Лош си в техните очи,проблема си е техен!Не е нужно човек да се примирява със всичко!Аз напоследък знаеш ли какво правя?
Казвам,че всеки си има право на мнение и ако някой каже нещо,аз споделям мнението му,но не означава че лично аз трябва да съм на същото,както и аз ако споделя мое,то не трябва другите да го приемат за миродавно,но в общи линии когато човек си е прав,знаете че истината един ден възтържествува!
Повечето хора са като коне с капаци!Ако човек не се усети сам,говори му каквото искаш,полза няма никаква!От едното влязло през другото излязло!Особенно като се спомене,че трябва да си прави човек ТЕС в даден случай и в един момент се опулят едни очи,какво да ти кажа?:)
Но всичко си има разбира се подход,аз насила не го предлагам или налагам,само споделям и ако има интерес тогава почваме по сериозно да действаме.Но всъщност проблема при повечето хора е,че хвърлят вината на другите до тях,а не я търсят в себе си!Винаги някой ни е крив и виновен и чакаме някой друг да ни реши проблемите,че е по лесно!
Отплеснах се!