13 декември
Уикендът беше много емоционален и изпълнен с преживявания.
Предиобяда умът ми беше зает основно с две неща - дали ще ми дойде и как ще мине концерта. Не остана много време за тесане - само в автобуса, докато отивах към ФК, но тесах наум и само на пръстите на ръцете.
Тесах, че ме е страх от концерта и че ме е страх дали се е получило. Не знам защо, но нямам много ясен спомен от това тесане. Преди концерта се вълнувах, но колкото повече наближаваше, толкова напрежението и страха намаляваха, а не обратното. Интересното е, че дори Д. не ме дразнеше в този момент, въпреки че подхвърляше пак някакви щуротии.
Опасявах се, че може да ми дойде точно на концерта. Еми, дойде ми. Разочаровах се, но не много. Добре че имаше за какво друго да мисля.
Концертът мина много добре, имаше много емоция и голям енергиен заряд на сцената.
Вечерта много ме заболя корема, не можех да заспя от болка. Тесах разни неща, не помня какво точно, но в един момент ми изникна това, че ме е страх от неизвестното, защото не знам тази киста каква е и дали незабременяването ми е свързано с нея. Чувствам се сякаш се боря с някакво невидимо чудовище, което разстила пипалата си в корема ми. Бях вече в просъница когато го тесах това, но болката спря и съм заспала.