Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Ники, приех го до толкова лично, до колкото пишеш името ми и го включваш в програма, която изразена като сценарий вече се е задействала, дори и само като помислена и неизразена, дори идея.
Нямам намерение да ти "диктувам" каквото и да било, ти защо така ме приемаш! Пак да попитам
Коя е следващата ти програма за мен?
и дали да не я препрограмираш, че да можем да се разбираме, или ти да почнеш, да разбираш, че те разбирам?! :wink: :D
Ако искаш все пак, да се справиш без Авторитетна помощ, би могъл да го направиш от екрана на собствения ти текст, погледни горе в дясно!
Успех!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

:D
Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:22, променено общо 1 път.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Alisa, написа:
Ники, приех го до толкова лично, до колкото
пишеш името ми
и го включваш в програма, която изразена като сценарий вече се е задействала, дори и само като
помислена
и
неизразена
, дори идея.
Алиса, как ли ще го приемеш "ако" го напиша ясно и конкретно без идеи ами направо! Ами защо " дори идея", след като всичко и у мен и у теб е идея. Мен като ме тормози нещо ме тормози идеята :lol: . Прави ли ти впечатление, че Гената е спокоен за сега с моята идея, пречупена през неговата идея :D . Това малко ми прилича на компроматна война, без реално да има такава.:lol:
Алиса, виж един цитат:
На твое място, от поизтупаната ми същност, аз бих се обадила директно в полицията- това им е работата! Успоредно с това, бих приложила всяка позната ми техника, върху себе си.
На мястото на баща ти, аз бих ти казала истинското положение на нещата на теб, не на майка ти! Idea
В последния цитат да виждаш нещо нещо "неясно" и двусмислено! :!: Според мен предлагаш конкретен екшън план. Според мен това си е решение (идея) или поне намен ми прилича на такова и според мен е било в твоята глава. Не се заяждам, просто пиша това, което ми прави впечатление! Не държа да споделяш моето мнение, разбери, нямам нищо против да се защитаваш, но тук говорим и за трето лице (Паби), която вероятно се интересува от случката си. В този смисъл говорим за ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА, а не за Емоционална подготовка. Ако еди кой направи някога еди как си , аз на негово място ще реагирам или бих реагирах ето така! :!: Не вярвам в това :!: Или поне така разбирам поста ти.
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

nikimm, недей се вкопчва! :wink:
Все пак, разбирам че е дошъл твоя момент да подскачаш!
Защо, да попитам и аз, се оправдаваш!?
Не се заяждам, просто пиша това, което ми прави впечатление!
И аз тъй Ники.:idea:
Паби поставя питане, аз и давам моя отговор. Ти почваш да ме коментираш, защото теб те човърка нещо по темата( идея някаква). Намесваш Гената, успоредно с мен, явно приемайки ни за едно в съзнанието си и се учудваш, че той не реагира. Ники, Гената си е Гена, аз- аз. Едно сме в същността си, но реално тук и сега не!
Интересно реагираш...Когато ти посочих, че разбирам, това, което си мислеше, че не разбирам, ти почна да "търсиш под вола теле".
Ако искаш прочети от начало всичко и може, да разбереш, това което написах на Паби. Ако и тогава не успееш, може да се подготвиш емоционално, така, че да се освободиш емоционално. Успех! :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ники,аз споделих своето мнение и нищо повече.Нямам за цел да убеждавам никой в това,че аз съм прав и ако не вземам отношение повече,може и да е,че не влизам ден два във форума.Алиса също си е права в случая,аз съм си аз и мисля с моята глава,а тя с нейната.Паби си знае най-добре какво да прави.Не смятам да влизам в дебати и коментари за това кой друг какво е казал.Всеки си има право на мнение и да мисли каквото намери за необходимо,след като от това се чувства ок.
Иван явно се изрази в случая най-точно,докато не изчистиш,няма как да разбереш!
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Алиска, как ги пишеш тези работи така :lol:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Освен, да почна да водя семинари ли що ли?! :wink:
:lol:
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Преди време, когато мъжът ми имаше сериозни проблеми с гангрена на крака и докторите вкупом му говореха, че най-вероятно ще се наложи ампутация, го оправи един билкар. След това, често се сещахме за него и се смеехме, че е малко като казармените доктори: за всички болежки до кръста - предписва аспирин, а под кръста - аналгин. :lol: Та и неговата работа беше подобна. Като отидеш при него, ти казва, че трябва да си подсилиш организма и за почти всичко ти дава една и съща билкова смес. Истината е, че все пак с тази "универсална" смес оправи нещо, което традиционната медицина не успя за повече от половин година висене по болници. Тези дни с мъжа ми пак се сетихме за това, по повод на БАБА. Явно тази концепция за подсилването на организма и да го оставиш сам да се справя, е реално действаща, защото аз му правих вече на 3 пъти по 5 дена сеанси за други болежки, а като общ резултат, той установи, че е започнал да му преминава псориазиса, който си го мъчи от повече от 15 години вече. Обикновено зимно време се влошаваше, а сега не само, че не се влошава, но са започнали част от поразените места да се изчистват, а ръцете и ноктите са напълно здрави. Странно е, защото аз не съм правила нищо целенасочено по този въпрос, но пък от друга страна протоколите, които използвах са доста сходни. Явно има по-широк ефект от очакваното.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Ами естествено. Нали половината сеанс е Процедура за Повишаване на Имунитета (ППИ), т.е. за подсилване на организма. :)
Последно промяна от ivangp на 06 Яну 2012 20:43, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

И аз това си помислих. А за резултатите, че се дължат на БАБА е съвсем сигурно, тъй като нищо друго не е правено по проблема - нито ТЕС, нито лекарства, нито мазила.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Някой да има идея дали за щипове по костите /врат, гръбнак, китка на ръката, глезен/ може да се използва същия протокол като за артрит? Става въпрос за работа по метода БАБА.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Паби, имаш ПРИНЦИПИ, протоколите са насочваща патерица, илюстрираща тези принципи. Използвай ПРИНЦИПИТЕ! :D
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Да, практикувайки по-често, и аз започвам да ставам по-уверена и да правя собствени "рецепти" от "основните продукти", но все още ми е несигурно и затова питам. Пък и има някои противоречия, според мен. Например: пише, че балансиране, чистене и вадене не трябва да се ползват заедно и последователно в един и същи сеанс, а в същото време има протоколи, които са построени по този начин. Единствено - между тях има загряване и ПТ. Примерно в ППИ имаш загряване, балансиране, загряване, чистене, ПТ и след това, ако работиш за артрит, в същия сеанс имаш и вадене. Та малко съм объркана. Правя го за една приятелка, която са я налегнали яко шипове и започва да има сериозни проблеми от това, пък лекарите са й казали, че няма как да й се помогне. За мен е предизвикателство, защото за първи път ще го правя дистанционно.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Във всеки протокол имаш няколко процедури по различни нива(области). На един орган(област) имаш 3-5 действия, но един вид ядро-действие, а не 3 едновременно(или чистене, или вадене, или изтръгване). Това не противоречи с работа в същия сеанс с друга област (или чистене, или вадене, или изтръгване). Противоречие има евентуално с работа с конкретна област налагаща НЕ правене на ПТ. Това правило също има изключение. :D
Ето тук удобен момент, да изчистиш неувереност в уменията и разбирането, прилагането на знание и умение...творчески (интуитивен) подход...нещо ново и неправено- страх, да не сбъркаш и увредиш нещо... :lol:
Успех!
Съветвам те с едно на ум, че не съм запозната с това, което Иван е взел-дал от БАБА си!
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Така обяснено, че не може да се правят и трите на един и същи орган, звучи по-логично. Дано да е и вярно. Благодаря!
Публикувай отговор