Алиса, най-напред благодаря за отговорите!отвориха ми очите...за основен за мен въпрос: защо са ми е писането тук, разговорите с хора като мен,семинарите,защо все търся някой да споделям, да ми споделя, искам да ме подкрепят ,да подкрепям...защо?!като наистина всичко това го мога и сама!
Ами защото не искам!

Не искам сама!Да, мога сама, доказах си го!Ама искам ЗАЕДНО...дали само на мен така ми изглежда, не знам, ама ми се вижда по-интересно, по-вълнуващо..абе по-...
Пак успя да ме дръпнеш напред!Благодаря ти!
А сега за поста на Марто.На мен ми се стори като че той да искаше да те подкрепи и окуражи в процеса,ама явно ти нямаш такива нужди, или на мен така ми се е видяло.
Аз обаче съм съгласна с него, че щом в процеса на промяната на физическо ниво проблема, който избие е хрема ,дето минава с час-два ТЕсане-ехей..дай да се почерпим!!Не съм съгласна обаче,че не е необходимо да го "разчепкваш чак толкова".Напротив, дали е хрема,която се е появила, дали е болка в простата, дали е натчет на ДДС-ревизия, дали с ТЕС, дали със ПЕАТ, дали със КС..е на мен ми се вижда , че е много важно да го разчепкаш...докъдето можеш, ако не до дъното.
Марто, не се заяждам, споделям моето виждане.
А духовната форма на мазохизъм е поне 10 пъти по-ужасна от физическата, толкова по-силна, че на моменти превключваш и не чувстваш нищо на физическо ниво/не че нямаш хрема, но си караш с нея без да я усещаш като проблем, в случая хрема мога да го заменя на 100% с болки в краката и стъпалата

/
Не, не споря с никого, но това е моят опит с психическата и физическата болка, и си рекох че е редно да си го кажа