ТЕС и ГНМ (Германска Нова Медицина)

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Силвия-Опитът е това,което получаваме,когато не получим това което сме желали.
Твоят опит,не е опитът на децата ти,който те ще трупат във времето.Кой по-добре знае какво е добро за теб?Ти или твоите родители?Защо от малки ни се казва,това недей да правиш така,това не трябва да се прави и т.н?До какво водят тези ограничения?

В живота ти всички хора и събития се явяват, само защото си ги привлякъл.

Може би тази статия за млякото и млечните продукти ще ти бъде интересна:

http://zdravjivot.org/7085/%D0%BC%D0%BB ... %82%D0%B8/

Една интересна книга за родители:
http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/ ... e-stavash/
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Да ви напомня, че темата е ТЕС и ГНМ. Последните три мнения нямат нищо общо с темата и мисля да ги изтрия. Ако искате ги прехвърлете в друга тема. И се придържайте към темите във форума, моля!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Sylvia
Участник

Мнение от Sylvia »

Не знам как се прехвърля , но няма проблем за изтрването , аз си коипрах линковете . Извинявам се !
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Иване,аз смятам да продължа довечера разговора,макар и в случая да си прав,но всичко казано по нататък ще се върже много добре с темата и смятам,че споделената информация ще е полезна за четящите.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

ivangp написа:
Така, че, както вече писах в темата за ММС, той определено може да ни помогне в лечебния процес, да ни даде време да работим върху себе си и върху първопричините за проблема, да детоксифицира тялтото ни. Но истинското лечение е лечение, което задължително включва работа върху ума, мисленето у негативните емоции.

Подкепям напълно мнението ти.

Но за детоксикация има много различни методи, и то къде къде по-приятни на вкус от ММС.

А и всеки организъм е различен и не е ясно кой от методите за детоксикация е най-добър за съответния индивид.

такивамитиработи
Per aspera ad astra!
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

Angel_K написа:Гледах филма 4ч. и 11мин. плътно.
Та схванах най-накрая идеята на ГНМ.
Отчасти съм съгласен ама само до някъде.
Никъде в 4ч. не бе казано как им е светнала лампичката и как са се излекували.
Просто разбра ли са от къде идва и хоп готово хммм странно ми изглежда.
Да нямали са рак на тестиса и гръбнака но какво са направили за да изчезне надали само са чакали?!
И въпроса с ваксините бе избегнат по тъч линията.
А и това не решава въпроса с паразитите в нас , те пак ли са наши приятели?
Не се заяждам просто мисля на глас :-)
И аз не мога все още да схвана ГНМ-то. Не разбирам тумора - показател на емоционалния конфликт ли е, който трябва да се решава някак си или е показател за вече разрешен емоционален конфликт.

Ако е показател за вече разрешен конфликт, според ГНМ би следвало да стоиш и да чакаш. Нали с нарастване на тумора се развивали нужните гъби, паразити, бактерии, ...., които да го елиминират. Ако приемем, че не те е страх от смъртта де. Въпреки, че ако е истина, че умират от страха от смъртта, би следвало това да е нов конфликт който да порази само белия дроб, а не всички онкоболни умират от тумор в белия дроб. Накрая на живота си умиращите имат тумори по цялото тяло, паразити, бактерии. Това само на страха от смъртта ли се дължи?

Тумора защо нараства тогава, щом конфликта е разрешен?

Или започва да нараства със започване на разрешаването на конфликта.

Ако това е така, то какъв размер трябва да стане тумора, за да считаме че конфликта е напълно разрешен и да чакаме гъбите и паразитите да си свършат работата и да го елиминират?

Аз смятам, че онкоболните умират от тотално скапана биохимия и токсикация на организма, а също и от факта, че са се превърнали в колония за всякакви напасти - паразити, бактерии и гъбички, които ги унищожават. Не мисля, че помагат тия гадини.

Дори онкоболен в последен стадий да изчисти всички негативни емоции, които са го разболяли, много ме съмнява, че е възможно да се излекува, ако не изчисти организма си от боклуците.

И един въпрос: има позитивни хора, които гледат положително на Живота и се забавляват, но все пак и те умират. И то не на 300.
Защо?

Иване, ти, който добре владееш изкуството за емоционална свобода, т.е. можеш с мисълта си да елиминираш токсините, защо се стараеш да се храниш здравословно?

Защо качеството на храната е също толкова важна, колкото и отсъствието на негативни емоции?
Per aspera ad astra!
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Много мамбо- джамбо има в поста ти, Вяра. Т.е. взето нещо отнякъде цитирана част от цялото и изводи правени на база сънища по пълнолуние.
Като не ти е ясно нещо, ако искаш да ти се изясни вземи чети повече, събирай информация и после коментирай.
Дотук става ясно само, че не ти е ясно.
Което сама си признаваш в самото начало.

А що се отнася до мен, ТЕС и токсините, на мен не ми е ясно откъде вадиш горния извод и честно казано не искам да ми става ясно, но за твое сведение аз все още не мога да премахвам токсини с мисълта си. не мисля, че и Гари Крейг може, поне не съм чел чел някъде да се е похвалил с подобни възможности. :wink:
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

ivangp написа:Много мамбо- джамбо има в поста ти, Вяра. Т.е. взето нещо отнякъде цитирана част от цялото и изводи правени на база сънища по пълнолуние.
:D :D :D

да, така е, но не може ли да ми го разкажеш с 2 думи. Четох, четох ГНМ, разпечатих едни сложни схеми, и толкова. Нищо не разбрах. Много сложно за мен. ;)

Що се отнася за токсините, нали енергията следва мисълта. Насочваш енергията си към черен дроб, бъбреци, дебело черво с намерение да елиминират ненужните и вредни вещества. Що да не работи?:)
Per aspera ad astra!
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:D
Насочваш енергията си към черен дроб, бъбреци, дебело черво с намерение да елиминират ненужните и вредни вещества. Що да не работи?
Приложи същия принцип към
Нищо не разбрах. Много сложно за мен. Wink
всичко разбирам, много просто за мени що да не проработи!? :lol: :lol: :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Re: ТЕС и ГНМ (Германска Нова Медицина)

Мнение от гената »

Точно тази вечер се замислих,че напоследък много хора искат да се научат как да живеят правилно и след това да се впуснат живота.
Много хора карат автомобил,без да са наясно как работи той за да се движи и въпреки това не им пречи,нали?
За първи път когато прочетох информация за ГНМ,това беше преди около 5г може би,нищо не ми стана ясно и реших,че не е нужно да се напъвам и да търся обяснения след като не осъзнавам какво е тя.
След запознанството ми с ТЕС и лична работа с нея,отново тук се сблъсках с ГНМ и вече след изминатия явно необходим път,то нещата започнаха да ми стават ясни до толкова,че да имам достатъчна яснота и представа как действат тези биологични програми и базирайки се на информацията за тях и това,че работя с ТЕС,мога да съчетавам едно и другото и да си помагам при евентуален проблем.
Ако едно нещо не става днес,не се напъвай и на всяка цена да го свършиш точно сега.Хубавите неща се случват тогава,когато най-малко ги очакваш и най-вече,когато си готов за тях.
:wink:

Вяра,сложно е защото ти сама го виждаш така.Ако човек вижда това което може,то как някой друг може да ти го обясни,за да не ти е сложно,след като нещата са едни и същи,само начина по който всеки ги вижда,са различни?
Анатол Франс
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Попаднах на няколко материала- филми, интервю, семинар, по темата ГНМ на руски език.

https://www.youtube.com/watch?v=XJHPhnI ... jhpjC_9XdZ
https://www.youtube.com/watch?v=yCGqCMIDqTc
https://www.youtube.com/watch?v=SXC9myj-qNs
https://www.youtube.com/watch?v=hu_w_yMpJ5s

Приятно гледане и проумяване на идеята и ползата от нея!
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

''При някои много тежки конфликти, е по-добре те да не бъдат разрешавани, защото човек не би преживял лечебната фаза.''

Не разбирам. Разрешил си конфликта (емоционалния) и като награда се налага да умреш. Помогнете ми да го проумея!
Per aspera ad astra!
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Тази сентенция се отнася до разрешаването на конфликтите на практика, а не с техники за емоционална свобода и т.н.
Т.е. конфликт - загуба на дете се решава на практика с раждане на ново дете.
Някой те напуска, после се завръща.
Някой получава позиция в службата за която си мечтала, после го понижават и те назначават теб на тази позиция.
Това са примери за решаване на конфликта на практика, чрез промяна в материалния свят.
Когато проблемът се реши на психо-емоционално ниво, поне моята практика показва, че лечебна криза не настъпва или поне не настъпва с таква сила, както при решването на конфликта по материален начин.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Доколкото съм разбрала ГНМ, самата кашлица е знак, че тече лечение, т.е. кашляш си докато тялото ти се справи.
Аз обаче предпочитам да ТЕСам, за да изровя всичко скрито като убеждение в кашлицата и така да подпомогна оздравяването.
Не пречи да пиеш чай, да топлиш или ползваи хомеопатия, но алопатичните лекарства спират процеса на естествено справяне на тялото и може да го хронифицират, освен ако не са животоспасяващи. Но твоят случай едва ли е такъв.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Всичко това е резултат от несистематично, разпокъсано и на парче ТЕСане.
Решението е - Процедурата в мир със себе си.
Публикувай отговор