много ми харесва темата ти, искам да те поздравя за упоритата ти работа и големия напредък. Мисля, че си на прав път и полека започваш да достигаш до същината на проблемите. Пожелавам ти да продължаваш в същия дух! И продължавай да пишеш!

Хайде споделяй как върви тесането за килата. Какви ПО използваш? Как се чувстваш след това?Yandra написа:Да се похваля: започнах ново предизвикателство. Ще се опитам да си приема излишните килограми и да се освободя от тях.![]()
Проблема е, че се започна и едно постоянно главоболие.Явно много ме е страх да отслабна. Тия мойте сланинки много корени имали, много нещо...
Мислех малко по-нататък да пиша по този въпрос, ама като питаш...gery_to написа:Хайде споделяй как върви тесането за килата. Какви ПО използваш? Как се чувстваш след това?
АчоAngel_K написа:Скъпи ДАМИ,
Само един въпрос :
Като минете пред огледалото и се видите кажете ми какви мисли веднага се стрелкат в главата Ви?
Ако са "Колко съм напълняла , тук и тук и как можах снощи/вчера да ям ..."
Квато и диета да правите пак ще ги връщате и качвате.
Само че тези неща на съзнателно ниво изглеждат по един начин, а в подсъзнанието (поне при мен) е страшно. Затова е нужно много постоянство и упорство...и времеivangp написа:Точно така.
Само съвършените неща ли са достойни за любов?
Всичко, което обичаш ли е съвършено?
Имаш ли деца?
А родители?
А любим човек?
Обичаш ли ги?
Те съвършени ли са?
Така е, няма съвършени неща, но несъвършенствата на фигурата се виждат на пръв поглед, до колкото другите ти трябва време да ги откриеш. Аз винаги се успокоявам, че това е дефект, но поправим. Виж глупостта например няма как да се оправи.ivangp написа:Точно така.
Само съвършените неща ли са достойни за любов?
Всичко, което обичаш ли е съвършено?
Имаш ли деца?
А родители?
А любим човек?
Обичаш ли ги?
Те съвършени ли са?
Така е май, ама не е хубаво да го имаш като извинение, ако изобщо го използваш като такова.Никак не е лесно да разчупиш едно мислене наслагвано от цялото общество от самото ти раждане
Yandra написа:АчоAngel_K написа:Скъпи ДАМИ,
Само един въпрос :
Като минете пред огледалото и се видите кажете ми какви мисли веднага се стрелкат в главата Ви?
Ако са "Колко съм напълняла , тук и тук и как можах снощи/вчера да ям ..."
Квато и диета да правите пак ще ги връщате и качвате.за пореден път виждам някакво отношение към "милите дами" и ми прави впечатление, ако искаш си обърни внимание.
Иначе си напълно прав, но всичко това трябва да се осъзнае. На мен лично ми отнема време, макар че съм много редовна и с ТЕС и с други техники, а има хора, които не са толкова редовни, така че няма и как да осъзнаят нещата.