Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Според мен е криза. И момента е подходящ усилено да вадиш!
---------------------
Сгащвам те! На няколко пъти изтъкваш като аргумент, че си "овньо":idea:
Крайно ограничаващо убеждение! ТЕСай го! И бъди агънце с избор! :lol:
Последно промяна от Alisa на 17 Яну 2012 22:25, променено общо 1 път.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

И аз мисля така, но все пак не съм сигурна. Пък така или иначе той не иска, не дава, а ми се струва нередно да го правя без неговото съгласие (не че не е възможно технически).
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

За първи път когато ми правиха на мен това лечение,след няколко дена знам ли и аз от какво и как стана,почна да ме боли стомаха.По време на лечението се чувствах перфектно,особенно след пърият ден.По принцип откакто се справих с живата и мъртвата вода не ме е болял.Също бях почнал да тесвам контрола на родителите ми и стана нещо много зле положението и болките ми.Казах си,че ако е разбутано нещо и се появява сега е сигнал,че има проблем,който си е в мен и чака решение.Само,че аз не се уплаших и не спрях.Иван знаеше за това и аз какво правех.Важното е,че не се отказах и не спрях,но всеки си решава и избира сам за себе си.
Вечерта на Нова година там където бяхме в една компания на една жена с енергията на ръцете си исках да проверя дали ме усеща като минавам по цялата дължина на ръката и.След като спрях ми каза,че рамото я заболяло.След малко каза,че се е оправило и не я боли.Вцепи се и се чудеше какво става.Занимава се с рейки и има доста успехи от разстояние,явно и се отдаваше доста добре,а се занимава отскоро и има изкарани нива,майсторска степен може би,но както и да е.На друга жена пак в тази компания за по малко от 5минути и оправих гърлото с ръцети си.Как и аз не знам,но виждам че и на приятелката ми кръста или някой други проблеми ги оправям с полагане на ръцете.
Хората си мислят,че след като им причиняваш болка,значи не лекуваш и почват да се плашат да не им навредиш.Явно не са достатъчно уверени в тези техники и да имат доверие на този който им помага.
Хайде стига,че пак стана дълъг пост!Не го мисли толкова,трай бабо за хубост са казали!Ако иска да те търси той,не се натискай и предлагай,ако няма желание повече. :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

:D
Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:29, променено общо 1 път.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Благодаря ви за включването! Аз вече съм уверена, че е било лечебна криза, защото днес няма никакви болки в прасеца и казва, че кракът и ръката му са по-добре. Поне така казва. Но от друга страна продължава да не иска повече сеанси за момента /не знам защо/ и за сега прекратяваме. Моето усещане е, не че го е страх, а че не иска аз да му правя сеанси.
Да напиша и за проксито на кучето ми за апетита, може да е полезно като инфо. На него продължава да му държи, не търси храна и има нормален апетит, но при мен ефектът премина; значи държа ме около 2 денонощия.
Що се отнася до "овньото" :lol: , съжалявам че е прозвучало не в смисъла, който аз влагам в това. За мен, тази зодия си е супер /умря циганката, дето ме хвалеше/ и аз всъщност парадирам с качествата, които са й присъщи. Ясно е, че медалът винаги има две страни, но ние, овните, макар и просто устроени, сме първопроходците, тези, които проправят пътя, независимо, че често ни се налага много да блъскаме с рога за целта. Така че не искам да ставам нито агънце, нито риба, нито нещо друго от дзверилника. :D Аз се харесвам такава, единствено ми се иска да съм една идея по-дипломатична, спокойна, уравновесена, да не съм толкова нервна и напрегната. За тази цел работя по въпроса, тесам, чистя ситуации и отношения.
@nikimm, нека продължим диалога в тази тема. Твоите постове са ценни за мен. Аз не съм вкопчена в идеята за "техники", просто все някак трябва да се нарекат нещата, които правим. Това, което ме съветваш да правя и си описал като състояние, аз често го правя и съм го правела и преди, без да знам, че е някаква "техника". Когато потъна в себе си и наблюдавам живота в себе си, то пак наблюдателят съм аз. В мен няма друг, всичко е едно, само се проявява по различни начини. А когато увисна и затихна, изключвайки дразнителите и мислите, изпитвам приятно чувство на лекота и безметежност. Когато излизам от това състояние, често установявам, че съм се усмихвала, усмивката е още на устата ми.
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:29, променено общо 1 път.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Паби, това за "овньо"-то го споменавам, само защото долавям че го употребяваш като форма на даденост, което е ограниченост и в плюса и в минуса. Използваш го като етикет, марка, константа, знаме, рамка...Не( да също) ти СИ, носиш етикет Паби (за да знаем ние кое е това СЪМ), което е/не е и/или овньо, който може/неможе, да е/не е и/или всякакъв/никакъв.
Така, по-ясна ли е идеята? :lol: :lol: :lol:
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

И без това обяснение си беше ясно. :D Разбира се, че си права - използвам го като етикет; основно при първоначално общуване. Това спестява доста обяснения, оправдания, метафори...абе по-лесно е с етикет. Нещо от рода на "Не се ръгай, защото аз имам още по-големи рога!" Как ти се струва? Обикновено върши работа. :wink: А що се отнася до това дали аз възприемам себе си чрез този етикет...вярно е само отчасти; имам много етикети.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Такааа, аз разбирам
товаизползвам го като етикет
но не и защо
товаосновно при първоначално общуване. Това спестява доста обяснения, оправдания, метафори...абе по-лесно е с етикет. Нещо от рода на "Не се ръгай, защото аз имам още по-големи рога!" Как ти се струва? Обикновено върши работа
Така излиза, че си супер горда с рогата си! Какво символизират те за теб? А това повече ти помага, или повече ти пречи?
За кого и за какво е "по-лесно с етикет"?
А необикновено, какво върши работа?
... Защото имам спомен, че не знаеш как да се справиш с агресията си...
А що се отнася до това дали аз възприемам себе си чрез този етикет...вярно е само отчасти; имам много етикети.
А ти свободно си играеш и подменяш етикети и можеш със и без тях, или...???
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Правилно си разбрала.
Да, горда съм с рогата си, защото за мен те символизират независимост.
И ми помага, и ми пречи - зависи от ситуацията, понякога е и двете едновременно.
За мен е по-лесно с етикет, защото спестява излишни драми при общуване; изобщо не държа всеки, с който общувам да ме познава като многолика и многопластова. Етикетът е такъв, каквато е ситуацията и според необходимостта. Всичко е подчинено на простота и прагматизам. :lol:
Да, минах и през това да не знам как да се справя с агресията си. После осъзнах, че няма защо да се "справям" с нея. Просто ще я използвам когато и както аз реша, по предназначение; т.е. - аз ще я пускам в действие и ще я спирам, нещо като роля.
И да, свободно си играя с етикетите, мога с тях, мога и без тях и мога и ги подменям когато и както пожелая. Затова и написах, че не е един, а са много, просто за момента съм решила да извадя този. :wink:
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Алиса, много ми е приятно и ласкателно, че искаш да ме анализираш, но може ли междувременно да ми дадеш и съвет за следното: не мога да намеря протокол/начин за процедиране при постоянно запушен нос, комбинация от алергична хрема и полипи в носа. Представям си нещо като ППИ + загряване + вадене. Как мислиш?
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Много се радвам, на отговора ти! :D
Както вече писах, аз не съм обучавана от Иван!
Но щом е алергична хрема- работиш синуси след ППИто и да, загряваш-вадиш, което е включено там! :D
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Благодаря за мнението. Питам теб, защото и без друго друг, по тези теми, не ми отговаря, а все пак ти си далеч по-напред с материала от мен. :lol: Така че, мнението ти, за мен е ценно. Само не разбрах с какво те зарадвах с отговора си, но пък е кефско, че съм те зарадвала. Рядко ми се случва да зарадвам някого с нещо.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

После осъзнах, че няма защо да се "справям" с нея. Просто ще я използвам когато и както аз реша, по предназначение; т.е. - аз ще я пускам в действие и ще я спирам, нещо като роля.
И да, свободно си играя с етикетите, мога с тях, мога и без тях и мога и ги подменям когато и както пожелая. Затова и написах, че не е един, а са много, просто за момента съм решила да извадя този
Сега разбираш ли!? :lol:
Аз не практикувам БАБА, че и ВНУЧЕ(моята версия) също. :wink: Колкото мога ще помагам.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Може би те разбрах. Аз пък не съм се обучавала в ПЕАТ. Forsa, аматьори! :D
Публикувай отговор