Ето мее ,, продължавам с тесането на случки.Не бях тесала известно време ,но тия дни ми изкачат нови и нови спомени на случки дето ги бях забравила.Сега теснах една случка с много лоши спомени и ми е по-леко някак си.Теснах и някой други нещица между другото..
Миналия ден видях един познат.Бивш колега,приятел и за малко гадже.Няма да разказвам сега историй дълги ,но на кратко изпитвах дискомфорт като го видех след някой случки.Притеснявах се в негово присъствие,някакви чувства ме обвземаха ...но миналата година на края бях поканена на сватба в която и той беше гост и знаех ,че ще сме на една маса при което ме обвзеха пак разни емоций и точно преди сватбата тесах у нас.Тесах към 15 мин е то само една случка дето няма особено действие ами просто изпитвах пак дискомфорт когато той ме погледнеше и тесах точно това ,че ме е страх когато ме погледне.
Не очаквах да се промени нищо , но тогава с тесането без да преминавам в други теми и спомени свързани с него само казвах и се съсредоточих в това чувство дето изпитвам като си представя ,че ше съм до него и как си засичаме погледите или той просто ме гледа.
Още тогава нещо ми светна.Сякаш ми щтракна и си казах на ум "край не ми дреме дали ше ме гледа" Това чувство се изпари... сигурно го изчистих.
На самата сватба нямах този страх да ме гледа нямаше е тая емоция.
Миналия ден като го видях от далече по принцип и без да се заговаряме само да си махнем за здравей пак ме обливаха емоций и страхове , но този път ги нямаше.Пак си имаше някакви емоций , но бяха къде по -положителни и леки за приемане.
Даже изпитах желание да си говоря с него а преди това го избягвах , нещо вътре ме гризеше.
Сега ми става ясно отново как тес ни помага да се освободим от товарите ,които носим.
Хубаво ми стана като виждам резултат без даже да съм го търсила.Това ми дава стимул да продължавам да тесам и да се освобождавам.