Течене на кръв от носа?

Информация за здравословен начин на живот.
striking
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Сеп 2011 23:56

Течене на кръв от носа?

Мнение от striking »

Здравейте. Искам да ви попитам за съвет. Баща ми е на 50+ год. и е бил пушач около 40год. сигурно. Спря цигарите преди няколко години, защото имаше силни болки в гръдния кош, ходи на лекари правиха му изследвания и нищо не откриха, сърцето уж добре, всичко добре. Та той се стресна и ги спря. Преди 1 седмица, мисля че не му се случва за пръв път, му е протекла кръв от носа вечерта и не е могъл да я спре в продължение на много време. Отишъл е в бърза помощ и там вниманието било точно 0-лево, но за това не се и учудвам. След това е припаднал (може и да е заради страхът му от кръв) и те са го залели със студена вода и са го пратили да спи мокър в някаква стая - не ми се коментира. Сериозно започвам да се притеснявам за него, за това пиша тук за да ми дадете някой съвет. Аз лично мисля, че просто организма му е толкова затлачен през всичките години пушене, че не може да се изчисти и за това му тече кръв от носа по такъв начин. Знам, че TEC сигурно ще има някакъв ефект върху положението, но ще бъде доста трудна задача баща ми + ТЕС.

Ще се радвам ако някой може да ми даде съвет как може да действаме. Знам, че това е предимно форум за ТЕС, но се обсъждат и други видове лечение, а точно това е към което се стремя алтернативното лечение, защото другото не е за коментиране.

Благодаря предварително. Сигурен съм, че ще получа практически съвети.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Течене на кръв от носа?

Мнение от Alisa »

Идете на друг лекар в друго лечебно заведение! Идете на хомеопат. Идете на билкар. Идете на биорезонанс. Има ирисодиагностика. Има пулсова диагностика. Има китайски лечители с акупунктура и подобни. Има уринотерапия. Има гладолечение, енерготерапевти, баячи, чекръкчий, рейки, магове, гледачи...... и хора, които ако наистина искат да са здрви сами си търсят начина и средствата според собствените им разбирания и страхове!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MAG2001
Майстор
Мнения: 740
Регистриран на: 07 Апр 2011 15:34

Re: Течене на кръв от носа?

Мнение от MAG2001 »

striking
Знам, че TEC сигурно ще има някакъв ефект върху положението, но ще бъде доста трудна задача баща ми + ТЕС.
Здрасти, striking! Ми щом знаеш - ТЕСай. Цялата тази случка е за ТЕС - ТЕСай най-напред себе си и всичко което си описал/а в поста си като отношение. А после може да пробваш прокси.

На 50+ години при около 40-години пушене и то след като е оставил цигарите квъвоизлива, който е получил бащата много вероятно е да го е спасил от инсулт- примерно. При рязко инцидентно покачване на кръвното налягане все някъде трябва да избие - е, ако е от носа - благодарете и се почерпете всичките в къщи, че е от носа, а не е било някъде по-нагоре в главата. Сам/а пишеш , че баща ти е спраял цигарите не защото е искал, а защото "се е стреснал" . Ти също в момента търсиш какво алтернативно лечение да предприемеш - защо - защото в момнета си изплашен/а, или по твоите думи по-точно "притеснен/а" - това пак е страх, ама не чак толкова силен - според мен де.

Следователно- по моята логика де, сега не е задължително да е точно така, нито това да е твоята логика - но явно има доста емоции и доста отношение за ТЕС, след което най-вероятно ще откриете лечението , което ви е необходимо.

А ти за алтернативно лечение за какво всъщност питаш- за кръвотечението от носа, т.е.за уплътняване на капилярите в носа или навсякъде, за общо изчистване на организма на баща ти или за какво всъщност?!
Съгласна съм с Алиса- алтернативни лечения много, тя добре ги е изброила, и най-разнообразни, на един подхожда едно, на друг същото не действа , но пък му помага друго, важното е да уточниш- за себе си - какво алтернативно лечение конкретно търсиш, защо точно него, и какво очакваш да се случи чрез него .И това наистина - както сам/а си написал/а , че знаеш -става като ползваш ТЕС , докато си задаваш въпросите и си отговярш.

Иначе за капилярите в носа - най-обикновен витамин С като капки за нос и промивки с морска вода или солена вода - даже има и такива готови спрейове в аптеките-то морска, то дълбокоокеанска, то каквато искаш такава - обикновено за бебета за отпушване на носа се ползват - ще ти свършат работа, но това е само локално , за укрепване на кръвоносните съдове и лигавицата в носа и за да предотвратиш евентуално нов кръвоизлив от носа.

А дали това решава наистина проблема...? Само ти можеш да откриеш отговора. Успех!
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
striking
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Сеп 2011 23:56

Re: Течене на кръв от носа?

Мнение от striking »

Благодаря за отговорите. Не, мисълта ми беше за изчистване на организма дали знаете нещо наистина ефективно! Защотото бог знае колко, колко отрова има насъбрана която не може да излезе!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Течене на кръв от носа?

Мнение от ivangp »

Да, знам. Гладуване на сокове и клизми с кафе. Ама баща ти така или иначе няма да ги прави. Та не виждам смисъла на този въпрос.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор