Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Днес се събудих в 6ч,приятно чувство за една спокойна нощ,зареден с много енергия и положителни мисли!
Заредих се преди да стана с много любов,здраве и благополучие,което се пази във Вселената за мен,готов съм да приема и повече дори!
Аз съм щастлив,в мен има много любов,обич и здраве!
Хернията е моето малко дете,на което му се радвам с много любов и внимание!
Следва тренировка,тес,четене на форума,закуска и работа и всичко това добре организирано и изпълва със спокойствие и самочувствие,енергията напира в мен,правя всичко с лекота!
Днес ме очаква един прекрасен ден изпълнен с приятни мисли и емоции,аз съм здрав и се радвам на любовта която ме изпълва и излъчвам около мен! :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Много често обичаме да казваме,че нямаме време!
Това ако трябва да се коментира,звучи все едно,че нямаме време за себе си,което пък от друга страна поражда въпроса за какво тогава живеем и къде сме ние,които сме най важните и защо се пренебрегваме?
Един вид себеуважението липсва!
Липсата на време не е оправдание,което ни оправдава за последствията които в повечето случаи се отразяват на здравето ни най вече!
От днес,аз имам време за всичко!Аз организирам времето си така,да мога да имам време за всичко и това което искам,го правя и постигам с лекота и любов!
Това е новият ми мисловен модел,това е промяната която искам и постигам!Аз мога! :wink:
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Добро Утро и браво на Теб само така!
Аз също се събудих рано в 06:30ч. , аз сутрин още със събуждането още сънен благодаря за поне 5 неща, че съм отпочинал,зареден с енергия,нищо не ме боли...сле което си пожелавам усмихнат,динамичен,спорен,весел ден... който да мине ей така на един дъх...
После душ, тес...
Дерзай и успешен и доходоносен ден!
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

:D :D :D :D :D :D :D
Благодаря подобно,на всички спорна и доходна! :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Асансьор към успеха няма,налага да се използвате стълбите! :wink:

Който работи,той ще сполучи! :roll:

Човешките възможности са необятни като вселената!

Когато си застанал на ръба,се обърни назад и замисли дали не прекаляваш!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

гената написа:
fif42 написа:О Гена,ще се дърпам и ще бягам,като кокошката :wink: Когато се нервирам и започват едни световъртежи не ти е работа.Отдавна работя за тях и има резултати,но все още се появяват .Но македонския инат ми помага.Цял живот се опитвам да угодя и да се харесам на майка ми,ама нъц--нема угод.А пък днес брат ми се ожени и той е номер едно ,а от мен нема по -смотана :D Майка ми си има хиляди заболявания и всичко това подплатено с алкохол не ти е работа какво става.Потроших си точките от бой.Има резултат ,но още много ме чака.Започвам да си мечтая за ЕТ,май му беше името.Четейки за тая техника мисля,че нещо се получи само от прочитането,ама от шубе се спрях :D Ама милата ми майчица не ще и да чуе за ТЕС,а мисля ,че би и помогнало много ,ама друг да и го каже,само не и аз :D Баща ми си кара по Норбеков и си е добре или поне така симулира,знам ли?Ей за такива тъпотийки става въпрос :D
Ето ти решение на проблема:
viewtopic.php?t=778
Тази тема не бива да се пропуска!Минах през нея,работих и успях!Истина е това което пише Иван в първия си пост,сега се наслаждавам на положителните промени,какво в самия мен така и това което се променя в живота ми!
Никой в моя живот,не може да се меси и да ми налага мнението си,аз съм над всички,всичко в мен е изпълнено с много любов,енергията на любовта се движи в мен,аз съм здрав и щастлив!Всичко правя с лекота,внимание и желание! :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Отделих молко време и на тази тема,но не достатъчно.Тия няколко дена се мотам като п....я из гащи,не мога де се концентрирам нещо .Тесам само трите неща за които работя от около 2м.Също така разритвам по някой и др кретенизъм ,който ме наляга.Да те попитам,че ми мина днес през акъл,ти тесал л иси си комплекс за малоценност по повод проблема с кожата.Та мисълта ми беше,че така както си мислех за това се сетих ,че аз не съм го направила за някой мой комплекси. :cry:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Забелязва се отсъствието ти,помислих си с тези здрави потупвания,да не си се нокаутирала от престараване!:)
Тесах,че се чувствам изоставен,неоценен,че не ме подкрепят родителите ми!
Честно казано вече не се и замислям какво съм тесал точно,но се радвам че успях да преодолея всичките си емоции,които ме дърпаха и спъваха да вървя по леко и смело напред!
Виж Фиф,кажи какво те мъчи и какъв ти е проблема за да помагаме!
Препоръчвам ти да си купиш книгата на Луиз Хей-Повярвай в себе си!
От както я имам си мисля,че всичко в мен е изпълнено с любов,в мен тече енергията на любовта,всяка една част е само любов,всяка клетка от мен е любов.На моменти усещам някаква болка в сърцето,веднага си мисля това за любовта и болката изчезва,а и сърцето е точно свързано с липсата на любов,както и кръвта.
Аз смея да кажа,че работя много с мисълта явно от време съм се научил да постигам някои неща с нея,дори когато имам работа и не искам да ме търсят за друга такава,виждам че мисълта ми работи за това.Не се случва един път за да се замислям,че е случайно.Не го казвам и да се хваля,а за да вдъхна малко сили и енергия на хора като теб,че човек преди всичко трябва да повярва в себе си! :wink:
От три дена аз нямам негативни мисли в главата си и няма и да имам!
Усещането е страхотно и още се наслаждавам на промяната си!
Всичко сега се развива при мен с лекота,без напрежение и притеснение! :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Искам да изкажа най сърдечна благодарност на всички участници във форума,който е чудесен и всеки е допринесъл за неговото развитие и помага на всеки който е открил този път,пътят към самият себе си!
На Иван също съм му адски благодарен за всичко което е направил и продължава да прави,радвам се че съм част от нещо толкова смислено,хубаво,приятно и стойностно!
Знам,че занапред опита ми и успеха ще ми послужат да помогна и посоча този път и на други хора! :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Тука съм и чета всяка вечер разни работи.Хвана ме морска болест от метане от тема в тема :D .Не винаги ми се пише.Всичко живо около мен се сополяви и явно и аз нещо се промърлявям.
Да ти завиди човек на ентусиазма с такъв хъс пишеш :lol: :lol: :lol: Радвам се че така се чувстваш.На края на семинара Ивам ни каза за:
Прости ми
Съжалявам
Обичам ти
Благодаря ти
Това правил ли си го?Аз като го направя и нещо ми се изпиня главицата.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Аз на семинар по ТЕС не съм ходил,правя това което усещам и виждам,че ми е нужно,явно когато човек не само да търси,но и да желае нещо истински го постига,макар че не се убеждавам за това само сега.
Тези неща за които ме питаш,не не съм го правил!
Нещо явно ти трябва по сериозна помощ!А и аз много чета,но напоследък от всичко по малко,а и не само тук помагам във форума,но се радвам че все с нещо и аз мога да полезен! :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Който е следил,чел темата ми знае,че съм се справял със схващания на гърба ми с ТЕС за минути.Аз си продължавам да работя на течение,особенно сега когато си е по хубаво времето отварям така прозорците,че нарочно да става течение и съм по леко облечен,в сравнение с преди,когато дори си слагах и шал на врата,но вече не се схващам!
С кляканията на един крак,с другият напред имам напредък,днес три на левият при едно и при това трудно,имам за цел до седмица да правя 7 с двата и то с лекота:)

Виждам,че и кожата на лицето ми се променя и подобрява!Люспите по главата ги имам,но и те са по добре от преди!
Работя с ТЕС за хернията,за напълняване и ако има нещо което трябва да се елеменира навреме! :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

MagicWoman написа:Гена, разнообрази малко позите пред лаптопа, за да не те боли толкова кръста. Ето някои идейки: :lol:

Изображение
Кръста също не ме боли вече! :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Да споделя какво ми се случи днес,като с това може би ще помогна на тези които имат проблем и конфликт с колеги на работното място!
Попитах един колега да ми каже,кои детайли мога да лакирам,а той ми каза,че не мога да лакирам,само той и колегата ми,който му е и шеф само те са хората които ще лакират/става въпрос за мебели/.
Това ме жегна и засегна признавам си.Поех го навътре,въпреки че не трябва да обръщам внимание и се опитах да не мисля за тази обида,но минаха 15мин и си казах,ще направя един ТЕС:
Въпреки,че когато си мисля за Пешо,се чувствам зле защото ме обиди,че не мога да лакирам,аз......
Направих един път от двете страни,както си правя досега,първо дясна,после лява страна и всичко се оправи,разпуснах парата набързо!
Следобеда нещо пак се почна една изнервена ситуация,човека беше подпалил доста,разбрах от колегата ми,че днес цял следобед бучал и мъркал нещо по мой адрес и започна да ми се кара,нищо не съм бил можел да правя,да лакирам,аз го гледам и от вътре нищо не ми трепва,усмихнат си тръгнах и все едно не се е случило нищо!
Хич не ме лови неговото недоволсто и обиди! :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Радвам се,на изобилието от положителни мисли които нахлуват в главата ми,виждам колко уверен ме карат да бъда в това което правя,което мисля и как привличам само хубави и приятни неща в живота си! :wink:
Харесвам живота си и това,че се обичам и вярвам в себе си!
Обичайте се и ВИЕ! :wink:
Публикувай отговор