Искам да споделя за простите неща от живота които явно дълго време ми пречиха да се пробудя,които може би по някакъв начин,ще ви помогнат и на вас да се замислите,че всичко все пак е във вашите ръце,никога не е късно,човек да се промени,да поеме по един нов път,път който знам,че не малко от вас тук сте избрали и вървите по него,но нека направим така,че все повече хора да се присъединят към нас и разберат,че всички ние обединени и сплотени можем да променим всичко което така дълго ни държи между едни изкуствено издигнати стени,които се страхуваме да прескочим и да се насладим на това което има зад тях,да видим колко по различно и приятно може да бъде всичко от това което сме били до сега.
Е това е засега като начало!Бих се радвал да споделяте и вие каквото искате в тази насока.Искам да насърчаваме все по вече хора които още не се решават да тръгнат по пътя на промяната!
"Най-оживени са пътищата по които вече е минавано."
Нека всеки споделя своя опит,своя успех и мисли,които да пробудят останалите!
Ако не се преборим с живота и се оставим на течението,то живота нас ще ни пребори,а е ясно,че човек без цел няма значение,по кой път ще тръгне,всеки води до там!
"Най-оживени са пътищата по които вече е минавано."

P.S.Ще споделя в темата много лични неща първо за себе от детството до това ми пробуждане сега!Все пак искам да споделя и дам личен пример с това което съм постигнал аз,а кой какво ще открие и намери като нещо полезно за себе си,всеки знае си най-добре!