ICAN - Техника за постигане на цели.

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
Elena_R
Участник
Мнения: 6
Регистриран на: 06 Дек 2011 14:09

ICAN - Техника за постигане на цели.

Мнение от Elena_R »

Здравейте, сигурно много от Вас ще се съгласят, че ако имаме някакъв некативен опит, негативно прижевяване, което предизвиква лоши спомени, ние искаме да се отървем от него, един път за винаги. Защото точно такъв негативен опит ни пречи да се равиваме, да постигаме напланувани и набелязани цели, защото всеки път се сещаме за неуспеха си или за травмата която преживяхме.

Предлагам на Вашето внимаение една много ефективна и доказала се с години техника ICAN. В тази техника ще намереите лесни за използване методи, които ще Ви дадът възможност да погледните на света с други очи, да сте по-позетивни и усмихнати; ще Ви помогне да изчистите старите неуспешни цели които Ви пречат да се развивате; ще Ви научи правилно да подхождате към целите си, за да ги постигате ВИНАГИ!

Възможно да искате по-подробна информация за тази техника. Ако е така на 15.01.2012г от 13:00 часа ще се състои скайп Конференция с Московски тренер и учител по техника ICAN. Той ще отговори на интересуващите Ви въпроси. За целта е необходимо да ми изпратите скайп контакта си и въпросите на които бихте желали да получите отговори (за да мога да преведя въпросите Ви предварително, за да не губим излишно време). Контакта и въпросите може да ги пошите директно в тази тема или на e-mail:[email protected], skayp foxy-kleopatra

Лек и усмихнат ден Ви пожелавам :)
Elena_R
Участник
Мнения: 6
Регистриран на: 06 Дек 2011 14:09

Въпроси по техника ICAN

Мнение от Elena_R »

Здравейте, радвам се да съобщя, че вчера се състоя конференция по технология ICAN, благодаря на тези които са взели участие в конференция. Ето няколко въпроса които са били зададени:

1. Каква е целта на техниката?
О: Целта на техниката е да излекува травмата, да свали негативен заряд от проблема, да помогне за придобиване на позитивен опит в решаването на проблеми.

2.Има ли данни дали действието на техниката е дълговременно или по-скоро за кратко време?
О: Да, има много доволни клиенти които са получили дългосрочен резултат след работа с тази техника. Ако всичко се направи правилно резултата се запазва за винаги.

3. За колко време се усвоява и изисква ли работа под супервизия?
О: Период на обучение 6 дневен тренинг. По-време на това обучение може да се придобият необходими знания за да се работи с хора, желателно е да се консултира със специалист. За целта има създадени групи в които се предоставя възможност да се общува с практикуващи по тази техника. Такава група ще бъде създадена и за България.

4. Прилича ли на други психотерапевтични техники и на кои?
О:Прилича методите на Юнг (Съзнание - безсъзнателно).

5. Има ли връзка с хипнотични внушения?
О: Не.

6. Може ли да се прилага групово?
О: Принципно техниката се прилага индивидуално, но може да се правят и групови семинари и може по-време на семинар да има положително въздействие на отделни хора от групата.

7. Как е създадена технитака?
О: Създателят на техниката използвал класическа психология, учение на Живород Славенски ПЕАТ и дианетика.

8. Техниката има ли връзка с арт-терапията?
О: Да има нещо общо с арт-терапия.

9. Ще има ли и друго обучение за тези, които могат да дойдат само на част от това през март?
О: Да, планираме също така и други тренинги и семинари да се провеждат,тренингът на 17.03.2012г е пилотен проект, поради тази причина и цената за тренинга е толкова низка.

10. Има ли тип проблеми, за които техниката е най-подходяща?
О: Например проблеми с травми от насилие, по лесно ще се повлияе от тази техника, иначе всеки един проблем може да се повлияе от тази техника.

11. В кои държави се практикува тази техника?
О: Русия, Казахстан, Украйна, Киргизия, Беларус, Англия, Германия, Балтийските държави.

12. А за колко срещи с клиента се осъществява ефективно въздействие обикновено?
О: От 1 час до 3 часа максимум се решава един проблем, за една среща.
Публикувай отговор