Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
daromi

Мнение от daromi »

desko, сега е сезонът на зелето и тиквите. И двете са добре за изчистване на организма. Има и капия, която е много вкусна сурова. Друго, което действа много добре (и първо на кожата) е Алое. Продават в аптеките напитки от Алое. Има поне от две фирми с различни цени. Съчетай някое от тези неща с ТЕС и пиши за резултатите.
Аватар
nia
Майстор

Мнение от nia »

Според мен, ако това е подходяща настройка, още след първия или втория тес мъжа ти е щял да "чуе"(усети) следващото, с което да продължи. Има два варианта - първия: да го е усетил, но да не му е обърнал внимание и втория: това да не е подходящата настройка.

Във всеки случай, без да претендирам, че съм специалист, аз не бих продължавала с една и съща настройка без ефект (освен ако не съм започнала предизвикателство, разбира се).

Успех!
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Понякога ТЕС има забавено до 48 часа действие.
А и като сте правили ТЕС той пи ли много вода, ти прави ли му физически ТЕС, Елиминирахте ли възможни ПО, опитахте ли се да бъдете по-конкретни в описанието на проблема и т.н. Изобщо приложихте ли наученото на семинара за преодоляването на пречките при приложение на ТЕС?
Според мен - НЕ. Концентрирали сте се единствено върху промяна на фразата. :roll:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Започни с това което чувстваш в гърлото.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Вероятно имаш предвид без солта. :?:
Може да го прави със солта.
mimiska
Активен
Обратна връзка:

Мнение от mimiska »

desko написа:Декларацията ми е следната: въпреки, че имам висока температура, аз съм добро и послушно момче и се освобождавам от температурата сега.
Според мен това, че детето "има висока температура" не е нещо, което би се повлияло от ТЕС така, както ти очакваш. Както може би знаеш, високата температура е защитна реакция на организма, с която се бори с вирусите-нашественици, докато си мобилизира и активира имунната система за решителен отпор. Ти какво целиш - да свалиш температурата, то ест да накараш организма да работи срещу себе си ли? Няма как да стане. :) Смени декларацията и се съсредоточи върху чувствата и емоциите, които тази висока температура предивзиква у детето ти. Например, отпадналост, липса на сили, тъга, лошо настроение, виене на свят и подобни. Ако детето е достатъчно голямо, помоли го то да опише какво точно чувства и кое именно му носи дискомфорт. Отделно ТЕСай болката в гърлото или където я има - това си е усещане и се ТЕСа директно.

Успех!
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan
mimiska
Активен
Обратна връзка:

Мнение от mimiska »

Моля! :)
desko написа:...но си мислех, че ако успея да я сваля, по този начин сигурно и гърлото ще се оправи, нещо като верижна реакция.
Честно казано, не мога да хвана никаква връзка, която да повлече след себе си верижна реакция. :roll: Насочи усилията си поотделно към негативните чувства, породени от високата температура, и към болката в гърлото. Явно не смяташ, че болката в гърлото има емоционален корен, щом толкова пряко я свързваш с високата температура... :wink:

Успех!
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Бъркаш точно там където ти каза и Мими, т.е. в отношението си към високата температура. Приеми, че тя е най-добрият приятел на детето ти и всичко ще се обърне. В момента явно организмът на детето ти има нужда от прочистване, почивка, течности и мобилизиране на имунната система. Дай му възможност да си свърши работата.

При първи симптоми на грип или настинка аз правя следното - спирам всякаква готвена храна и минавам само на билкови чайове с мед и лимон и сурови плодове. Никакви лекарства. само загряване с чайове и топли душове, завивки, лежане, потене и т.н. +ТЕС. За 2-3 дни всичко минава.
Това важи за птичи грипове, H1, C2 , B12 и всякакви други свинщини с които се опитват да ни плашат фармацевтичните конгломерати.

Помни - с ТЕС не можеш да навредиш нито на себе си, нито на някой друг. Така че спри да опитваш. :)
ТЕсай симптомите, както каза Мими, а не това което си мислиш, че е причината.
Arethuse
Майстор

Мнение от Arethuse »

Както ти идва отвътре :)
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
violetavioleta
Участник

Мнение от violetavioleta »

Аз бих ТЕСала първо проблема с приятелката. :)
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

ТЕСай всички спомени които пораждат негативни чувства до изчистване на негативните чувства. Другите спомени го ТЕСай по веднъж за всеки случай. АКО след този еднократен ТЕСне излязат някакви негативни чувства свързани с дадения спомен, преминавай на друга случка.
Всичко което си започнал и не си довършила трябва да бъде довършено. От всеки ТЕС има полза. Работи както е описано в ТКФ и всичко ще е ОК.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

В книгата пише какво да се прави на всички точки на които има някакви по-различни усещания.
Когато не знаеш какво да правиш, винаги препрочитай книгата. Там е много вероятно да има отговор на въпросите ти.
белла
Участник

Мнение от белла »

Първото, което ми хрумва е, че преди 2 семици е имало нещо, което не си могла да преглътнеш, някой ти е казал нещо, обидил те е... Да го теснеш. Другото като съвет- компрес от топла извара на гърлото за няколко часа.
Дано да съм ти била полезна.
белла
Участник

Мнение от белла »

За компреса- затопля се изварата и се слага в тензух, отгоре по- добре найлон и шал, за да не се изстуди бързо. Силата му е 8 часа , но аз съм виждала резултат и при мен и при детето и за 2 часа. Успех! :)
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Гаргара с кислородна вода 3% разтвор от аптеката и вода.
На всеки час по 1 минута гаргара +ТЕС и ще се оправиш до 3 дни.
Избягвай докторите и антибиотиците. :)
Публикувай отговор