ТЕС за приемане на себе си
-
- Участник
ТЕС за приемане на себе си
Здравейте,мина един месец от онлайн сесията ми с Вас.По ваша препоръка трябваше да потупвам колкото повече мога на ден и да си казвам ,приемам се такава каквато съм.Последната седмица,прочетох във форума Ви друга декларация, Въпреки, че не се харесвам,не приемам и се мразя за това ,че съм...,аз много бих искала да се приема,обичам и харесвам такава, каквато съм, защото не съм идеална,но съм единствена,неповторима и уникална.Но сякаш започнах да се чувствам много не ко центрирана, постоянно сякаш водя някакъв вътрешен диалог с вътрешното ми Аз, което много ме напряга и взех да вдигам кръвно.Това нормално ли е.Като че ли имам някакъв вътрешен конфликт със себе си и незнам как да го реша.По принцип ми е трудно да се приема и не се харесвам,че съм все тревожна и тия депресивни моменти е натовареат.Много му е трудно да променям фокуса си на внимание и каквото и да правя , подсъзнателно мисълта ми е, защо още не получавам желаните резултати с ТЕС,а работя активно от година и половина и от един месец работя с техниката В мир със себе си от Вашата книга.Благодаря 
Re: ТЕС за приемане на себе си
Нормално е.
Всяка промяна е знак, че се движите в правилната посока.
Нещо сте разбъркала, размърдала и потиснатите емоции започват да излизат на повърхността.
ТЕСайте с това, което ви се появява.
В случая с:
Въпреки че, сякаш започнах да се чувствам много не концентрирана, постоянно сякаш водя някакъв вътрешен диалог с вътрешното ми Аз, което много ме напряга и взех да вдигам кръвно...........
Въпреки че, като че ли имам някакъв вътрешен конфликт със себе си и незнам как да го реша.....
Въпреки че, по принцип ми е трудно да се приема и не се харесвам.........
Въпреки че, съм все тревожна и тия депресивни моменти ме натоварват.......
Въпреки че, ми е много трудно да променям фокуса си на внимание и каквото и да правя , подсъзнателно мисълта ми е, защо още не получавам желаните резултати с ТЕС..........
Като поТЕСате с тези декларации вижте какво ново ще ви излезе и ТЕСайте с него.
Подсъзнанието ви ще извади на повърхността това, което е нужно да бъде изчистено.
На мястото на ....можете да поставите "аз напълно и безрезервно приемам себе си" или "аз много бих искала да се приемам, обичам и харесвам такава, каквато съм, защото не съм идеална, но съм единствена, неповторима и уникална."
Като работите с Процедурата- В мир със себе си, чистите ли поне по една случка на ден до НУЛА емоции?
Всяка промяна е знак, че се движите в правилната посока.
Нещо сте разбъркала, размърдала и потиснатите емоции започват да излизат на повърхността.
ТЕСайте с това, което ви се появява.
В случая с:
Въпреки че, сякаш започнах да се чувствам много не концентрирана, постоянно сякаш водя някакъв вътрешен диалог с вътрешното ми Аз, което много ме напряга и взех да вдигам кръвно...........
Въпреки че, като че ли имам някакъв вътрешен конфликт със себе си и незнам как да го реша.....
Въпреки че, по принцип ми е трудно да се приема и не се харесвам.........
Въпреки че, съм все тревожна и тия депресивни моменти ме натоварват.......
Въпреки че, ми е много трудно да променям фокуса си на внимание и каквото и да правя , подсъзнателно мисълта ми е, защо още не получавам желаните резултати с ТЕС..........
Като поТЕСате с тези декларации вижте какво ново ще ви излезе и ТЕСайте с него.
Подсъзнанието ви ще извади на повърхността това, което е нужно да бъде изчистено.
На мястото на ....можете да поставите "аз напълно и безрезервно приемам себе си" или "аз много бих искала да се приемам, обичам и харесвам такава, каквато съм, защото не съм идеална, но съм единствена, неповторима и уникална."
Като работите с Процедурата- В мир със себе си, чистите ли поне по една случка на ден до НУЛА емоции?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
-
- Участник
Не мога да кажа ,че всеки ден чистя по една случка,защото някой път като работя с дадена случка ми се появяват много различни емоции свързани с нея,които чистя една по една докато мисля, че вече нямам какво да работя по нея.Работила съм по два или три дни ,зашото все нещо се появи свързано с нея.Трудно ми е да определя дали е точно 0,но например онзи ден при среща с човек от миналото,който много ме е наранил и след като работех с тази случка,като го видях не изпитах никакъв гняв,омраза .Даже напротив като го видях така ведро го поздравих и му се усмихнах,чак аз самата се учудих.ТЕС много ми помогна да променя много неща в живота ми ,но осъзнавам работата със случки от миналото колко е важна ,за да се освободиш от много страхове,тревоги и блокажи.Благодаря 

Браво! Само така.
Упоритост и постоянство и ще успеете.
Упоритост и постоянство и ще успеете.
-
- Участник
Здравейте
работя с изчистването на случки от миналото по ваша препоръка ,досега мисля че се справам добре. ТЕС изключително много промени живота ми в положителна посока. Имам обаче един страх ,от който все още не мога да се освободя-срахът за психичното ми здраве. На 38 години съм и над 20 години съм с Паник атаки. Имах момент преди 4 години , когато бях изпаднала като в черна дупка, в депресия,нямах работа,Ковид пандемия .Не можех да спя ,но в последствие работата ми с ТЕС промени нещата .Значително намаляха ПА и безсънните нощи.Чувствам се значително много по-добре. Но подсъзнателно имам моменти сякаш потъвам в себе си,потиснато ми е и започвам да се притеснявам много от това да не се завърнат тези моменти.Незнам как да излизам от тези състояния на депресия.Явно нещо не съм изчистила докрай и незнам кое все ме дърпа към тези моменти,от които искам да се освободя .Работих върху моменти и места дето съм имала паник атаки ,как съм се чувствала,замествам ги с нови и позитивни картини, но мисълта,че отново могат да се появат ме изтощава и ме кара да съм под напрежение., неконцентрирана и сякаш не съм тук и сега.Към какво още мога да се насоча и да работя до пълното освобождаване от този сртах от това психически да не съм добре и как да изляза от този кръг ? благодаря 

Не знам от колко време работите с ТЕС по изчистването на случки и колко случки сте изчистила. Препоръчвам да се работи поне 3 месеца до година ежедневно за да има устойчива промяна. Така , че продължавайте да работите със случки и с емоциите, които ви потискат, когато те се появят. Количествените натрупвания водят до качествени изменения.
Когато влезете в състояние на депресия ВЕДНАГА започвайте да правите ТЕС за депресията и за всички съпътстващи я емоции и ФИЗИЧЕСКИ УСЕЩАНИЯ. Така ще излезете бързо от нея.
Когато влезете в състояние на депресия ВЕДНАГА започвайте да правите ТЕС за депресията и за всички съпътстващи я емоции и ФИЗИЧЕСКИ УСЕЩАНИЯ. Така ще излезете бързо от нея.
-
- Участник
Здравейте , след упорита работа с ТЕС ,достигнах до убеждението ,че в основата на моята тревожност и напрежение стои това чувство за контрол върху всичко- дали ще се случи нещо , кога ,как ще се случи .Знам, че само Бог е над всичко и само той е в контрол на нещата ,осъзнавам го, но ми е трудно да го освободя от себе си. Въпросът ми е , как мога с ТЕС или ПМ да настроя подсъзнанието си за повече лекота , спокойствие и да пусна този контрол, върху какви моменти или случки да работя? Благодаря 

Работи върху случки, в които си била извън контрол и това те е карало да чувставаш, страх, гняв, тъга, безпомощност и т.н.?
-
- Участник
Благодаря
Голяма част от тези случки са ми свързани с моментите ,когато получавах паник атаки. Аз съм на 39 години , от много малка баща ми много ни тормозеше , напиваше се и от някъде 9 годишна взех да получавам паник атаки. Тогава бях малка и незнаех какво ми се случва ,не можех да дишам, така растях с убеждението, че нещо ми има и съм различна от останалите- този постоянен страх , задух в гърдите ,постоянно мислех ,че не ми стига въздух ,пълен кошмар за едно дете .Водеха ме по доктори ,всичко си ми беше наред физически. И така много години една голяма борба със себе си. Докато в един момент (на 34 г.) на изпаднах в депресия, безсъние ,антидепресанти. Две години ходене по мъките. В един момент чух за ТЕС започнах да чета , записах се при ТеС терапевт. Работихме няколко сесии с него - 10 на. Има аспекти, в които нещата много се подобриха , но неуспях да се освободя напълно от тези Паник атаки. Имах една сесия с Вас , където ми казахте да работя с процедурата В мир със себе си. Доста неща изчистих и има и много за чистене. Трудно ми е да намеря разковничвто на тези Паник атаки. Чистя случки и моменти, когато съм ги получавала- емоции ,физически усещания. На моменти , когато ми е неспокойно, превъзбудено отново се появяват ,значително по-малко са, но искам да ги изчистя напълно и да съм нормален човек.

Ще стане. Продължавайте да чистите случки, както е описано в процедурата - В мир със себе си.
Това, което не се оправя с ТЕС, се оправя с МНОГО ТЕС.
Това, което не се оправя с ТЕС, се оправя с МНОГО ТЕС.
-
- Участник
Здравейте ! Искам да попитам при фобия от болести как точно да работя с ТЕС ? Работих със случки от миналото , в които най- силно се е проявила тази фобия, но мисълта за болести и нещо лошо да не се случи с мен или мъжът и детето , все още ме кара да изпитвам страх от бъдещето , да съм напрегната. Първият ми спомен , който излиза е , когато бях малка ,как ставам през нощта и слушам дали майка ми диша , да не е умряла , защото имаше много разширени вени и баща ми и казваше , че може да и се откъне тромб и да умре изведнъж. Другият спомен , който много ме разтресе беше по време н а Ковид пандемията , моя близка приятелка почина и замина малко дете и изпитах страх , че на мен може да се случи . От тази случка даже изпаднах в силна тревожност , не спях с дни , депресия . След като открих ТЕС след година и половина с тази тревожност , успях да променя много неща , но все още изпитвам този ужас от болести. Мъжът ми иска да имаме второ дете , но страхът дали ще е наред всичко с него и с мен , тъй като съм на 39 г. ,направо ме панира. И мисълта , че съм стара вече и колко време ми остава за друго дете ,ме подтиска много . Благодаря 

Не разбрах споменатите от вас случки изчистени ли са?
Ако да, изистете всички други случки, за които се сещате, при които сте изпитала страх от болести, смърт и т.н.
Например когато мъжът ви е предложил да имате второ дете и други такива.
Ако да, изистете всички други случки, за които се сещате, при които сте изпитала страх от болести, смърт и т.н.
Например когато мъжът ви е предложил да имате второ дете и други такива.