Тази вечер бях много активна с ТЕс. Нещо ме прихванаха дяволите и реших да изчистя чрез ТКФ негативните ми емоции свързани с раждането на сина ми. Раждане, което протече доста далеч от желанията и представите ми. Дълго време таях много тежки чувства по въпроса. Когато тази вечер започнах определих СЕН = 5, което за мен е супр постижение, предвид, че не съм работила конкретно над проблема със секциото ми.
Създадох си краткия филм Раждане. Беше ми малко трудно, започнах да го пиша, но не успях. За това се отказах инаправо пристъпих към тесането. Тесах се под душа за ппо-голям ефект. Стигнах до момента, в който ме приемат в болницата. Но тесайки започнах за бъркам фразите, да забравям да ги казвам, да си забравям думите. Стана пълна каша. Започна да ми става досадно. Реших, че ми стига толкова за сега и го оставих за момента.
Евентуално да съм свалила СЕН на 3, но не съм много сигурна дали има промяна.

След като излязах от банята започнаха да ми се роят в главата различни декларации по въпроса:
Въпреки че:
- не мога да се примиря с раждането си
- съм родена чрез секцио... (не знам от къде ми хрумна, но реших, че е свързано и го тесах и това)
- имам белег от секциото...
- ми срязаха матката за да родя...
- не знам защо още се тесам за раждането на Божката...
- съм ядосана на лекарката, че не действа адекватно...
- скритите чувства, които не мога да определя...
- се разтройвам/ядосвам за всяко ненужно секцио за което разбера...
- смятам, че не е нужно да се тесам повече за раждането на Божката...
- ми е досадно да тесам кратък филм "Раждане"...
След което огладнях и реших, че ми стига толкова. Не знам дали съм постигнала нещо. Чувствам някакво объркване, което мисля да тесам преди да си легна.
Мисля да направя Предизвикателството за белега от операцията. Почти без да го третирам (правила съм само медитация за оздравяване на орган) почти е заличен. От единия край си личи повече. Тази вечер го масажирах и установих, че в този край е по-удебелена кожата, може би за това още не е изчезнала. Останалото си личи едвам.
Като цяло мисля, че свърших добра работа. Макар да се чувствам объркана, че толкова леко се справям с това и че няма нищо чак толкова мистично и сложно в цялата работа.