Bastet написа:Право на всеки човек Ангеле,е да бъде глупав,сляп и невеж...Право на всеки човек е също така да не иска да бъде такъв и понякога да се проваля в това си начинание.Ти едва ли си пробвал всички възможни техники за да твърдиш,че грешката е в самите нас.Хайде дай си конкретни резултати да видим какво си постигнал до тук и дали всичко не е просто едно празно философстване от твоя страна.
Хем няколко пъти казах никой да не го приема лично но не.
Ето един пример от мен :
viewtopic.php?t=325&postdays=0&postorder=asc&start=45
4та страница той е най-пресния.
И какво постигнах с ТЕС за мен , ужасно много неща.
Като 1во мина ми 1годишна депресия , нямам безсъние вече , проблеми с венците , излекува ме от любов и яд към бившата ми вече жена простих и за дето ме е наранинала , на себе си простих , извадих си поуките и не ровя в миналото.
А преди все го връщах , и преповтарях ако аз бях направил така , а не така дали щяхме да сме заедно...
Сега с нея сме приятели и не ми се обръща сърцето като преди като я видя или чуя по телефона.
И това без да съм пробвал всички техники само с ТЕС.
Първо открих думата EFT и намерих един сайт Tapping.com с клипчета , от там направих клипчето за БЕЗСЪНИЕ и стана чудо , макар да бях скептично настроен ,после ръководството на Английски и чак след това открих сайта на Иван , купих си книгата и така.
Мисля ,че нещата който ми е помогнал/излекувал ТЕС за 3м и малко са повече от достатъчно а за тези неща опитвах и с хомеопатия и с успокоителни но не стигна до някаъде но пак обратно.
Стоматолога ми се чуди какво съм пил , че са ми се успокоили венците.
Сега на
krista:
"Аз например цял живот съм живяла с убеждението,че трябва да си добър към другите,трябва да живееш с болките на другите ,да си състрадателен и т.н.А сега стигам до нови убеждения,че трябва човек да е малко егоист ,за да е добре."
И аз открих същото за себе си , започнах да обичам себе си , не преди всички но да не се обвинявам зе неща които не зависят от мен.
В заключение ще кажа , Иван го е обяснил като лавинен ефект ако не се лъжа , т.е. с решаването на един проблем се решават други 3 примерно.
Аз бих го обяснил с беленето на лук , люспа по люспа докато отстраниш ядрото на проблема.
Може и да не съм прав но така го усещам за себе си.
Бъдете здрави всичко е във Вашите ръце , и само от Вас зависи.
P.S. Bastet не го написах за да ти угодя а за да напиша най-накрая и Аз какво съм постигнал.
И ако спреш да определяш веднага другия за виновен а 1во погледнеш себе си ще си помогнеш доста и ще гледаш по друг начин на всичко случващо се покрай теб.
Не съм безгрешен и надали има безгрешни но поне се старая да не допускам стари грешки.
Поздрав за всички.
http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM