кейти
stanisa
Участник

Мнение от stanisa »

Въпреки,че постоянно се намесвам в проблемите на другите,което е породено от нуждата да привличам внимание върху себе си,аз.......
По повод на това, повярвай ми, всеки от нас има своя тема - как да привлечем внимание и одобрение към себе си. И всеки от нас го прави по свой си начин. И това аз никога не съдя нито в другите, нито в мен, но се опитвам да го осъзная, огато го правя.
Тук ще сложа цитат на една моя любима "учителка", която много ми даде в това отношение:
"Ако трябваше да се моля, моята молитва би била: „Господи, освободи ме от желанието за любов, одобрение или признание. Амин“ Байрън Кейти

(If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.”) Byron Katie
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Между другото искам да споделя,че в личен план от известно време ми се случват много приятни неща.В бизнеса има не точно очакваното и желано развитие на някои поръчки,наложи се да тегля два нови заема за да закърпя положението със разходите които си вървят,но повод и причини за притеснения няма.Всичко е под контрол,пуснал съм си поръчка до Вселената за повече работа и просто си казвам,колко е хубав живота когато човек сам си го направи така.
Преди си стоях в къщи и не излизах защото си мислех,че ако отида в някое заведение,само ще се разочаровам от това което ще видя и този ми навик все да гледам и наблюдавам хората как ми пречи и спъва,ей сега и него ще го тесна за по сигурно,да не го мисля повече.
Нещата се промениха коренно и започват да се променят със много силна скорост,че чак на моменти когато си работя и слушам с хенд сфрито музика,започвам да си танцувам в работилницата,все едно съм на дискотека,голям купон,а работата хич не ми се опъва.
Снощи имах много приятна среща с една нова приятелка,направих и една много интересна изненада.Вечерта мина просто чудесно.Първо вечеряхме,после играхме боулинг и първите три удара бяха страйк,чак се изкефих на себе си.След това закъсахме с колата,страхотен сняг и се получи една супер приятна и романтична разходка в снега.
Започвам яко да се забавлявам и да живея.Не че и преди не съм го правил,но сега започваме с по силно темпо и постоянство.А под това да се забавлявам и да живея,ако в това за някой влиза само ходене по заведенията,нищо подобно.Утре съм нагласил поредната изненада за друг човек.Знам,че ще се получи много добре и ще оставя човека в размисъл.Е,да си кажа направо,човека е от женски род.
Е кажете,как да не е хубав живота сега?
Вие сега да не започнете да ми завиждате? :lol:
Анатол Франс
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Разбира се,че всеки има нужда от любов,внимание,разбиране,уважение,подкрепа също макар и духовна.Една добра дума казана на място колко много може да направи,но не се усещаме да го правим,а съдим другите за какво ли не!
Анатол Франс
stanisa
Участник

Мнение от stanisa »

Но и често в стремежа си към признание и одобрение правим какво ли не и спираме да сме себе си. А тогава и другите спират да ни одобряват. А когато човек спре да се засяга, когато не го възприемат и се опитва да разбере критиката им и да я приеме спокойно или да не я приеме, пак спокойно - ще е толкова по-лесно.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ами то като се замислиш понякога всичко ти изглежда,че е наистина лесно,но ние сами си го правим да ни е сложно и трудно.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

:D Браво Гена,нека нещата да ти се подреждат по-добре отколкото си ги планирал.И да не остане нито една жена без приятна изненада в Габрово,че и в др градове из Б-я :D
matro
Участник

Мнение от matro »

Браво Gена този заряд,който те кара да изпитваш радост от живота е чудесен.Oпитай се да го задържиш, колкото може по-дълго.
Без да се опитвам да прекъсна порива ти, искам да ти споделя,че като тe чета, намирам една доста голяма част от теб в себе си.Преди не много дълго аз намерих и флегматика в себе си и мога да кажа ,че от тогава нещата се подобриха значително.Ако обединиш Заряда който носиш и флегматика в теб се получава гениaлната смеска :).Пробвай мисля че няма да съжаляваш :)Та както казва господин Сидхарта "Пътя е някъде по средата".Поздрави
Мартин
Публикувай отговор