Ако искаш, дай ми Име на Лични, Че не знам, дали като Иван, мога да посреднича, за излекуването на всички с белодробни заболявания в болниците и да не предизвикваме излишна смут в медицинските среди...

Аз затова пиша тук, защото и аз вярвам повече в алтернативната, отколкото в традиционната медицина. Но в случая човекът вече е в болница и в то в доста тежко състояние. Единственото,което можем да направим е да помагаме от разстояние. Не спираме с прокситата. Поли прави ТЕС и за себе си във връзка с тази ситуация. В момента се объркахме с тези тръби, които са в Димо, за да диша - те явно му внасят допълнителни бактерии в организма, които отново се лекуват с антибиотици....става Параграф 22. Не ми идва на ум какво прокси за тръбите да направя - в момента не може без тях да диша, но пък те го и заразяват допълнително...гената написа:Тези антибиотици и кандиди като ги чуя и ме обзема един яд,как само вредят и въпреки това лекарите си ги изписват и предлагат,нали са фармацевти няма как обаче.....
Аз лично,се съмнявам до колко тези колкото и да са най добрите лекарства могат да лекуват подобен проблем,а знаем че лекарствата не премахват причината!Тук виждам,сега прочетох малко назад в един от постовете да се говори за вирусно заболяване,което означава за мен,че вирусът е причината и той трябва да се премахне,но не виждам как лекарите могат да го направят и с какво.
Знам и мнението от един пост относно вирусите на Иван,има логика в нещата в които казва и нямам намерение да влизам в спор с него за тях,имайки друго виждане и мнение,но все пак човек ако знае за други алтернативни начини е редно да опита и с тях.Надявам се,че чрез прокситата сте помогнали и това е по голямата причина за неговото подобрение!
Според мен хич не е явно, това с бактериите и тръбите. Просто отново повярвахте на лекарите. Т.е. вие не знаете дали тръбите и бактериите причиняват зараза или влошаване на състоянието. (Прочетете малко мнения в темите за ГНМ в интернет!).Така ви казват лекарите. Вие си мислите, че те знаят. И решавате да им повярвате. Нещо още по-объркващо е според мен, че не само мислите, че лекарите знаят, вие искате те да знаят. Няколко пъти те самите ви казват, че не знаят, но пък еди какво си е явно. Как става този номер?mary089 написа:В момента се объркахме с тези тръби, които са в Димо, за да диша - те явно му внасят допълнителни бактерии в организма, които отново се лекуват с антибиотици....става Параграф 22. Не ми идва на ум какво прокси за тръбите да направя - в момента не може без тях да диша, но пък те го и заразяват допълнително...