Спечелване на конкурс за работа
Четох книгата на Патриша Карингтън за ТЕС, там се споменава за експеримент 10 участника си решават проблемите за 4 дни, откривателя на ТЕС е изпразнил цяла болница за 6 дни, това ме кара да търся бърз резултат, но явно си трябва търпение. Гена ти реши ли проблема със себорейния че и аз имам - моя забелязах че е от стреса ако не съм стресирам и го третирам с правилни препарати изчезва? На мен ми тиктака човечето от Минута е много и ми казва "Няма време" 

Гената:
Гената
Да, само размисъл без ТЕС-и аз мисля ,че до никаде не води, ама да ТЕСам без хич да размисля кое как и откъде да подхвана.....не го усещам?!Как ти се получава?!
Гената:
И твойто хубаво ,мойто хубаво, неговото хубаво, и твойто бързо,мойто бързо и неговото бързо, съответно и бавното..абе дали са едни и същи?!С еднакви мерки ли мерим?!И защо ми се струва ,че с най - добри намерения да помогнеш просто зареждаш една отрицателна програма...
Гената:
Е не ,не сте прави...Да, няма как да получиш това , което искаш, ако не оцениш и благодариш за това което имаш/ТЕС да речем/. Ама да се съглася ,че няма да получа това ,което искам и ценя....е това си е вече за много ТЕС!!!!!Съгласи се, че си е чиста проба неувереност в собствените сили?!?
trendq , мисля че за толкова малко време сам си направо супер!!!..на мен ми трябваше три пъти повече време...Едва ли ще те успокои,че аз бях още по-омотана отначалото. И цял месец четох ,без да се осмеля да пиша.И аз не съм от малък град, от голям съм ,ама съм на същия хал като теб-няма с кога да коментирам проблемите около тесането, една приятелка дето се виждаме 1-2 пъти в месеца, и то набързо.....Така чееее.....хич не ми се оправдавай!!!
А верно с ТЕС стават чудеса.
И си ги усетил!
Дали чудото ще е конкурса или нещо още по-чудесно - не знам.Мисля като Алиса, тесай което както можеш..и то ще си покаже!?
Успех!И с конкурса и с ТЕСането.
Това за всички бързащи..не знам дали е за теб, ама съм много аз
http://www.youtube.com/watch?v=jvWRYxAb ... re=related
А това за всички търсещи ,дето не се отказват от мечтите си:
http://www.youtube.com/watch?v=V8bDkFmY ... re=related
И кой бе, Гена, казва кога му е времето?!В случая явно не съм аз....тогава кой?!?!?!?Всичко ще се случи тогава когато трябва и му е времето,

Гената
Добре де, ама нали енергията следва мисълта/ това май е единстеното ,с което всички сме съгласни!/,..е тогава..без разМИСЪЛ..ми кво следва тогава енергията?!моето безмислие?!Нечия друга мисъл?!нечие друго безмислие?!Човек най-често е нещастен чрез размишления. (Йосиф Йоуберт)

Да, само размисъл без ТЕС-и аз мисля ,че до никаде не води, ама да ТЕСам без хич да размисля кое как и откъде да подхвана.....не го усещам?!Как ти се получава?!

Гената:
Дааа, съгласна съм..ама най-хубавите стават изведнъж!!!Нема начин да немаш подобен опит!!!.Хубавите неща стават бавно… и не винаги (оптимистичен вариант) by Topper
2.Хубавите неща стават бавно… и не винаги :/ Забавят ли се много – не ги чакай (песимистичен вариант)

И твойто хубаво ,мойто хубаво, неговото хубаво, и твойто бързо,мойто бързо и неговото бързо, съответно и бавното..абе дали са едни и същи?!С еднакви мерки ли мерим?!И защо ми се струва ,че с най - добри намерения да помогнеш просто зареждаш една отрицателна програма...

Гената:
"Не е важно да получиш това ,което искаш, а да оцениш това ,което имаш"-на мен така ми го набиваха в желязната кратунка...Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш
Е не ,не сте прави...Да, няма как да получиш това , което искаш, ако не оцениш и благодариш за това което имаш/ТЕС да речем/. Ама да се съглася ,че няма да получа това ,което искам и ценя....е това си е вече за много ТЕС!!!!!Съгласи се, че си е чиста проба неувереност в собствените сили?!?
trendq , мисля че за толкова малко време сам си направо супер!!!..на мен ми трябваше три пъти повече време...Едва ли ще те успокои,че аз бях още по-омотана отначалото. И цял месец четох ,без да се осмеля да пиша.И аз не съм от малък град, от голям съм ,ама съм на същия хал като теб-няма с кога да коментирам проблемите около тесането, една приятелка дето се виждаме 1-2 пъти в месеца, и то набързо.....Така чееее.....хич не ми се оправдавай!!!
А верно с ТЕС стават чудеса.

Успех!И с конкурса и с ТЕСането.
Това за всички бързащи..не знам дали е за теб, ама съм много аз

http://www.youtube.com/watch?v=jvWRYxAb ... re=related
А това за всички търсещи ,дето не се отказват от мечтите си:
http://www.youtube.com/watch?v=V8bDkFmY ... re=related
trend
Д. Въпреки, че- се чувствам объркан от новата техника, аз...
НФ чувствам се объркан от новата техника
Д. Въпреки, че- искам бързи резултати, аз...
НФ искам бързи резултати
Д Въпреки, че- се притеснявам да се разкривам на целия форум,аз...
НФ притеснявам се, да се разкривам на целия форум
Надявам се ,това че ти отговарям и тук, да не те притесни, но така сме по-полезни, нали?
И проследявай развитието на емоцията, мисълта или физическото усещане и продължавай с новото положение, та... до 0-та!

Заради питането ти на лични:...,незнам някой да не е объркан когато почва нова техника, иска бързи резултати, има доста проблеми на главата и като цяло смята че живота му е каша. Не виждам нищо лошо в писането на лс и искане на лично мнение, тъй като представи си че може и да се притеснявам да се разкривам на целия форум. Както и да е благодаря ви за съветите и насоките ще се справя, много по-добре съм от преди 2 седмици тогава си мислих че само в комуна мога да се оправя или да влезна в армията. Сега вярвам в ТЕС, форума и информацията много ми е полезна. Успех желая на всички заели се да се развиват
Д. Въпреки, че- се чувствам объркан от новата техника, аз...
НФ чувствам се объркан от новата техника
Д. Въпреки, че- искам бързи резултати, аз...
НФ искам бързи резултати
Д Въпреки, че- се притеснявам да се разкривам на целия форум,аз...
НФ притеснявам се, да се разкривам на целия форум
Надявам се ,това че ти отговарям и тук, да не те притесни, но така сме по-полезни, нали?
И проследявай развитието на емоцията, мисълта или физическото усещане и продължавай с новото положение, та... до 0-та!

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Днес в главата ми е една друга идея, че всичко може да се сведе до реални практически неща. В смисъл всяко усилие в правилната посока се възнаграждава, например един човек ако има 100 неща за тесане - физически, псих терзания, усещания. Да речем че при тесане се установяват още 5 под проблеми които също да се тесат, като средна оценка на проблема от 0-10 да приемем 6. До тук имаме 3000 нива, да предположим че с една серия сваляме с една степен проблема. Т.е. нужни са ни 3000 серии Тесане. Не го казвам като някаква рецепта а що годе за мен реална оценка колко труд се иска за решаване на проблемите.
Интересна равносметка си направил и колко ли време ти бе нужно за това и какво спечели с тези математически изчисления?Аз не намирам това за рецепта,ако за тебе е ок!trend написа:Днес в главата ми е една друга идея, че всичко може да се сведе до реални практически неща. В смисъл всяко усилие в правилната посока се възнаграждава, например един човек ако има 100 неща за тесане - физически, псих терзания, усещания. Да речем че при тесане се установяват още 5 под проблеми които също да се тесат, като средна оценка на проблема от 0-10 да приемем 6. До тук имаме 3000 нива, да предположим че с една серия сваляме с една степен проблема. Т.е. нужни са ни 3000 серии Тесане. Не го казвам като някаква рецепта а що годе за мен реална оценка колко труд се иска за решаване на проблемите.

Явно на някои хора им харесват сложните неща!

trend, ти си изчислявай колкото искаш, ама сметката ти не е вярна...ЗАЩОТО не си включил възможността от 1 ТЕС, да решиш един проблем, лавинообразния ефект(1 ТЕС наколко проблема),лоша формулировка и липса на ефект, ПО- ти, Съчетаване на няколко техники подпомагащи сериите ТЕС!
Все пак, Гената хваща нещо ама наопаки, т.е. тук може, да се говори за съпротива(ПО) при теб, защото индиректно, изчислението подсказва: "лелеее, колко още има да ТЕСам (много работа ме чака, мързи ме)?!"
Я по-добре си представяй, че изчисляваш печалбите от бизнеса!

Все пак, Гената хваща нещо ама наопаки, т.е. тук може, да се говори за съпротива(ПО) при теб, защото индиректно, изчислението подсказва: "лелеее, колко още има да ТЕСам (много работа ме чака, мързи ме)?!"
Я по-добре си представяй, че изчисляваш печалбите от бизнеса!

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Алиса, за теб май вече съм като прочетена книга, благодаря за мнението ти
. Има го това нещо за мързела но от друга страна поне при мен има отрезвяване че няма как да стане без работа и то доста. Това е все едно се ходи на фитнес, там също упражненията са на серии при 3000 серии за 3 месеца човек ще е с много голяма положителна промяна ако се възстановява добре разбира се. Аз лично не мисля че има голяма разлика дали се правят физически или ментални упражнения, принципа е еднакъв колкото повече се упражняваш по-добър ставаш. Въпроса е човек да не се отчая след 100-200 серии и да си каже това не действа а да достигне до 1000-2000 правилно изпълнени серии и тогава да дава оценка. Гена, искам специално към теб да се обърна, надявам се да ме разбереш правилно, спри да спамиш и да се изказваш от погледа на заяждащ се или назидаващ, имах един въпрос към теб - именно как си се справил и справил ли си се със себорейния дерматит на който не получих отговор от другите ти мнения полза за себе си не виждам. Искам да пожелая на всички ползотворна работа и прекрасни резултати, аз днес пътувах половината ден до морето и вече мога да усетя аромата на морския пясък
. Дерзайте

А защо трябва да се връзваш на Гената? Той си е човек, като всеки друг. И той прави грешки. Може пък на някой друг да си полезен. Най-важното е да си полезен на себе си. Ако нечие мнение не ти харесва или кажи какво не ти харесва в него или го игнорирай, т.е. не му обръщай внимание. Ако те дразни обаче, по какъвто и да е начин, ТЕСай си раздразнението първо.trend написа:Спирам да пиша за това, явно не се разбира правилно какво искам да кажа (поне от Гената).
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.