Системен лупус
Имам нужда от помощ, объркана съм как точно да формулирам Настройката и Напомнящата фраза по д ф. на Предизивикателство, като адресирам негативните емоции.Пример:
Настройка: Въпреки, че не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от фиброаденома сега.
Напомнящата фраза:Не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция или Освобождавам се от фиброаденома сега.
Кое е грешно ?
Иначе определих емоциите- не вярвам, че фибр. ще изчезне; страх, че може да се превърне в рак; гняв, че се е появил отново;отчаяние, че вечно трябва да се боря с нещо;безсилие;умора; страх да не загубя ценно време.
Благодаря!
Настройка: Въпреки, че не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от фиброаденома сега.
Напомнящата фраза:Не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция или Освобождавам се от фиброаденома сега.
Кое е грешно ?
Иначе определих емоциите- не вярвам, че фибр. ще изчезне; страх, че може да се превърне в рак; гняв, че се е появил отново;отчаяние, че вечно трябва да се боря с нещо;безсилие;умора; страх да не загубя ценно време.
Благодаря!
За Предизвикателството:
Въпреки, че не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам да се освободя от фиброаденома сега.
Напомнящата фраза:
1 кръг -Не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция
2ри кръг -избирам да се освободя от фиброаденома сега.
Плюс това прави визуализации и ТЕСай негатишните чувства които си изброила.
Въпреки, че не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам да се освободя от фиброаденома сега.
Напомнящата фраза:
1 кръг -Не вярвам, че фиброаденома ще изчезне без операция
2ри кръг -избирам да се освободя от фиброаденома сега.
Плюс това прави визуализации и ТЕСай негатишните чувства които си изброила.
Последно промяна от ivangp на 30 Окт 2009 14:41, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Щях да пиша при резултат, но реших, че е по-добре да се отчета и сега, за да се коригирам, ако трябва.
Формулировките ми претърпяха малко промяна, както се казва- ТЕС ме водеше:
1. Не вярвам, че фибр. ще изчезне без операция
2. Страх ме е, че фибр. ще се превърне в рак
3. Страх ме е, че ще загубя ценно време
4.Нямам сили и желание да се боря
5.Яд ме е, че пак имам фиброаденом
6. Понякога имам неприятно усещане, като парене и прищипване в лявата гърда
7.Не искам да се освободя от фибр. , защото той ми напомня за нещо, което не искам да забравя , за да не ме наранят пак
8. Фибр. е знак да забравя тази мъка в миналото и да си простя/ от книгата на Лиз Бурбо и във връзка с Формулировка №7/
Това последното противоречи на това, че се работи с емоции, усещания или симптоми.Или може би е усещане?!
Да споделя, и аз съм за ново предизвикателство, защото иначе пак се появяват - за т. нар. мои състояния/ главоболие, съчетано с гадене , повръщане , прилошаване,пълно безсилие.../ Направила съм си списък на симптомите, знам и как ги провокирам, три дена не знаех къде съм. Не издържам вече. Но днес вече ми просветва и съм най-щастливата
Обичам да се чувствам така, оценявам го най-добре след тези състояния.
Формулировките ми претърпяха малко промяна, както се казва- ТЕС ме водеше:
1. Не вярвам, че фибр. ще изчезне без операция
2. Страх ме е, че фибр. ще се превърне в рак
3. Страх ме е, че ще загубя ценно време
4.Нямам сили и желание да се боря

5.Яд ме е, че пак имам фиброаденом
6. Понякога имам неприятно усещане, като парене и прищипване в лявата гърда
7.Не искам да се освободя от фибр. , защото той ми напомня за нещо, което не искам да забравя , за да не ме наранят пак
8. Фибр. е знак да забравя тази мъка в миналото и да си простя/ от книгата на Лиз Бурбо и във връзка с Формулировка №7/
Това последното противоречи на това, че се работи с емоции, усещания или симптоми.Или може би е усещане?!
Да споделя, и аз съм за ново предизвикателство, защото иначе пак се появяват - за т. нар. мои състояния/ главоболие, съчетано с гадене , повръщане , прилошаване,пълно безсилие.../ Направила съм си списък на симптомите, знам и как ги провокирам, три дена не знаех къде съм. Не издържам вече. Но днес вече ми просветва и съм най-щастливата

В момента правя предизвикателството за фиброаденома.
Но понеже в събота ми беше много зле, особено вечерта - повръщах, нямах сили да живея... тогава си правех и ТЕС за тези неща, но не ги изчиствах докрай, само се подържах на по- поносимо ниво, симптомите бяха много,и на тласъци, а и в такива моменти съм способна да си "отрежа главата", непоносима съм, свързано е с лупуса. По принцип от няколко месеца успявах да ги контролирам, като ги хвана в началото. Провокират се от преумора и напрежение, съчетани заедно. Вече си усещам къде е границата, кога трябва да спра.Сега съм добре, успях да се възстановя, да се наспя, че и това не мога да правя когато ми е зле.
До следващия път. Ако ми помогнеш, ще те благославям цял живот
Но понеже в събота ми беше много зле, особено вечерта - повръщах, нямах сили да живея... тогава си правех и ТЕС за тези неща, но не ги изчиствах докрай, само се подържах на по- поносимо ниво, симптомите бяха много,и на тласъци, а и в такива моменти съм способна да си "отрежа главата", непоносима съм, свързано е с лупуса. По принцип от няколко месеца успявах да ги контролирам, като ги хвана в началото. Провокират се от преумора и напрежение, съчетани заедно. Вече си усещам къде е границата, кога трябва да спра.Сега съм добре, успях да се възстановя, да се наспя, че и това не мога да правя когато ми е зле.
До следващия път. Ако ми помогнеш, ще те благославям цял живот

Благодаря!Наистина са ми от полза, имаме много общи неща, някои неща все едно аз съм ги писала, така ги усещам. Днес докато ги препрочитах за пръв път незнайно откъде ми дойде- Аз не заслужавам този фиброаденом,... нито пък лупуса. И се разплаках.
Мисля, че е напредък, ще успея. Остава ми 1 седмица докрая на предизвикателството.

Моето постижение от Предизвикателството и взимането на хомеопатично лекарство за фиброаденома- накарах го да спре да расте. Заключението след 3 месеца е - без промяна. Сега трябва да го накарам да изчезне. Мисля, че трябва да включа:
- плодолечение или суровоядство/ тъй като гладолечение с тези хапчета не е възможно/
-компрес/ по рецептите на баба Ванга/
-ново Предизвикателство или мисля, че е по-удачно да продължа по- сериозно с "Мир със себе си".
Приемам съвети!
Трябва да призная,че визуализациите ми куцаха, там си намирам грешка. Иначе постоянно си повтарям, че имам здрави и перфектни гърди. И трябва да се вземе предвид, че пия лекарства.
- плодолечение или суровоядство/ тъй като гладолечение с тези хапчета не е възможно/
-компрес/ по рецептите на баба Ванга/
-ново Предизвикателство или мисля, че е по-удачно да продължа по- сериозно с "Мир със себе си".
Приемам съвети!

Трябва да призная,че визуализациите ми куцаха, там си намирам грешка. Иначе постоянно си повтарям, че имам здрави и перфектни гърди. И трябва да се вземе предвид, че пия лекарства.
Здравейте
, ето пак се чувствам виновна за това, че спрях да пиша и не бях достатъчно сериозна. А то си е за мен...И заслужавам да ми се скарате. Не съм спирала да използвам техниката, но пак основно за спешни състояния. Но зимата имам повече време, а ТЕС за мен е най- голямата надежда, която съм имала. Искам да напиша за причините за лупуса според Лиз Бурбо, тъй като се надявам, че има и други хора с лупус, които четат и това може да им помогне. Според нея болния от системен лупус човек се самоунищожава, тъй като му липсва реално основание за живот и предпочита да умре, но не може наистина да се реши да умре. Дълбоко в себе си този човек иска да живее и да има основателна причина за това. Това е човек, който често се оставя да го командват и не може достатъчно да се утвърди. Освен това този човек често се смята за жесток към близките си и се мрази за това.
Сега започвам пак от емоциите, които чувствам в момента, например:
гняв- към ..., заради...
вина- че съм си позволила да се разболея, че съм слаба...
мъка- по ...
тъга- не знам защо съм толкова тъжна понякога
И списъка в мир със себе си+ ТКФ.

Сега започвам пак от емоциите, които чувствам в момента, например:
гняв- към ..., заради...
вина- че съм си позволила да се разболея, че съм слаба...
мъка- по ...
тъга- не знам защо съм толкова тъжна понякога
И списъка в мир със себе си+ ТКФ.
Правилно,ще ги напиша когато мога.
Сега отново препрочитам най-важните неща, които си написал за нас, недостатъчно отговорните за здравето си/ така си е , винаги си намирам по-важни неща от тесането/ и ми хрумна, че явно в началото трябва да си създам режим, докато ми стане навик. В събота задължително ще си водя дневник за ТЕС / аз имам вече, но не го водя редовно/, и по него ще следя докъде съм стигнала. Най- отпред е списъка в мир със себе си и емоциите, които чувствам в момента+ с кои случки от живота ми са свързани. Знаеш ли от какво ме е страх в момента, да не преживея отново толкова болезнени случки от живота си , тъкмо съм се "закрепила"? Ето го ПО.
Сега отново препрочитам най-важните неща, които си написал за нас, недостатъчно отговорните за здравето си/ така си е , винаги си намирам по-важни неща от тесането/ и ми хрумна, че явно в началото трябва да си създам режим, докато ми стане навик. В събота задължително ще си водя дневник за ТЕС / аз имам вече, но не го водя редовно/, и по него ще следя докъде съм стигнала. Най- отпред е списъка в мир със себе си и емоциите, които чувствам в момента+ с кои случки от живота ми са свързани. Знаеш ли от какво ме е страх в момента, да не преживея отново толкова болезнени случки от живота си , тъкмо съм се "закрепила"? Ето го ПО.