Тревожно-депресивно разтройство
Иглика, какъвто въпрос зададеш такъв и отговор ще получиш.
какво значи преживяни случки. Други случки има ли? Ако да, за теб, какви са те?
Задавай ясно въпросите си! Препрочитай ги преди да ги пратиш и виж на самата теб дали са ясни или има какво да се уточни в тях!
какво значи преживяни случки. Други случки има ли? Ако да, за теб, какви са те?
Задавай ясно въпросите си! Препрочитай ги преди да ги пратиш и виж на самата теб дали са ясни или има какво да се уточни в тях!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
тревожно-депресивно разстройство
предварително се извинявам, ако се изразявам несвързано заради главоболието.Събрах кураж да тесам с ТКФ като израх първите две-искам и мога, колкото повече тесах, толкова повече ме забояваше главата-разбирам, че може да скочи на 10, но после ако това работи да започне да намалява.Толкова ме заболя глвата, че и идеше да се гръмна.И се върнах на декларацията за ПО-искам да съм болна, за да не се справям с проблеми и да се погрижи някой за мен- и веднага имах подобрение.днес ще продължа в същия дух, защото до утре не мога да си позволя екперименти-ще пътувам.прибирам се вкъщи пъктам ще видя как дапродължа.но вече никак не смея да използвам декларация, в която има думата страх.препрочитам какво сте ме съветвали и по повод на съмнението, че имам ПО на ПО-то- изтесах отделно ,това че непрекъснто се тревожа какво имам да върша и то докато тесам ПО-то.Преди малко отидох да тесам с декларация, че искам да съм болна , за да не ме карат да се справям с проблеми и ми изскочи, че се чувствам виновна, че съм болна- направих два кръга с това- да видим нататък какво ще изкочи.наистна всеки сам си усеща акъде да върви и " то" гонасочва.пша си всичко това, за да знам как съм работила, защото например сега не помня, дали пробвах с"искам да съм болна от страх да се справям с проблеми".Угре ще го пробвам, ноако смятате, че има някакво противоречие-кажете ми, моля.
тревожно-депресивно разстройство
Продължавам напред и ще пиша какво съм правила, за да не забравя-сега не мога да си спомня какво ме върна назад-дали неподходяща декларация/може би беше със споменаване на страх/ или защото бях си наумила да правя ремонт и тялото и душичката ми се възпротивиха.
Иване, точно така постъпих тези дни- търся вярната декларация-искам да съм болна , за да не се справям с проблеми и да се грижи някой за мен, но днес ми дойде отвътре, че това е само жалване, а не отстраняване на ПО-то. Експериментирам само с "искам да съм болна, да си лежа и да не правя нищо и чувствам най- добре приятното мравучкане в проблемните места, за което ми се струва, че е раздвижени енергии- и някой друг във форума предполагаше така. Освен това ми става топло, което и друг път съм имала чувството, че това е знак че съм нацелила вярната декларация.Иначе треперенето намалява.Утре пак-освен по един час на ден на два пъти въведох-реклама - ТЕС, реклама - ТЕС.
Иване, точно така постъпих тези дни- търся вярната декларация-искам да съм болна , за да не се справям с проблеми и да се грижи някой за мен, но днес ми дойде отвътре, че това е само жалване, а не отстраняване на ПО-то. Експериментирам само с "искам да съм болна, да си лежа и да не правя нищо и чувствам най- добре приятното мравучкане в проблемните места, за което ми се струва, че е раздвижени енергии- и някой друг във форума предполагаше така. Освен това ми става топло, което и друг път съм имала чувството, че това е знак че съм нацелила вярната декларация.Иначе треперенето намалява.Утре пак-освен по един час на ден на два пъти въведох-реклама - ТЕС, реклама - ТЕС.
Re: Тревожно-депресивно разтройство
време е пак да се обадя,как върви.Опитах само с декларация, че искам да съм болна, но не върви добре.От няколко дена съм пак на "любимото" "искам да съм болна, да си лежа, да не правя нищо и някой да се грижи за мен" и бавно имам подобрение.Реших да опитам и само с "искам някой да се грижи за мен" - пак не върви- не помня вече точно как.Преди малко намерих повече за ПО-не бях го открила досега-много примерни декларации.Дали да избера някои от тях, които ми се струва, че са близки до моето ПО или да се придържам към моето- напомням, че го "видях" като се улових, че завиждам на болен в реанимация по телевизията.От няколко дена ми се иска да включа успоредно със сегашната декларация и "В мир със себе си" и то някои случки, за които ми се струва, че имат връзка.Дали има някакво противоречие.Иначе няма да бързам и да променям декларацията за ПО поне още една седмица-Иван е писал да п равим това поне две седмици.
Пробвай! Ако ти се получи, добре! Ако не, връщаш се на старото. Защо не пробваш да изчистиш случката с болния, на който си завидяла?
Препрочетох си всичко, което съм правила досега и съветите и ми светна/благодаря на МАГ/, че може ПО ми да има два аспекта-едното"искам да лежа и да не се напрягам за нищо" и другото " да се погрижи някой за мен", т.е.трябва да теся нуждата да се грижи някой за мен, което правя сега.Понякога ми идва да разделя така декларацията на тези две, понякога в една обща декларация.И двата варианта дават резултати.Задъхването намалява и се придвижва в стягане в слънчевия сплит, изтръпването на главата и ръцете също намалява.Но се сетих-може ли при ПО да включа и физическите симптоми, което до сега не съм пробвала.
И още нещо-ще включа успоредно с любимата декларация и повечето декларации от препоръчаните от Иван за ПО- тези, които ми се струват близо до моите проблеми - или е грешно така и трябва всичките- има логика- не знаеш от кой храст ще изскочи заек. И за взуализациите- Иван ми препоръча да тесна сцената дето лежи болен и му завидях, но нещо не ми се получава-затова го правя с визуализация по време на декларацията.
Включи физ. усещания и всичко друго, което ти хрумва да включиш.
благодаря, Иване, ще пробвам почти всичко, но зосега на преден план е все това, че искам да съм болна, за да се грижи някой за мен.
Само идея, която ми хрумна докато те четях: може би да засегнеш някъде някак отношенията си с родителите си?! Често хора, които търсят някой да се грижи за тях е възможно да не са получили достатъчно безвъзмезна грижа от мама и тати и да са си създали комперсаторен механизъм.iglika написа:благодаря, Иване, ще пробвам почти всичко, но зосега на преден план е все това, че искам да съм болна, за да се грижи някой за мен.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

По-вероятно от липса на грижа от никой мъж в живота ми и във връзка с това пак да попитам- може ли успоредно с чистини на ПО да правя "В мир със себе си" за случки, за които предполагам връзка с въпросните мъже.Защото пак се подведох по емоцията-самотна и т.н. и главоболието пак изригна.Явно не искам да си изчистя тази емоция- да си призная тази работа с ПО , обърнати батерии и т.н. не ми е ясна.Нали сме научени да търсим логика във всичко , а локигата на нашето подсъзнание е трудно достъпна.Така че карам емпирично- в момента с В.ч.искам да съм болна, защото...,в.ч. не съм способна да се излекувам и др.
Може. Даже е препоръчително.iglika написа:По-вероятно от липса на грижа от никой мъж в живота ми и във връзка с това пак да попитам- може ли успоредно с чистини на ПО да правя "В мир със себе си" за случки, за които предполагам връзка с въпросните мъже.
Благдаря, Иване, дейсттвам с декларация"искам да съм болна, да ме боли главата, за да не ме карат да се справям с проблеми" и нещата вървят много добре.Мисля да карам само с това поне една седмица, като прибавя и нещо от"В мир със себе си".Дано само не ми донесе някоя емоция, да се подведадатеся емоция, както стана вече три пъти и всеки път глабоволито става нетърпимо и неще да помръдне.Ще внимавам вече, да не се отклонявам от чистене на ПО-то.
Изваждането на емоция е всъщност желано, то показва, че си напипал нещо важно. Другото е плуване по течението, вместо гмуркане в дълбините на подсъзнанието, където всъщност са корените на проблема.