Спечелване на конкурс за работа
Здрасти Смърф, днес от теб лъха як оптимизъм браво. При мен не е точно така идат ми мисли за провал и неуспех. Тук на морето е бизнеса който не искам, а работата която искам конкурса протича по интернет, сега през уикенда ще излязат междинни резултати и класиране. Сутринта успях да визуализирам за кратко че печеля, но все още смятам че не успявам да правя както трябва визуализацията разсейвам се.
trend:
Все още не,но след като виждаш,че се стрешираш и се появява ти най добре знаеш от какъв стрес ти се причинява,тесай го на време и работи за до го елеминираш напълно!
Гена ти реши ли проблема със себорейния че и аз имам - моя забелязах че е от стреса ако не съм стресирам и го третирам с правилни препарати изчезва?
trend
viewtopic.php?t=778

Търсиш и очакваш одобрение от другите,тесай го това като включиш и нуждата от която е породено то!По този повод виж темата за:Иване, очаквах да вземеш отношения по въпроса дали количествените натрупвания водят до качествени изменения или обратно
viewtopic.php?t=778

Гена, благодареля за информацията смятам че си прав и ми е много ценно това което си посочил. Днес не ми е от добрите дни, цял ден негативни мисли и самообвинения, тесах но вече незнам кое по напред. Освен това което Гената е споменал съм си записал още да работя върху
-мързела си и нежеланието да извършвам нужните действия които смятам за необходими и полезни
- чувството за срам и за това че не заслужавам да съм доволен и щастлив
- Вземане на решения и поемане на отговорност за тях
- Говорене по телефона - винаги съм отлагал и избягвал при възможност
- Срещи и контакти с противоположния пол - тук се проявява чувството за малоценност
- Страховете ми
Смятам да се постарая да намеря живи контакти с хора запознати с ТЕС и евентуално заедно да практикуваме, форума е много полезен но живия контакт си е незаменим.
Желая ползотворна работа на всички
-мързела си и нежеланието да извършвам нужните действия които смятам за необходими и полезни
- чувството за срам и за това че не заслужавам да съм доволен и щастлив
- Вземане на решения и поемане на отговорност за тях
- Говорене по телефона - винаги съм отлагал и избягвал при възможност
- Срещи и контакти с противоположния пол - тук се проявява чувството за малоценност
- Страховете ми
Смятам да се постарая да намеря живи контакти с хора запознати с ТЕС и евентуално заедно да практикуваме, форума е много полезен но живия контакт си е незаменим.
Желая ползотворна работа на всички
Днес съм напълно сам и сутринта правих доста серии, стремя се да изчистя негативите от миналото и защо сега не искам да общувам и да се изразявам. Явно много се е насъбрало или градината ми е много обрасла, та не усетих някакъв ефект. Незнам има ли оправия, сега пак са ме налегнали негативни мисли и подтискащи емоции, кое по-напред да тесам, то трябва цял ден това да правя
. Прибягвам до алкохола, дано не се окаже проблем по-нататък, отпуска ме и ми изчезват негативните мисли по време на действието му. Не очаквам подкрепа просто споделям.

Явно си добър в математиката. Я сметни сега колко бири и ракии изпи. Умножи ги по стойността им, след това умножи получената сума по 365 дни в годината, след това умножи по 60 (статистически се предполага, че толкова години ще живееш още). Така ще получиш сумата, която би спестил, ако можеше да не пиеш бири и ракии за да подтиснеш всички тези негативни мисли. Вече си милионер. Честито! Просто друга гледна точка.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.