Т.Е. в това, което пишеш във форума не си Ти, а това, което би искал да си?! Измислен образ?!Тук е едно,в реалният живот всичко е различно...
Мисионер, значи в маска?! Дали всъщност не пишеш това, което искаш да прочетеш, за да ти помогне на теб?!...а това което споделям тук,просто искам да действа окуражаващо на всеки който е тръгнал към промяната и нещо по различно от това което е до сега и да не се предава.
Защо според теб много хора тъпчат на едно място или връщат назад?
Защото не свалят маската си, Гена, страхуват се от истинското си лице, така мисля!
Хъм, шизофренично! Е ти или другите знаят най-добре за теб?! По себе си ли се водиш, или по другите, пък били те и най-добрите (приятели, партньор...)А може би аз съм този кой за себе си знае най-добре и продължавам да следвам интуицията си.
Достатъчно ми е,че човека до мен ме оценява и истинските ми приятели също!
Дааа, да не мътим водата, че ще вземе, да излезе нещо което ни плаши от там...инерция на не решаване на проблеми! Решаването им наистина е трудно, иска честност към себе си и желание, да сме това, което сме под маската- истински, че иначе може за изгубим партньора, приятелите...че нали са най-добри, защо е този страх тогава? В тях ли не вярваш или в себе си?!Забелязах напоследък колкото по малко се задълбавам в мисли и търсене на отговори се чувствам по-добре и всичко се получава,а и така се чувствам много спокоен.
Да е жива и здрава, че ти помага, явно не успяваш сам. Жертвата си има спасител! Алелуя! Какво щастие, вече не се налага да се оправяш сам! И си спокоен, благ...Жената до мен също много ми помогна да осъзная доста нови неща.
Супер, заравяме глава в пясъка и! О, чудо, всичко е на ред!Аз си падам по простите неща и виждам,че добре се сработват,как се получава и аз не знам,но и не търся обяснения.Не намирам за необходимо да си блъскам главата с въпроси на които да търся отговори,след като мога да си насочвам вниманието към други по приятни и полезни неща.
Тълпата си крие, главата я в пясъка, я зад маската... а ти даваш примерАко искаш да успееш в живота,никога не следвай тълпата.Винаги има различна посока.
Не намирам и причина да спра да пиша,след като мога да бъда полезен с каквото мога.Научавайки се да помагаме на себе си,след това и на другите...
Божеее, съжалявам, извинявай Гена!И на теб дължа много за това което съм сега и няма да го забравя!