Здравейте,
От 6 дена правя предизвикателството. Имам розацея от много години /предизвикана е от наличие на акари наречени демодекс, които живеят и се размножават в кожата на лицето/. Симптомите са зачервено и понякога парещо лице. Първите 5 дена правех само по 10 кръга ТЕС на ден. От днес започнах понеже имах възможност да направя след поредната чаша вода по дълъг ТЕС.
ДЕКЛАРАЦИЯ: Въпреки, че ме е срам защото имам акари наречени демодекс, които живеят в кожата на лицето ми и образуват розацея, което води до зачервяване на лицето, и от това ме стяга в гърлото и ми се повдига, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
По точките редувам: срам, демодек, имам розацея, зачервяване, повдига ми се. И на втория кръг много започна да ми се повдига, само като си ги представх гадините, действително за малко да /върна поръчката/. Опитвам се и да визуализирам, да си усетя кожата с нормална топлина, без парене. Гледам се в огледало с чиста кожа.
Чела съм книгата. Направих си и един кръг по точките като си говорех какво ми е, колко ме е срам че съм като домат червена, че ми е писнало да изглеждам като опечена на очила, че ми е грозна кожата и и т.н.
Правилно ли правя нещата, какво да включа още. Надявам се да продължа цял месец.
Успоредно с това правя и ТЕС за детето ми което започна да заеква. Заекването ще го опиша в друга тема.
Хванала съм се да нося две дини под една мишница, но и двете са ми важни.