ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Отзиви от семинари и сравнения на методи и техники. Плюсове и минуси.
Публикувай отговор
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Забелязали ли сте, че има ефект от ПЕАТ, дори и процесът да остане недовършен? Няколко пъти ми се е случвало да ме прекъснат, когато водя ПЕАТ на някого и след това човекът казва, че проблемът е изчезнал.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Нали знаеш - няма лош процес!
Лошият процес е незапочнатият процес, а не недовършеният. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Да, Мая!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Surviving woman
Участник
Мнения: 61
Регистриран на: 12 Фев 2017 08:41

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от Surviving woman »

Благодаря на Иван още веднъж за невероятния семинар! Надмина в пъти очакванията ми. Това са най-добре инвестираните пари в живота ми.

Бях от трудните клиенти. Странно, всичко което минахме с дълбокия ПЕАТ съм го чистила с различни техники, сама или с терапевти. Поставих темата на живота си, но дълбокият ПЕАТ мина през всичките ми травми и болки и им направи много голяма чистка. Не бих твърдяла, че всичко е изчистено и че нищо няма да се върне, просто чистенето е невероятно надълбоко...

В началото образите и усещанията бяха доста страшни - ядоха ме акули, обезобразиха ме, виждах се и мъртва в ковчег, злорадствах как съм им натрила носа на всички и сега те страдат. Върна се и чувството, че съм била предадена от най-близките си хора и от всички малко или много, изпитвах страшна ярост към родителите ми, към родителите на баща ми и към втората му жена, наложи се да ги "разчленя" и да ги дам за закуска на акулите, което невероятно успокои емоциите ми към тях. Но и това не беше достатъчно, наложи се кръгов ПЕАТ от името на мъжа ми и на Създателя, което също беше уникално.

Неслучайно моите първични противоположности се оказаха живот и смърт. От самото си зачеване досега цял живот съм се лашкала между живота и смъртта. Като се започне с това, че разбирайки че е бременна майка ми е тичала за да направи спонтанен аборт, пила е някакви отвари за аборт, но явно аз съм се била вкопчила в живота. След това мислите за самоубийство още в тинейджърска възраст заради някакви щуротии, а след това и съвсем сериозно след смъртта на майка ми и след проблемите с т. нар. "стерелитет".

В момента на обединение на двете - на живота и на смъртта, на осъзнаването, че няма разлика, че са едно цяло, усещането е уникално, всичко си идва на мястото, всичко е прекрасно такова каквото е. В момента, в който си отворих очите светът беше друг и хората бяха други. Чувството беше, че се раждам наново и че вече съм цялостна.

Преди дълбикия ПЕАТ с ДП-2 правихме сеанс за свекърва ми. Много пъти съм работила за нея, но ненавистта все се връщаше. Мога да кажа, че през последните дни за първи път в живота си не само не ме дразни, но за първи път изпитвам толкова топли чувства към нея, което за мен е истинско чудо.

Започнахме с една случка как нахлува в стаята ни без да почука на вратата. Аз бях много вбесена и възмутена, исках да я убия, исках да я няма. Като приключи сеанса връщайки ме към тази случка ми беше много смешно. Дори сега като го разказвам ми е смешно.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от ivangp »

Благодаря, че сподели Сървайвърче!
Радвам се, на резултатите ти.
Сега остава само да продължиш да практикуваш и да пишеш за промените :)

Помни! ПРАКТИКАТА ПРАВИ МАЙСТОРА
Не знанията, а практиката.
Тя учи, развива, обогатява, води, насочва, дава нови идеи и прозрения.

Така че - За лудо работи(практикувай), за лудо не стой!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Приказка
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Авг 2019 10:20

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от Приказка »

Здравейте, приятели! От дете страдах винаги, когато ставах свидетел на проява на агресия. Мечтаех, когато някой се развика насреща ми, аз да оставам спокойна и сърцето ми да не трепва. Струваше ми се невъзможно. Е, сега живея в мечтата си, благодарение на Иван и на чудесната група, с която бях на семинар на 21 и 22 септември! Благодаря за радостта и насърчението!
zorywilde
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 21 Авг 2019 10:27

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от zorywilde »

От близо 7 години познавам ТЕС, от 3 съм сертифициран практик, от също толкова и по пренареждане на матрицата, от година и по пренареждане на матрицата на раждането и k-power. Въпреки всичко, така и не успявах да добия пълната сигурност да превърна работата с енергийни методи в професия. Все нещо липсваше... До момента, когато се запознах с PEAT.
PEAT ми даде липсващото звено - онази последна искрица, която запалва целия енергиен източник - даде ми мигновени резултати, научи ме как да създавам среда, където потапянето в емоциите е напълно безопасно, и ми показа как да стигна до първоизточника на проблема, без да трябва да "беля лука листо по листо".
Благодаря, Иване, за невероятния метод, с който ни дари. Благодаря ти и от сърце, че ми даде онзи последен "nudge", от който така силно имах нужда. :)

П.с. Днес осъзнах, че болките в раменете и врата, с които се борех от около 2 години, са ме напуснали...
ramon
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 30 Авг 2017 09:41

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от ramon »

Участието ми в семинара на 21-22.09, запознаването, обучението и практиката с техниките, уникалната атмосфера и съмишлениците, с които се запознах, преподавателя Иван, предизвика отваряне на трето око. Гледам на живота по нов начин. До момента в мен текат процеси, които водят до различни промени и вероятно ще продължат. Скоро ще имам възможност да приложа наученото. Пожелавам на всички от семинара, както и на тези тръгнали по пътя на енергииното събуждане успешно да помагат на хората.
Благодаря Иване, от тук насетне започва новото ми летоброене.
Преди казвах: откакто ползвам Хомеопатия се случи това и това, след това откакто използвам ТЕС и др. техники се случи онова и онова, а от скоро ще започна да казвам използвам ПЕАТ и промяната е невероятна.
Поздрави на всички.
Elena Stanoeva
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Яну 2019 20:31

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от Elena Stanoeva »

Другари, за ПЕАТ разбрах от достоверни източници и очаквах много, но преживяването направо ми отвинти главата. Пет дни не знаех на кой свят съм и защо съм тук. На шестия все още исках земята да спре да се върти, за да мога да сляза! Днес изпитвам душевен мир, хармония и вдъхновение, надхвърлящи пределите на разума. Това не се описва с думи, а трябва да се преживее. Благодаря ти, Иване. Въпреки че не вярваш в онова с вибрациите, след твоя семинар моите вибрации рязко сее повишиха. Другата добра новина е, че за последните два месеца броя на фасалитаторите по ПЕАТ рязко нарасна. Нaздраве.
alval
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Сеп 2019 12:18

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от alval »

Аз се чувствам все още като в безтегловност, ами супер ми е. Въпреки, че мина цяла седмица след семинара на 21-22.09. Благодаря на всички от групата за взаимната подкрепа.Благодаря на Иван за това, че ни научи на един прекрасен инструмент за справяне с емоциите - ДП си е разтърсващо изживяване. След семинара успях да поработя със себе си и да слея още няколко противоположности. Май намерих моето си "нещо". А най-хубавото е, че така запалено съм говорила на дъщеря си за Дълбок Пеат, че и тя, тийнейджърката !!!, ми се довери - трудно си беше, но успяхме да слеем ПП.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от ivangp »

Благодаря на всички, че споделихте!
Помнете - Практиката прави майстора - и за лудо ПЕАТ-ете за лудо не стойте!
:)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: ОТЗИВИ ЗА ПЕАТ СЕМИНАРИ

Мнение от Alisa »

Ех, че хубаво! – да прочета толкова много прекрасни впечатления и отзиви от новите ПЕАТаджии! Честито и щастливо ползване на ПЕАТ, хора!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re:

Мнение от ivangp »

jiven написа: 27 Авг 2012 22:07
ivangp написа:При Прокси работим за другите. При кръгов процес за себе си. Препрочети си записките от семинара, както и тази тема цялата.
Материалите от семинара съм ги прегледала, други записки относно този въпрос нямам и не си спомням особено ясно какво сме говорили.
Та в материалите прокси и кръгов процес са споменати като синоними: когато правиш прокси (кръгов процес), не забравяй да върнеш клиента в собственото му тяло/личност.
Другото обяснение е при проверка за други гледни точки: ако е замесен някой друг/други в даден проблем, се провеждат нови процеси от името на всеки участник.
Т.е. така както го разбирам и го правя, работи се от името на друг на друг човек/други хора, само че с предполагаемите техни емоции, интерпретирани през нашата гледна точка - което в един момент преминава по-скоро в наши емоции. Всъщност си мисля че прокси е точно, когато работиш от името на друг (като заместител на този някой друг) и може би оттук обърквам терминологията.
Когато правим ПРОКСИ, го правим с идеята да помогнем на ДРУГ човек, да променим нещо в него.

Когато правим КРЪГОВ ПРОЦЕС, го правим с идеята да помогнем на СЕБЕ СИ, да променим нещо в нас, което е свързано с другия човек.

И при провеждане на ПРОКСИ процес и при провеждане на КРЪГОВ процес, в края на процеса, клиента трябва да бъде върнат в собственото си тяло.
Процесите много си приличат, но се и различават.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор