Иване, от няколко дни се опитвам да спра да ям сладко, но просто имам нещо като кризи направо. Спирам за ден и на другия ден по средата му направо вече съм издивял. Започвам да търся сладко, забравил съм целта си, забравил съм всичко, НЯМАМ ВОЛЯТА ДА НАПРАВЯ И ТЕС, а и пробвах да направя и не стана нищо.....
Същото ми е с матрубацията, издържам един ден, на другия ден цял ден съм надървен (извинявам се за израза

) . Онзи ден правя ТЕС, ужасно много ми се прави секс и ми се маструбира и т.н. Почуквах се много, много пъти, но пак нищо и не издържах и пак го направих. Ако ме питаш с какви декларации почуквам....
За сладкото, - Въпреки, че ужасно ми се яде сладко и направо ще откача.....
За възбудата, - Въпреки, че ужасно ми се маструбира и ми се прави секс и вече не издържам и ще се побъркам.........
Аз почти във всеки аспект в начинанията, които почвам съм така, омръзват ми бързо, нямам воля, докато съм мотивиран е едно и после се променя, тоест е някаква програма в подсъзнанието........
Имам нужда от съвет и то голям съвет, който ще направя от - до, само и само да се измъкна от този порочен кръг.
Чувствата са най - голямата сила, ако играят за теб и най - голямата слабост, ако играят против теб. Limitless
Не е важно колко силно те удрят, важно е колко удара можеш да поемеш и да продължиш НАПРЕД!