Откакто попаднах на събеседник,който ми даде за пример как сочи с цяла ръка и ми обясни защо японците не сочат с пръст,просто това не го мисля с пръстите!ivangp написа:
Спомняй си за пръстите на сочещата ръка всеки път когато сочиш!

Откакто попаднах на събеседник,който ми даде за пример как сочи с цяла ръка и ми обясни защо японците не сочат с пръст,просто това не го мисля с пръстите!ivangp написа:
Добре де доста други неща се изписаха ти отговаряш само на това за пръста!?гената написа:Откакто попаднах на събеседник,който ми даде за пример как сочи с цяла ръка и ми обясни защо японците не сочат с пръст,просто това не го мисля с пръстите!ivangp написа:
Един пост в който има храна за размисъл!Vasilka написа:Нима Гени е най-грубият ,та той трябва да е изкупителната жертва и това съд ли е и той трябва да се оправдава.
Дори и да е прекалил ,в него няма зла умисъл.Напротив има други хора от които злобата се лее на талази и е оЧевадна и те трябва да бъдат озаптени.Тези хора размахват пръст и си позволяват да дават оценки изпълнени са с негативизъм и винаги са прави.Не спорете с тях ,а ги игнорирайте .
И изобщо има ли техника ,която да ти даде нещо ако не го носиш в сърцето си.
Да бъдеш широко скроен,над дребнавостите и простичко казано добър човек .
Много ,много на сериозно се взимат някои хора тук и въпреки всички техники които прилагат .очите ще ти избодът негативните емоции които бълват към всеки ,който не е съгласен с тях .
Усмихнете се бе хора и ще бъдете красиви и млади .
Vasilka написа:Мамма мииа.
Алиса и Гената са като анимационен герой изкачат отвсякъде и всеки анализират.Правят цитати и пращат хората да тесат.Трябва да бъдат по добри ученици на своя учител Иван.Той не налага вижданията си , оставя хората сами да вървят по пътя си .Аз така правя, трябва да познаваш човека за да го съветваш, дори това как изглежда , походката му , семейството му,колко тежи .
Всичко има значение .Освен ако не ти е потърсена изрично помоща не я натрапвай на хората .Тук има толкова хора, които търсят помощ , отзовавайте се на тях .Всеки човек има лично пространство к
огато някой го нарушава , показва липса на първите 7 год.
Ники, благодаря ти за информацията.
Желая ти най- сетне да откриеш тех никата, която на тебе ще ти помогне .
А във връзка със темата Иван е великодушен , но има хора които не разбират от това.Както казват тук в македонския край -ти го пуснеш под масата, то се качи на масата.
Браво ,Тренд.Браво за подобрението.А ако само ти се спи-направо се почерпи ..с кафе или с каквото ти иска душата.Аз след един по-сериозен ТЕС съм като пребито коте- не мога и не искам да гледам, не ми се шава, искам само да лежа.ТЕСах по този повод"въпреки че, един по-сериозен ТЕС ме съсипва и ме сваля на земята и не мога си вдигна главата..""въпреки че, тялото ми толкова мнго с всички сили се съпротивлява срещу новите енергии в живота ми.." и разни други подобни..бе има някъв ефект.Подобрение има и то благодарение на ТЕС. Недостатък е че ми се спи почти постоянно когато тес-ам активно през деня.
Тренд, аз пък открих ,че кафето ми пречи.Вече не пия кафе, не ми се и пие.Незнам заради дехидратиращият ефект ли, но след кафе някак нервната ми система не ще ТЕС- не се получава ефект.През почивката един ден пробвах след уиски- нямам спомен нито да ми пречи, нито да ми помага, ммм май никакъв споменМаги, аз кафе пия само че не помага особено
Щом е само да пишеш-пак си в черпня, пак си по-добре от мен, аз от време на време губя ентусиазъм и да ТЕСам , и да пиша, че и да дишамГубя ентусиазъм да пиша
Ма верно се изгуби някъде.И на мен ми липсва.Кво нещо като си свикнеш с нещо..Днес много ми е отпаднало та нали е ден на майстора /който се изгуби някъде/.
но проблема е че подсъзнателно избягвам и не харесвам пушещи хора