От липса на подобни проблеми едва ли страда някой и за в бъдеще ще е така,но другите съществени неща за теб къде ги оставяш?
Какви приоритети и цели постави пред теб?Какво искаш да постигнеш и да направиш за себе си?
Хайде да те видя колко желание имаш да промениш живота си.
Преди време ме попита нещо на ЛС,спомняш си нали.
Ето ти една идея да видим ще започнеш ли нещо по различно от това което правиш досега,макар че нямам представа за това как минава един твой ден,но от споделеното тук не е толкова трудно да се добие представа.
Започни да ставаш в 5ч сутринта.След това 1ч чети книги,на тематика която да те вдъхновява,да те зарежда с положителни мисли и желания през денят.След този час или час и половина започни да правиш лицеви опори,коремни преси и кофички/слагам си краката на бюрото,а ръцете на един стол и така ги правя у дома/.Аз сега почнах преди тези неща,да излизам и да бягам,но правя само спринтове основно/вслушах се в съвета на Иван,за което му изказвам още един благодарност за тази идея/.След това се връщам в къщи,душ и закуска.Отивам спокоен и уверен на работа,най-важното с желание и дори намирам начин да се забавлявам,без да се притеснявам колко много неща имам да правя,дали ще се справя с тях както трябва,но зареден с енергия и позитивизъм.Тялото ми се чувства перфектно,самочувствието е на ниво.Насочвам мислите си към нови неща,нови предизвикателства,размишлявам всеки ден какво уча и осъзнавам от миналото си чрез книгите,изхвърлям ненужните мисли и неща които съм правил преди и ги заменям с нови,които да ме доближават до мястото където искам да стигна.
Е,стиска ли ти да се захванеш с подобно нещо?ТЕС пак си го ползвай,но действай,работи и се поти,че времето тече!

P.S.От не знам колко време мина,вчера се замислих,че от много време не ме е боляла глава и не знам вече какво е главоболие.Е с времето ако почнеш с този режим,ще видиш,че дори и по рано ще ставаш,само си кажи,утре ставам в 5 и почвам.Аз започнах да ставам и 4.30ч и вечер съм свеж и зареден с енергия,но ако нямаш желание не го прави,на сила не става.Аз не го правя на сила,просто си казах,от утре започвам и не съжалявам.
Дори скоро ми казаха да си сменя снимката в скайпа,явно всичко откакто спрях да пиша преди във форума и се хванах в ръце,добре ми се е отразило на външният вид.
Всъщност е хубаво ако успея да провокирам и вас приятели които четете темата!