Soul Detective Work (SDW)

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Soul Detective Work (SDW)

Мнение от mayadob »

Институтът за интегрално развитие са поканили Барбара Стоун да обучава по нейна разработка в енергийната психология - Soul Detective Work (SDW).
Ето обявата - http://www.videlina.org/?p=2106
И извадка от тази обява:
...
SDW отива отвъд тези пластове, адресирайки работата си към трансперсоналните и трансбиографични енергийни отпечатъци в душата на човека. Голяма част от актуалните емоционални, здравословни и житейски проблеми имат като първоизточник (невидими корени) подсъзнателните програми и енергийни „отпечатъци“, които са формирани в някоя от предишните ни реинкарнации или са свързани с модел наследен от предците ни, с деструктивни енергийни въздействия от личен или външен източник, обети за бедност и безбрачие, дадени в минал живот, както и други видове енергийни конфигурации, които блокират нормалният поток на енергията. Когато успеем да се освободим от тези блокажи, това освобождава свободния поток на енергията, което от своя страна води след себе си като резултат до това да живеем живота си здрави, да имаме удовлетворяващи взаимоотношения, да имаме енергията да постигаме целите в живота си и да еволюираме в духовен план.
От известно време се каня да си правя регресия с ТЕС или търсене на корен на проблем. Но все не стигам до там. И сега се зачудих дали няма да получа наготово нещо полезно от този курс :roll:
Веднага бих се записала, ако бях без бебета. Сега не зная дали си струва да правя тези усилия. Лъчко ще е на 5 месеца. Помня, че когато Яна стана на 6 мес. вече ми беше трудно да провеждам работни срещи с нея.

Някакви мнения?
Някой знае ли нещо за тая техника? Намрих доста клипове с Барбара Стоун, но не и такъв с нейната техника. Пак ще ги прегледам за всеки случай.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Ето тук Барбара Стоун представя книгата си - http://www.youtube.com/user/SpiritRelea ... IWs6eVv8-8

Нещо ме е завъртяло отвътре и много ми се ходи на този курс.
Още в началото на темата да си кажа, че не зная защо ми се ходи :lol:
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Поне засега аз съм стигнал до разбирането, че не е задължително да осъзнаваме и/или откриваме откъде ни идват проблемите или къде са им корените за да ги премахнем.

Напоследък работата ми с ПЕАТ води до същите изводи.

Но ако решеиш да ходиш, тъкмо ще разкажеш от първа ръка кое как е.
няма излишни семинари по принцип. Щом вътрешно усещаш силно желание да ходиш, върви! :0

Във връзките които си дала няма инфо. между другото.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

ivangp написа:Поне засега аз съм стигнал до разбирането, че не е задължително да осъзнаваме и/или откриваме откъде ни идват проблемите или къде са им корените за да ги премахнем.
Споделям това разбиране. Но въпросът не е в оправянето на проблеми. Чувствам се като преди семинар на ИИР - не мога да кажа защо искам да го посетя, но много искам :lol:
Въртят ми се някои неща в главата, но не ми се споделят.

Във връзките няма какво инфо?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Ами никакво инфо няма. Празни страници.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Да разкажа какво стана с тоя курс. Защото все пак стана нещо :)

Тогава писах на Симеон да го питам дали са ОК да присъствам с бебе. Той каза, че няма да е подходящо.
Оказа се, обаче, че Роси е ходила и вчера ми разказа с няколко думи какво представлява курсът. Съответно предавам това, което съм хванала :)

Доста се работи с минали животи и затова искам да направя едно уточнение. Тези, които не вярват в преражданията, предполагам, че си имат някакво обяснение за това, което се нарича "минал живот". Ще използвам термина "минал живот" независимо кой в какво вярва.

На семинара са работили изключително с мускулен тест. Подходът - за даден проблем се търси дали има връзка с минал живот или с някакво същество, което е прикачено към човека - дух или друго. Всичко се определя с мускулен тест. Изчистването - прави се някаква фигура, която представлява две пирамиди, скачени в основите си. По върховете се разполагат някакви елементи.
Трябва да има и още работи, все пак курсът е 5 дневен.
Общо взето това научих и ми беше достатъчно да започна да мисля и да работя в тази посока. Днес използвах идеята за ровене в миналото и прекъснах една връзка. Интересно ми е да видя какво ще стане сега. Ще опиша по-подробно в моя дневник.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Re: Soul Detective Work (SDW)

Мнение от mayadob »

Сега се сещам за тази тема.
От тогава доста съм работила с минали животи. Това, което съм описала по-горе, беше достатъчно, за да започна с експерименти. И имам вече доста случаи, в които след работа с минал живот, се променя настоящият. Съвсем чувствително при това.
Публикувай отговор