nikimm, тя мойта интуиция сякаш си ми е по рождение, просто я приемам и и се радвам(включвам я в моя полза)

Както разбирам, обаче с ТЕС тя се развива и при хора, която са я заглушили( смятам ,че всеки има интуиция по рождение).Остава да се отпуснеш и да усетиш коя техника в кой момент да и позволиш да
сработи за теб, нищо повече! Аз не съм запозната с ЕТ, не съм ходила на семинара за напреднали, така че ползвам това с което съм запозната-ТЕС, ТАТ , ВИЗУАЛИЗАЦИИ, ПРОКСИ-просто им позволявам да се изявят в подходящия момент и
в моя полза 
И наистина, както казва и Иван, въпрос на гледна точка е "застоят". Може да е утвърждаване на постигнатото, може да е почивка, може да е съпротива, може и да е намествани и преоценка за промяна на посоката на действие, може и да е събиране на сили за преборване нови ПО-та...каквото чустваш?

ТОВА Е!
И ОЩЕ НЕЩО, АЗ ЧЕТА ФОРУМА ЗА ИДЕИ за подход, НЕ ЗА ДА КОПИРАМ ФОРМУЛИ, защото сме различни и си имаме различно чуство (отношение) към едно и също нещо..
ТЕС е връщане на здравото отношение към нас самите, нашата здрава самооценка. ТЕС всъщност лекува САМООЦЕНКАТА НИ...защото се предполага, че по рождение, ние много се обичаме и за нас е най-естественото нещо, цял свят да ни обича и да се върти около нас- спомни си как се държа бебето ти

докато не почнахте да го възпитавате(това важи за всички хора и не съдържа обвинения

)
(Иване, не ща да философстваме и по това....)
Поздрави!