ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

:D Алиса щом ми прозира мозъка :D на квадратен сантиметър как да нямам :lol: Нали си виждам фонтанелата как ми прозира :D
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Ужастстстссс! :lol: :oops: :lol: , стига си ме разхилвала! че ми създаваш още работа!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Алиса що бре душо,аз бях с много гъсто и здрава коса до преди няколко години,когато са оставих среса да ме води за носа :D Сега си чета мислите през фонтанелата,а като задуха вятъра там ми изтрапва от студ не само фонтанелата ами и на рогата им е студено :lol:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Алисаааа само за протокола :lol: ти минаваш ли сутрин през Сливница?
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Хайде де Алиса ,отговорими,че ми се свива джигера от вълнение :lol:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Само да ти обърна внимание, че липсата на коса си има и своите предимства. Толкова грижи и притеснения ми отпаднаха откак почнах да си бръсна главата.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Иванее ма аз съм жена бре :D ако немам перчем за къде съм :D Без тава цял живот се грижа катинарчето да ми е глатко избръснато :D
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Че какво като си жена. Шиниъд О'Конър също е жена.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

ivangp:
Само да ти обърна внимание, че липсата на коса си има и своите предимства. Толкова грижи и притеснения ми отпаднаха откак почнах да си бръсна главата.
Е тука пак се обърках..то това грижите и притесненията нали ни показваха емоциии и чувства за изтесване... и отпадаха когато проблема го изтесаме да СЕН-0...и това че ти си му намерил такова простичко решение/поздравления!/-дай сега всички да се обръснем ,така ли?!
Не не..тук не съм съгласна.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

MAG2001, :D :D :D , нормално че не си съгласна, ама нали пак е въпрос на избор. Решението на Иван в случая не е твоя случай просто. :D :D :D Аз бях една година с бръсната глава и вярно си е добре, само зимата само с шапки. :lol: :lol: :lol: Развеселих се темата за косата. :lol:
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

fif42
Алисаааа само за протокола Laughing ти минаваш ли сутрин през Сливница?
Ако тялото ми ходи някъде без мен, да... ама ще го спипам аз него! :lol:
Иначе веднъж месечно, може и да пресичаме и трите там (аз-тяло, аз-дух и аз-ум-на една вълна).
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

ivangp
Че какво като си жена. Шиниъд О'Конър също е жена.
А, ей туй същото ми дойде на ум и на мен-толкова по-красива е така!
Ама... :lol: :lol: :lol: Въпрос на череп и на съдържание на черепа, понеже бръсненето е пак грижа за косата, за скалпа- да не изгори, да не замръзне, да не лъщи, да не синее.... Може да се разглежда и като неглижиране или разкрасяване на проблем, за да не бъде решен, но може и да бъде прието като приет проблем, обаче, понеже не пониква коса от това приемане, значи не е решен проблем, а примирение, украсено с татуировка, обеца с диамант на ухото или шапка... :roll:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Алиса душо ти утепа всичко децко в мен бре :D :D :D По повод Сливница :D По повод това де--оня ден до мен застана една жена да кажем на 50см от мен и мислено зададох въпрос---Алиса ти ли си? и жената се обърна и ме погледна в очите и за това реших че си ти :D :D :D Е може и да греша де :lol:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

За отговора ти за Шинето Оконаровото ми отговаряш като депутат бре :lol: :lol: :lol: Нищо лично ,аз пак си те обичкам :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Ама да знаете ,ще се фръцкам с ново кукуригу след месец :D :D :D работа по въпроса :D :D :D ОБИЧАМ ВИИИИИ
Публикувай отговор