Йордан Ламбов
Преди 10 Мин се порязах и течеше кръв като луда. 3 Мин газовия протокол и ето как изглежда:

- photo5794106604419921452.jpg (22.68 KiB) Преглеждано 16814 пъти

- photo5794106604419921451.jpg (15.3 KiB) Преглеждано 16814 пъти
Да ви разкажа една история !
Ноември месец и аз като повечето то вас се разболях .
1.Ден викам си настинал съм . Малко хрема треска , леко темп .
2.Ден малко повече температура хрема ...
3.Започнах да кашлям и загубих вкус и мирис . По скоро не ги губиш а имаш усещането че си се отровил с нещо .
4.Ден вече температурата ми отиде над 38 и започнаха болки по цялото тяло - мускулите .
Боледувах тежък грип януари 2020 само че усещането от това е различно ! Усещането е все едно някаква химия е променила всичките ти сетива и искаш да си излезеш от кожата ! Тогава намерих из нета едно клипче .
https://www.vbox7.com/play:42a836cb29
Беше го качил Radoslav Raev . Попитах го знае ли какво е това нещо хл()рен Ди()ксид. Отговори ми че го позползват от повече от 10 години за лечение на какво ли не . Даде ми контак с двама човек аот които мога да си го закупя . Не можах да се свържа с нито един от тях . Тогава се свързах през една от фейсбук групите с Деяна Петкова . Тя ми каза че ще ми изпрати от личния и М.М.С като разбра че съм болен .
5.Ден вече имах жестока кашлица , задух , температура 40 градуса с живачен термометър . Бях започнал да пия някакви глупости дето ме посъветваха . Накакъв измислен антибиотик и авирон рапид , аспирин ... ала бала ...
6. Ден кашлицата беше вече нетърпима и задуха . Едвам се премествах от едната в другата стая ! Около 10 сутринта додоха въпросните 4 шишенца с разреден разтвор М.М.С. Събрах всички лекарства в една кутия и ги оставих в другата стая .
Започнах да пия както ми бяха описали . Два часа по късно започнах да усещам че мога да дишам по спокойно и кашлям по рядко . До вечерта вече усещах че мога да се движа спокойно без да се задъхвам чак толкова . Температурата ми вечерта не се вдигна повече от 37.5.
7,8,9 Ден нещата вървяха само на подобрение ! върна ми се вкуса още на 7 ден . температурата спря на 8 леката кашлица продължи до 10 ден и изчезна .
Продължих да пия още близо месец като за този период установих че ги няма няколко странни неща които ми се случваха последните години . Едни хронични афти които имах изчезнаха , свтовъртежа който имах понякога сутрин също се оказа изчезнал .
Когато разбрах как работи това започнах да пиша с много хора и помогнахме на много от тях да преминат през това химическо отравяне без да стават част от плана на фарма индустрията . На шега създадох една група в телеграм защото във фашибук изтриват всичко свързано с хл()рен Ди()ксид.Тази група сега е най-голямата в България свързана с това !
Искам да благодаря на Радослав и Деяна и на всички останали които са запазили това информацията за хл()рен Ди()ксид през годините .
На всички останали които участват в цирка искам да задам следните въпроси :
Знаете ли колко хора отървахме от ръцете на фарма мафията !
Знаете ли колко хора спестиха по едни 300,400-1000 лева за лекарствата които изписват за лечение . Онзи ден видях лист с 31 различни препарата които жена е пила за 2 месеца .
Състоянието и е повече от плачевно . Качила 30 кг , косата и пада като все едно живее в реактора на Чернобил . Няма да изброявам другите случаи !
Опитахме се да кажем на много хора . Блокираха ни профилите , изтриваха ни публикациите . ЗАЩО ???
Последни въпроси . След като има лечение за това защо не казвате на хората как да се лекуват , защо не ви казват на вас че има лечение , защо направихте хората менделеева таблица с тия препарати ?
Защо
Защо
Защо ......
Последно обещавам
ЗАЩО ВИ Е ТАЗИ В@КСИНА И СРЕЩУ КАКВО СЕ В@АКСИНИРАТЕ СЛЕД КАТО ТОВА С НИЩО НЕ ВИ ПОМАГА ОСВЕН ДА ОТИДЕТЕ В ГЪРЦИЯ !
ЛИЧНО СПОДЕЛЯНЕ
От два дни се мъчи да ме хване тоя пролетен гърлобол.
Не му се получи.
Първата вечер два-три милилитра на половин час не знам колко пъти съм го пил преди да легна не ги броя.
Гърлото приключи още вечерта хремата която се опитваше да ме хване замина вчера с прием по три милилитра на всеки час.
Днес нямам идея колко съм изпил ама дотук са поне 15 милилитра.
Не спирайте поне два-три дни след като изчезнат симптомите успех.
Лично споделяне
М**** им пак са ни пръскали.
Ставам сутринта и двете очи бомбок особено лявото.
Отварям хладилника хоп пръскало за нос вътре има някакъв cds пръскам два пъти в очите след 30 минути пак хайде чао. Остана леко замъглено ляво продължавам да пръскам.
Лично споделяне
Одеве ме нахапаха комари яко
Някой ухапвания станаха колкото 20 стотинки .
Прибрах се грабнах спрея дето пръскам кучето че ми беше под ръка . 2-3 напръсквания и дори изчезнаха зачервяванията . Голямо чудо е това . Обикновено се чеша до сутринта че по дълго. Ухапването от комар 1:4 цдс за минута и спира да сърби.
Лично споделяне
На един познат дадох пръскало с ЦДС 10 мл в 50 вода . Казах му да си пръска краката преди да си обуе чорапите сутрин . На обяд да ги събуе и пак да пръска и така поне три пъти . Да ми каже след ден два как са понеже доста миришат . Одеве ми се обади и вика :
Поръчвам 10 спрея

. Казах му че ще му давам по един два че изветрява .
Лично споделяне
Понеже пътувах от рано сутринта и към 7 ми се приспа яко . Карам и усещам че почвам да забавям чак .
Тези дни започнах да пия по моя си схема . На всеки 2-3 часа по 4 мл в малко шишенце с 50 мл вода . Шишенцето пълно до горе без въздух да няма загуби . Извадих си едното и го изпих . Мигновенна реакция . Веднага усетих как всички сетива ми се върнаха е кондиция . Разминах се с поредното кафе

. На жената не и хареса че не спираме обаче