ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
Публикувай отговор
radoraev
Активен
Мнения: 125
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от radoraev »

Валя Муртова
Здравейте, ето че и аз се присъединих към групата. Вече няколко месеца аз и мои приятели и колеги се впечатляваме от резултатите вследствие приема на ММС / ЦДС. Ще говоря за себе си. Имах кисти на яйчниците и миома. Пиех ММС и същевременно правех душ.
Да не описвам какви неща падаха. Миомата ми беше 5см. След два месеца отидох на прегед-кисти нямаше, цитонамазката ми беше отлична, а миомата беше 0.5 см. Нищо, моето ми беше предписано от лекаря не го взех, въпреки, че тя си мислеше, че резултата е от лекарствата. Нямаше нужда да й обяснявам, че съвсем не така. Сега продължавам профилактично да си вземама ЦДС и се чувствам страхотно. Племенника ми имаше астма и при всеки пристъп бягаха до бърза помощ, където му биеха инжекции, и така всеки път, плюс антибиотици. Но нещата се влошаваха, докато не му казах да пробва с ЦДС. Вече три месеца той не е имал проблеми, тренира баскетбол и диша свободно. А сина ми след 6 годишна борба с упорит пърхут, който премина в себореен дерматит - вече е с чиста коса и без проблеми. Прилага само външно пръскане на скалпа. Сега майка ми ще почва да пие, защото има много големи проблеми с вените - тромбози. Ще пиша за резултата, но знам какъв ще бъде. Защото, когато аз го пиех, забелязах, че удебелените възли, които имах на глезена изчезнаха. Не можех да повярвам, тов е нещо, което се вижда, и което никой не може да отрече. А съпруга ми имаше запушвания на съдовете към сърцето - 50%. Сега няма никакви запушвания. Казвам това, защото той направи инфаркт преди 3 години и му сложиха стент. Тогава му казаха за това запушване, но за такъв процент нямало проблеми. Когато започна да пие ЦДС с ДМСО, след два-три дни каза, че усетил как започва да диша по-добре, и почувствал лекота. При един прегед с коронарография се оказа, че няма никакви запушвания. И той продължава да ги пие профилактично. Това е, който ще каквото да ми говори, аз видях как действа ММС, преди това сериозно се запознах с материали по тази тема, както и филмите за Джим Хъмбъл. Това е, ще пиша за всеки нов случай, защото горещо го препоръчвам на мои приятели и близки. И всички имат невероятни резултати. Благодаря на Светльо, че е толкова отзивчив и винаги на разположение за всякакви въпроси. Успех, и да си жив и здрав.

ЦДС или Изкуствени Стави?
Малко история:

Аз съм на 71 г., занимавам се с алтернативни методи за лечение, посещавал съм курсове на Норбеков и от началото на 2000 г. не употребявам никакви лекарства. Чувствам се превъзходно и практически не боледувам.
Съпругата ми - на 68 г., пие промишлени количества лекарства, но проблемите и непрекъснато се увеличават.
Преди около 2 години счупих петата на левия си крак. В резултат трите ми пръста - показалец, среден и безимен останаха свити. На кокълчетата и на върховете им се появиха болезнени мазоли и се наложи да търся по-големи обувки. Освен това ме боляха коленете и ми установиха артроза на коленните стави - след 2 - 3 години трябвало да мисля за изкуствени.
Съпругата ми имаше болки в коленете и по-силни в глезените, особено в единия - не можеше да ходи на пръсти и да клекне без да се държи здраво за нещо. Имаше и кръвна захар и гликиран хемоглобин /ако верно съм запомнил името/ между 1.5 и 2 пъти над горната граница на нормата.
Ортопедът ни обясни, че за да се реши моят проблем с мазолите трябва да ми освободят сухожилията, т.е. да ги прекъснат, а на съпругата ми предложи да и фиксират глезена, грубо казано "да и заковат пирон", за да не я боли.

Бях удивен от "тези постижения" на медицината.

През лятото попаднах на доста статии за MMS, изчетох всичко достъпно, изгледах всички филми на Джим Хамбъл и веднага се свързах с Вас.
В края на август 2012 г. получих 3 бутилки ЦДС - за мен и двама приятели.
Веднага аз и съпругата ми започнахме да го пием 3 седмици по 4 мл. на ден, след това поддържаща доза 1 мл. на ден..

Резултати от използването на ЦДС:
1. След 3-4 дни усетих, че пръстите ми леко се отварят и след 10-ина дни почти се върнаха към нормалното си състояние и проблемът с мазолите изчезна.
2. След около 2 седмици бях пазарувал /10 - 15 кг./ в магазин "Фантастико" и когато излизах от него видях, че автобусът ми е на спирката. Изтичах 40 - 50 м., качих се, и чак тогава осъзнах, че нито са ме болели коленете, нито съм куцал. От този момент "забравих", че имам колене, камо ли да си мисля за изкуствени стави.
3. След около 15 дни съпругата ми направи демонстрация по ходене на пръсти, после клекна без да се държи и малко трудно, но се изправи пак без да се държи.
4. Към края на ноември и направиха изследвания и се оказа, че кръвната захар и гликираният хемоглобин са точно в средата на нормата.
5. Общото и самочувствие се подобри, забелязвам, че по-малко се уморява и е по-енергична.

Много съм Ви благодарен за предоставената възможност за използуване на това чудесно средство.

С уважение и по-здрави!
Данаил Данков


Кирил
Изчетох с интерес всички публикации и считам за полезно да споделя и собствения ни опит - моя и на съпругата ми.
Практически ние не сме ползвали класическия ММС, а обновения вариант - CDS - clorine dioxide saturate.

Провехме протокол 1000 преди около 5-6 месеца, като аз лично приемах по 8 мл. дневно, което е приблизително 48 капки активиран ММС.
Първо - нямах никакви странични действия от приема с изключение на леко дразнене на гърлото.
Второ - първото усещане беше за промяна в миризмата на потта, с уговорката, че държа на хигиената, но все пак се случва - особено след сън, човек да е изпотен. Е, характерната миризма изчезна.
Трето - редица хронични болежки - тук и там, изчезнаха като по чудо.
Четвърто - тъй като прилагах и протокола за устна хигиена, ефекта върху състоянието на венците ми беше поразителен.
Пето - от тогава не съм получавал пристъпи от мигренозно главоболие, което ме мъчеше последните 3 години.
На по-късен етап, приложих при моя близка протокол за впръскване поради възпалени хемороидални възли- може някой да не повярва, но с общо осем апликации за около ден и половина, болките изчезнаха, а преди това беше провеждано конвенционално лечение в продължение на една седмица, а резултатите от него се изразяваха в липса на сън от от болка.
Наскоро изпробвах протокол за впърскване при херпес по горната устна при мъж на 48 години. В същност, херпесите бяха 3. Резултата - след общо 7 намазвания херпесите завяхнаха, като парещата болка изчезна след четвъртата апликация.
И сега приемаме CDS два - три пъти седмично по 1 мл в 50-60 милилитра вода.
Очаквам резултати от прилагане на CDS раково болна, млада жена, на която се прилага палиативно лечение на фона на неоперабилно заболяване, респективно без химиотерапия и лъчение.
Там прилагаме, вече трети месец протокол 2000 + ММС2.
Ще пиша за всичко, за което имам инфо, но моят извод е, че ММС и препаратите на негова основа, действително работят за здравето ни.
Дори само факта, че потенцират имунитета - нашия универсален защитник, е достатъчен!
Желая успех на всички.


В.В.
Имах сериозни стомашни проблеми от които не знаех как да се отърва . антибиотиците които ми предписаха ми помогнаха временно и после всичко се върна с по голяма сила .На всичкото отгоре ми се появи и високо кръвно , като досега винаги съм била с ниско. затова реших да опитам с ММС , дори навих и мъжа ми да опита , той пък е с 20годишен псориазис и с мнооого по високо кръвно от моето но нали на нас жените е писано да сме мъжки момичета Smile)) аз съм по инициативната и не се страхувам да опитвам .и така аз моя проблем си го реших ,и все о6те употребявам поддържа6тата доза от 6 капки два пъти седмично
http://www.malibukim.com/?p=267
ПРЕВОД:
Първо, това не е реклама и аз не продавам нищо. Това е моя личен опит.Искам да ви кажа как преодолях гаден вирус, който ме порази на 4 март, 2011 и които според повечето хора отнема седмици до няколко месеца, за да го преборите.
Ето историята на преживяното от мен. . . Във вторник, 3 март, енергията ми започна да ме напуска и аз се почувствах напълно дехидратиран. Приятелят ми бе повален от вируса около седмица преди мен, който след това започна да атакува мен. До събота вечерта бях вече болен. Започнах да пия етерични масла, всички видове хранителни добавки и много почивка в леглото, което обикновено работи, но не и този път - това нещо ме прикова, влизайки в дробовете ми на втория ден. Във вторник вечерта сърфирах в мрежата и попаднах на Miracle Mineral Solution (MMS), откритие на Джим Хъмбъл. След това си спомних, че приятелят ми помогна на един човек по някакъв проект преди около година - и човека му изпрати бутилка MMS, в знак на благодарност. MMS седеше в нашия хладилник, откакто го бяхме получили.С напредването на тази вирусна атака, и виждайки информацията за MMS в мрежата, аз започнах да чета за него - и материала,който прочетох изцяло взриви съзнанието ми. Джим Хъмбъл беше излекувал хиляди хора от малария, лупус, рак, херпес, СПИН, хепатит, туберколоза, множествена склероза, фибромиалгия, вирус на Епщайн-Бар, ревматоиден артрит и др - основно с изкореняване на анаеробни патогени (микроорганизми, които не използват кислород - лошите момчета, които ни разболяват), включително вируси, бактерии, паразити , гъбички и мухъл. Между другото, Хъмбъл посочва, че в основата на рака стои "буболечка", за която бях чувал, когато прочетох за лекар в Италия, който каза, че виновникът са гъбички, живеещи в тумора. MMS не атакува нашите клетки или полезните бактерии, които ни помагат да смиламе храната, тъй като тези клетки / организми са аеробни (кислород). Той казва, че нашите кръвни клетки избират молекулите на хлорният диоксид (ММS), които се състоят от два кислородни атома и един атом натриев хлорит и ги доставят там, където кислородът е необходим . Когато освободените молекули на MMS се натъкнат на анаеробни патогени, Хъмбъл казва, че ги атакува като свиреп Тасманийският дявол и ги взривява! Помислих си - уау - това е наистина интересно да си го представиш!Ами, помислих си аз, нека да намеря протокола за прилагане и да го изпробвам на себе си. След това отидох в кухнята и взех MMS от хладилника и сложих най-малката доза от една капка в чиста и суха стъклена чаша. Добавих пет капки пресен лимонов сок, за да го активирам според инструкциите, изчаках 3 минути, след това добавих около 4 унции (около 113 мл) пресен нефилтриран ябълков сок. И го изпих. Аз предложих да направи доза на приятеля ми, но той отказа. В рамките на няколко часа приемане на ММS , цялото кашляне и кихане спря. На следващия ден взех още една доза. Попитах гаджето ми дали ме е чул скоро да кашлям и кихам, той каза не. Казах му, че не се съмнявам, че MMS е отговорен, затова отново му предложих да му направя една доза, тъй като той все още имаше кашлица и кихане повече от седмица и половина. Той се примири и взе MMS. В рамките на няколко часа спря кашлицата и кихането. Отне ни около 10 дни, за да изчистим слузта на вируса от белите дробове, но поне не трябваше да кашляме през цялото време заради продължителната вирусна инфекция. Ние само изкашляхме, когато телата ни бяха принудени да изкарат всичката вирусна слуз.Miracle Mineral Solution наистина е чудо и съм много благодарна на Джим Хъмбъл за предоставянето на този магически куршум на хората. Неговите книги са достъпни онлайн, в които е обяснено как да се направ този разтвор в кухнята у дома. Хъмбъл казва, че не иска тази информация да бъде потулена, както е направено с толкова много природни терапии за лечние, заради интереса на фармацевтичните компании, за защита на техните печалби. Според г-н Хъмбъл, в случай, че той изчезне или бъде намерен мъртъв, авторските права върху книгите му стават обществено достояние - всеки може да отпечата и разпространи книгите му. Тези, които са гледали как любим човек чезне заради отпадъците от западното алопатично медицинско "лечение" - и които по-късно разбират, че има естествени начини за изкореняване на болестта и възстановяване на здравето - трябва да разпространяват словото на MMS (и Будвиг диетата - виж статията ми "Просто лекарство за рак'' от 7-пъти Нобелов кандидат д-р Йоанна Будвиг"), за да спре заболяването.MMS продава за около 20 долара бутилка от 4 унции (113 мл) (по искане на Джим тази цена да се запази, за да бъде достъпен за всички) , което количество би стигнало на човек за една година и половина, ако се използва редовно за поддържане на имунната система. Той казва,че пет цента от разтвора лекува малария за около 4 до 6 часа, която се предполага, че е нелечима според западната алопатична медицинската общност. В моя дом винаги ще го имаме под ръка, защото знам, че това е сила. Има различни протоколи за използването на MMS за различни болести. Лечението на рак отнема месец или повече, за да бъде убит и разполага със собствени инструкции за ползване - за разлика от маларията, която се ликвидира в рамките на няколко часа след доза или две. Това нещо дори запазва здрави зъбите и венците, ако ги миете с него и по този начин лекува рак на кожата, когато се прилага заедно с DMSO върху раковите поражения. Можете също така да третирате животните с него, за да ги отървете от паразити и да лекувате кожата им. Дадох една капка на кучето ми и локално третирах някакъв странен растеж , който в рамките на 24 часа изчезна напълно. Ползите от MMS изглеждат безкрайни.


Една майка към друга майка във Форум:
(....името), първото на което искам да наблегна е, че страхът и отчаянието само вредят- това е първото, от което трябва да се освободиш. Възможно е да си напълно здрава и много важно да го повярваш! Минала съм по подобен на твоя път, повярвай ми. Първото, което направих преди години, е да се откажа от каквито и да е лекарства. Не само за себе си- казах край на медикаментите за цялото семейство. Разбира се, в този случай е много важно да се наблегне на добрата профилактика и прочистване. Методи за това има адски много, но всичките те са отделни като вид, начин и прилагане. ММС се оказа всичко в едно- чисти, лекува бързо и дава една съвсем безвредна профилактика на целия организъм. Аз приемам вече 2 месеца ЦДС и резултатите са налице. Надявам се и на още по- добри в бъдеще. Ще изброя само някои от нещата, за които съм сигурна, че ми е подействало- невродерматит- почти изчезна, възпалени нерви и сухожилия, дископатия- почти не се усеща вече, страдах от безсъние- сега спя чудесно, много по- малко се уморявам, което преди си е било винаги проблем, 3 години се мъчих с хеликобактера на стомаха и ерозия на стомашната стена- там лекарствата НЕ помогнаха изобщо- сега съм толкова по- добре, че си позволявам и пикантни храни без проблем, години имах хипогликемични пристъпи (рязко падане на кръвната захар)- от как приемам ЦДС не ми се е случвало- явно наистина регулира и кръвната захар, имах години наред хронично болно гърло- сега не е така. Изреждам тези неща, за да разбереш, че сериозни възпалителни процеси и инфекции се влияят чудесно от ММС. Истината е, че и на мен не ми се вярваше Има и други неща, които мога да кажа, но нямам време, за жалост. Най- важното е- повярвай, че животът и здравето ти са в твои ръце, ползвай лекари само за диагноза, ако могат и това да направят като хората. Добри диагностици има, трябва да ги намериш само. Опитай с ММС или ЦДС- сама ще се убедиш колко е ефективно. Но трябва да се отнесеш сериозно към съответния протокол за прилагане според проблема. Бъди здрава! Възможно е!
Не мога изцяло да разсея страховете ти за сериозни усложнения от употреба на ММС. Преди да започнем употребата му, в продължение на двата почивни дни търсехме информация само за страничните ефекти и негативни последствия. Следахме у дома сайтове и форуми в различни страни. Предавания правени за един от централните белгийски канали и т.н. Имаше критики, но никъде нещо конструктивно. По-скоро това не е медикамент за вътрешна употреба, за целите за които искате да прилагате този препарат вече има доста разработени лекарства и т.н. Уикипедия със смъртен случай от 2009г SadSadSad Страшно.... особено като не си лекар ... Но дори и за този смъртен случай разказите са без каквато и да е били конкретика. Нито се описва какво е било състоянието на жената, на която близките и са били дали ММС, нито как и с какво е била лекувана преди това..... Гледахме предаване на Холандска телевизия , има го онлай и него за жена ,която е преборила рака. След излекуването възрастната жена с рак , изписана от най-престижната ракова клиника в Холандия с коментар ,че и остава само 5/6 дни ... дъщеря и я води обратно в клиниката след три месеца и разказва за това ,че чудотворното състояние на майка и в момента в момента, се дължи на много високи дози ММС, лекарите и казали : "продължавайте да давате това ,което и е помогнало ако вярвате в него, но ние тук го ползваме от години само за тежки външни рани...."
Много е лично решението, на всеки от нас му се искат гаранции, но такива няма ....ЗАСЕГА... може би и никога няма да има , имайки пред вид каква сила са фармацевтичните концерни .... помогнали са много на човечетството ,но са навредили не по-малко... Аз станах част от една американска фейсбук група на майки на аутистични деца, ползващи ММС и ежедневно чета за хубави резултати. При нас има напредък, минимален, но много позитивен, близките ми го виждат, хората, които общуват със сина ми - също... Не очаквам всички да ме подкрепят в личния избор,но не съжалявам ,че взех това решение за нас. Последното, с което един родител иска да рискува е здравето на детето му ,но понякога трябва да си много притиснат до стената, за да се престрашиш да направиш дори и това,което ти се струва логично.
Е.К.
Да, аз лично съм го приложила. И не само съм жива и здрава, но докторите днес се чудят как след като при операцията ми на гърдата преди три месеца са допуснати всички лекарски грешки на едно място - от ужасните разрези до вътрешна инфекция, не съм стигнала до сепсис! Освен това в тези три месеца имах и пътуване за един месец в Малави, Африка, където си е малариен район. Аз тръгнах, макар и скоро оперирана, съвсем спокойна с ММС в чантата. Колегите ми там от разни краища на Европата пиеха разни противомаларийни таблетки, някои си бяха антибиотици - приемаха ги през цялото време на престой там. Аз никога в живота си не съм приемала антибиотици. Вземах профилактичното 6х6 капки ММС всяка вечер. Комарите ме хапеха, но мажех ухапаното с прост крем с невен, колкото да не ме сърби и кожата да се успокои. Освен, че нямам малария, вярвам, че ММС-ът е съхранил скоро оперираните мускули, върху които ми бе "посадена" инфекцията. Когато се върнах у дома преди три седмици и посетих друга болница по повод на не зарастващата хирургическа рана, докторите се маят какво ли е чудото, което ме е съхранило и от сепсис, и от малария. Казвам им само с усмивка, че това е собственият ми дух. За съжаление, духът и ММС не могат да ми помогнат днес, когато увредените мускули се нуждаят от нова хирургическа интервенция, за да бъдат прекроени и възстановени, но пък вярвам, че помагат да понасям по-леко тази външна за организма ми намеса и по-бързо да се възстановявам.
Споделям само моя опит с ММС.
Желая здраве на всички!


В.М.
Вкъщи всички пием ЦДС. Аз, съпруга ми, дъщеря ми, сина ми. Сина ми периодично имаше болки в стомаха, имаше и упорит пърхут от 6 години, който се превърна в себореен дерматит. Той е на 22 г. и това страшно го травмира. Вече няколко месеца прави впръсквания в скалпа на главата и мога да кажа, че вече всичко е наред. А какви ли не скъпи медицински козметики ползвахме. Със стомаха няма никакви проблеми, хапва си и люто и много е доволен. Дъщеря ми намаше проблеми, тя е на 25г., но аз я убедих да направи 3-седмичен курс с ЦДС. Вече втора седмца го пие и каза, че се чувства изключително. Има много енергия, а преди все беше уморена, апатична. Венците й кървяха, а сега казва, че няма никакви проблеми. Съпруга ми също се чувства страхотно. Тъй като имаше проблеми със сърцето, запушвания, и преди два дни беше на "Кардио"- резултатите са като на здрав човек, кардиограмата му е напълно нормална, само дето се страхува да спре лекарствата. За мен това е ЧУДО, мисля, че сега съм спокойна за всякакви болести. Готова съм с каквото мога да помагам, ще споделям и други резултати, защото и други мои приятели и колеги го пият. Това е, благодаря на Светльо от www.mmsbulgaria.com, да си жив и здрав.

Мой разговор с една дама:
Аз:
-И какво?
Тя:
-Първото, което направих преди години, е да се откажа от каквито и да е лекарства. Не само за себе си- казах край на медикаментите за цялото семейство. Разбира се, в този случай е много важно да се наблегне на добрата профилактика и прочистване. Методи за това има адски много, но всичките те са отделни като вид, начин и прилагане. ММС се оказа всичко в едно- чисти, лекува бързо и
дава една съвсем безвредна профилактика на целия организъм. Аз приемам вече 2 месеца ЦДС и резултатите са налице. Надявам се и на още по- добри в бъдеще. Ще изброя само някои от нещата, за които съм сигурна, че ми е подействало- невродерматит- почти изчезна, възпалени нерви и сухожилия, дископатия- почти не се усеща вече, страдах от безсъние- сега спя чудесно, много по- малко се уморявам, което преди си е било винаги проблем, 3 години се мъчих с хеликобактера на стомаха и ерозия на стомашната стена- там лекарствата НЕ помогнаха изобщо- сега съм толкова по- добре, че си позволявам и пикантни храни без проблем, години имах хипогликемични пристъпи (рязко падане на кръвната захар)- от как приемам ЦДС не ми се е случвало- явно наистина регулира и кръвната захар, имах години наред хронично болно гърло- сега не е така. Изреждам тези неща, за да разбереш, че сериозни възпалителни процеси и инфекции се влияят чудесно от ММС. Истината е, че и на мен не ми се вярваше Smile Има и други неща, които мога да кажа, но нямам време, за жалост. Най- важното е- повярвай, че животът и здравето ти са в твои ръце, ползвай лекари само за диагноза, ако могат и това да направят като хората. Добри диагностици има, трябва да ги намериш само.

Забравих да и кажа,че изучавам темата ММС от година и то много дълбоко Smile
Хихихихи
Победа над Хроничен Нефрит

Здравейте, казвам се Мария Кирилова и съм на 33 години, от Пазарджик.

През месец май 2011г. се появиха проблеми с кръвното ми налягане. След редица изследвания и приемането на конвенциални средства за лечение, се оказа че страдам от така нареченото дълго и сложно наименование на заболяването "Обострен хроничен тубулоинтерспециален нефрит" с други думи наличие на бактерия в урината, а именно Клебсиела пнеумония. Беше ми назначено конвенциално лечение с антибиотик - резултата беше задоволителен, нямаше и следа от бактерията, но за колко време. Уви след 4 месеца бактерията се появи отново, и то как? С още по силни болки в бъбреците, по-често уриниране, и с още по-силен замах - устойчива на 80% от антибиотиците от антибиограмата. Нямах кой знае какъв избор за лечение, което в последствие се оказа неуспешно. След проведеното лечение, резултатите от микробиологичното изследване бяха същите както преди лечението: Клепсиела пнеумониа 10~5. Доктора ми каза да изчакам един месец и пак да направя изследване - като че ли щеше да ми мине като от само себе си.
Бях съсипана психически и физически. Бях отчаяна. Не исках да приема съдбата си. Не исках да приема, че това е края и че няма лечение. Не можех да разбера как лекарите се примиряват с това, с този остарял метод на "лечение", който не действа. Не можеше да се предам, та аз съм на 33, това ли е, което ме очаква, не можех, а и не исках да си представям лечение с хемодиализа и евентуална трансплантация. Не можех да приема това!

Тогава като изпратен от Господ, точно на Великден, на гости ни дойде моят брат, който ми каза за ММС.
Прегледах сайта, изгледах видеото и разбрах, че няма случайни неща. И че ММС-ът е моето спасение. Пътят на моето изцеление. Нямах никакви колебания, относно продукта, знаех че трябва да опитам. Малко след това го поръчах, и след като го получих започнах да приемам ММС , като следвах протокол 1000. Започнах приема на 04/05/2012 с 6 капки за 8 приема. Не усетих нищо, нямаше странични ефекти, затова увеличих дозата на 12 капки за 8 приема.(искаше ми се бързо да се отърва от гадната бактерия), но не се почуствах добре - бях изтощена, отпаднала, нямах сили. Наложи се да се върна пак на 6 капки за 8 приема. Сега бях по внимателна , постепенно преминах на 8 капки, и така до 10-я ден. После започнах да увеличавам всеки ден с по 2 капки - и така на 21-я ден приех 24 капки за 8 приема. Направих същото и на 22-я ден и спрях приема на ММС. Продължих с профилактичните дози 2-а пъти в седмицата по 6 капки еднократно.
Чувствам се страхотно след приема на ММС. Нямам вече болки. Днес си взех резултатите от микробиологията и с радост искам да ви кажа ,че няма и помен от каквато и да било бактерия. А преди месец положението беше отчайващо.
Искам да ви Благодаря, че ви има и че помагате на хората.
Благодаря!!!!!
А на хората, който се колебаят искам да кажа: Не се страхувайте - това не боли! Пробвайте нищо не губите. Аз опитах и сега съм здрава.
Хора повярвайте ММС наистина действа! Smile))
Поздрави Мария.

Автосугестия или Чудо?

Звучи парадоксално или може би нереално, но това е жива приказка!
Искам да споделя моя опит с чудото, наречено ММС!
Ще ви разкажа истинска приказка от две части: първата е тъжна, страшна и болезнена, а втората – радостна, с прекрасен happy end!
И така - случи през месец октомври 2011 г., когато дъщеря ми Вяра се премести да живее в Кърджали. Започва работа на щат като актриса в кърджалийския театър и по същото време се разболява. Вдига висока температура, гърлото й силно се възпалява, изгубва гласа си. Искам само да кажа, че детето ми по природа е силна, здрава натура и освен обикновени настинки, сериозни срещи с болести не е имала!
За ситуацията, в която я въвлича съдбата, от дъщеря ми се изисква да оздравее бързо, защото й предстои първата премиера на професионална сцена, а Вяра не може да говори...
Препоръчват й местно джипи. Приписват й антибиотици, които не помагат. Възпалителният процес се изостря с пълна пара. Тя е физически, психически и емоционално срината. Вирусът, който се е закачил в гърлото й, се е развихрил с пълна сила. Като резултат от неговото атакуващо действие, дъщеря ми не само, че мъчително преглъща, не може да се храни и пие течности, но и дишането й става затруднено! След 5 дни неуспешно лечение с антибиотици и при толкова влошеното й състояние, тя търси спасение от спешното отделение в болницата в Кърджали. Приемат я и я поставят на системи.
Никога няма да забравя едва промълвените от детето ми, с толкова усилие, думи: „Мамо, умирам!“. Качих се на автобуса и се успокоих, когато я видях. Беше по-добре след спешната помощ от страна на лекарския екип в болницата. Следваха мъчителни за нея и мен дни, в които правеха по 2 пъти на ден хирургически интервенции на сливиците, за да чистят по малко от гнойта в огнището. След петдневна битка, възпалителният процес премина и Вяра беше изписана. Нооо, на каква цена.....?
Дъщеря ми се упои от антибиотиците, изпита ужаса и стреса от многократното приложение на скалпела и ... оздравя. Но, лекуващият лекар каза, че този процес може да се повтори, потрети..., т.е. няма излекуване. Очакват я хронични посещения на проблема!!!
И той не закъсня много, за да напомни за себе си...
Вяра беше отново далеч от мен, когато е усетила, че гнойната одисея е започнала от начало... Обади ми се и каза, че се чувства зле – вдигнала е висока температура и че не иска да си спомня жестокия кошмар: „Мамо, - прозвуча притеснено гласът й, с нотки на ужас – няма да го понеса, ако трябва пак да ме режат!“. Сърцето ми се сви от болка. За миг бях уловила нейните вибрации на преживяния ад и сякаш моите клетки почувстваха многократната болка от срещата с вируса и последвалите го хирургически манипулации. Обещах на себе си, че няма да допусна това да се случи отново на детето ми. Не исках да я гледам пак в болницата и целия този ад да се завърти, все едно сме в омагьосан кръг, от който излизане няма. Силно вярвах, че ще намеря ИЗХОД!
Започнах да лекувам Вяра без лекари, без лекарства – чрез алтернативни методи. Но, за съжаление бях закъсняла... Вирусът отново беше дошъл на гости и много упорито отказваше да си отиде. Високата температура спадаше за малко и после пак се качваше. Болката й беше непоносима и тя пиеше аулин на 12 часа. Не исках да я водя на лекар, защото знаех стъпките на лечението – антибиотици и хирургически манипулации! Не, не и не – се бунтуваше цялата ми същност. Трябва да има и друг вариант – без болка и без стрес!...Най-после край на първата част от приказката...
Преди време прочетох за хлорния диоксид. Някой беше качил в Фейсбук-а сайт за ММС. Бях силно впечатлена от невероятните възможности за лечение на това химическо съединение. Гледах и филма, направен в чест на помощника на човека срещу болестите – уникалния убиец на патогени. Ето, казах си, има и добри хора, които са помислили да помогнат и да се погрижили да създадат бг сайт, специално за продукт, който едва ли не е панацея! Казах си, сега е момента да видя как работи ММС?!?
Да рискувам или не? Състоянието на дъщеря ми зависеше от моето решение – да я оставя в ръцете на официалната медицина или да се доверя на нещо, което ми е непознато! Дали ще е много смело от моя страна, да приложа хлорния диоксид като лечение и да му имам 100% доверие?
Всъщност имах отговора, но все още се колебаех – да или не?! Зная, че случайни неща няма и ако нещо трябва да стане – то така или иначе ще се случи! И ето чудото, в което повярвах, което интуитивно почувствах, нещо, което ми подсказваше, че това е решението и аз най-после го приех с цялото си същество.
Стартирах с 0,5 мл за 8 приема през първия ден. Дъщеря ми не почувства нищо като реакция. Тъй като не виждах подобрение в нейното състояние удвоих дозата. След 4-я прием от 1 мл, реших да увелича отново и на 5-я път – 2 мл. Болката продължаваше. Вяра взе поредния аулин. И така... 6-я – 2,5 мл;....8-я – 3,5 мл. Видомо нямаше промяна. Освен, че температурата намаля, а болката продължихме да атакуваме на 12 часа с аулин.
На втория ден с ЦДС: първите 5 приема бяха х 3 мл. Вяра се почувства по-добре, нямаше температура, успя с голямо усилие да преглъща без аулин. Но, т.к. я болеше все още ужасно – тя мислеше, че ЦДС не й помага. Беше заблудена, че само аулина я поддържа. След многократно увеличение на дозата за 6-я прием на 5 мл., резултатът не закъсня. Все едно, че бях й направила шоков удар. Тя светна! Стана от леглото, започна да се разхожда в стаята, болката намаля, имаше настроение и за първи път от 5 дни усмивката грейна на лицето й. Седмия прием отново увелих с 1 мл - 6 мл. Непрекъснато наблюдавах реакциите на организма, но явно той се почувства дискомфортно от този последен опит. Разбрах, че всичко е в дозата! Най-важното за самото лечение с ЦДС е: да улучиш, да напаснеш точната мярка за определения случай или болест, както и да следиш за реакциите на организма. Продължих х 5,5 мл на всеки прием, докато Вяра оздравя. После намалих постепенно до 0,5 мл и сега го пие само профилактично.
Бях щастливата майка, успяла да победи вируса чрез мощната сила и бързото действие на хлорния диоксид. Радостта ми нямаше граници, сърцето ми сияеше от щастие и благодарност! Детето ми оздравя, защото повярвах и приложих ЦДС - живото-помагащия елексир! Благословен да е този природен продукт, който е безценна помощ и велика услуга на нуждаещите се по пътя към оздравяването!
А относно дъщеря ми – ще си призная: не съм я сугестирала, не съм я зомбирала, не съм й обещавала чудеса! Тя повярва след като получи подобрение и напълно оздравя само и благодарение на вълшебното действие на ЦДС. Неговата сила се стои в това, че може бързо да изчисти организма от натрупаните шлаки, най-общо казано буклуците в тялото като вредните микроорганизми, вируси, бактерии и др. Хлорният диоксид не е чудо! Той действа простичко – освобождава тялото от всичко ненужно, токсично, вредно и като резултат – става чудо. Така организмът се възражда и балансира енергиите си. Болестта сама си отива, защото когато живеем в хармония с природата и нашата същност вибрира в едно с Майката Земя, то значи, че ние сме на Пътя към истинското здраве и щастие!


Р.S.: Препоръчвам на всеки човек да поеме грижата за себе си и да е отговорен за своето здраве – емоционално, ментално, психическо и физическо. Той трябва да действа осъзнато във всеки един момент от своя живот. За да функционира добре организма, както и да се поддържа здрав е нужна профилактика отвън и отвътре. Но обикновено се оправдаваме, че времето не ни стига и търсиме вълшебното хапче или ако може мигновеното решение. Ако не сте открили магическия елексир – пробвайте с ММС! Това не е поредната реклама, а самата истина – действа безотказно! Дали вярвате или не – то работи! Имате свободната воля и възможност сами да избирате – дали да оставите безценното си здраве, личното си щастие и благополучие на друг да се грижи за тях или вие сами да градите успешното си бъдеще!


ЦДС, Лаймска болест и Още Нещо...
Казвам се Ирена и по образование съм кинезитерапевт, тоест човек добре запознат с анатомията и физиологията. 15 години се възползвам от алтернативната медицина и природосъобразният начин на живот. Успях да се преборя с доста здравословни проблеми, като холицистит и дископатия, които ме мъчеха, забравих какво е антибиотик, но ми остана една много неприятна алергична реакция към прах и носните кърпички ме съпровождаха неотлъчно. Имайки предвид естеството на работата ми, страдам и от артритни изменения на ставите на ръцете. Но не това бе причината да приемам ЦДС. В началото на лятото от една разходка в гората се прибрах с гостенин, забит на деликатно място - кърлеж. Открих го случайно, защото започнаха сърбежи придружени с обрив. Отстраних го, но знаех, че имам симптомите на Лаймска болест I-ва степен. Изследванията го потвърдиха. Класическото лечение е с големи дози антибиотик, най-често Доксициклин и трае доста продължително. Е да ама аз повече от 10 години не съм пила нищо по-силно от аспирин. Почнах да търся алтернатива и гледайки ме как се блъскам като муха в буркан, мой колега споделя за ММС. Тук е мястото да му кажа едно огромно мерси. Неговото семейство и той лично го пиели и били доволни, диабета на баща му се повлиял добре, а майка му се избавила от разширени вени, освен това унищожавал всякакви патогени. Изчаках до ден два заплатата и с едно приятелче, страдащо от бъбречнокаменна болест си поръчахме от пречистения вариант - ЦДС. Пратката пристигна на следващия ден. За ужас на колегата от инфекциозно, заявих, че отказвам антобиотично лечение на моя отговорност, подписах се в един тефтер и всички зачакаха да ме втресе до 1 седмица. Е да, ама не. Пих си дозичката по протокол 1000, 3 седмици, т.е. 4мл. в 300мл. вода на 8 приема дневно в интервал от 1 час. Обрива изчезна на втория ден, а след 21 дена кръвния тест показа, че от инфекцията няма и помен. Сега пия разтвора 2 пъти седмично чисто профилактично. Но неусетно си е отишла алергията ми към прах и съвсем скоро установих, че от доста време не кихам, не нося носни кърпички и салфетки. Чувствам се бодра, наспивам се бързо и не усещам умората от нощните смени. Особенни странични ефекти не съм имала. Първият ден на прием, усетих парене в стомаха и при уриниране, но на другият ден изчезнаха. Сега в дните, когато приемам разтвора профилактично, имам вълчи апетит и често уриниране - през 20-30мин. За мен това е индикация, че тялото се чисти и метаболизма се засилва. Усещам ставите на пръстите си по-подвижни и знам, че скоро и артрита ще се повлияе в положителна посока. Има необратими процеси в нашият организъм, но има начини тези процеси да бъдат забавени и ние да сме в добра форма за по-дълго време. По какъв начин да го направим - всеки избира сам.
Не пиша всичко това, за да агитирам, а споделям опит. А, забравих, идният месец моят познат ще ходи на преглед за състоянието на камъните в бъбреците и ще пиша отново за да споделя и неговия резултат, сега мога да кажа, че откакто пие ЦДС не е посягал към хапчетата за кръвно. Това е. Бъдете здрави.

Т.В.
Още сме в началото на лечението(само 10 дена),но са достатъчни за да кажа,че е едно ЧУДО.
вече елиминирахме едно от лекарствата за вени (Heparoid Zentiva).От този крем купувахме всяка седмица.Моят баща преживя инфаркт и инсулт преди 12 години и от тогава е непрекъснато на лекарства.Аз от години се интересувам от алтернативна медицина и пробвахме всичко,като се започне от билки,капки,хранителни добваки,оцет,мед,чесън,жива вода и т.н.Много се колебаех за ММС но накрая решихме да го вземем и още от втория ден се усетиха подобрения.Моят баща е със слабо сърце(има запушване на аортата на 100% и още две артерии са запушени на 60% и 40%.Има тромбофлибит със разширени вени,простата,болки в костите,кашлица и още други болести.напоследък беше много зле и се престрашихме да поръчаме ММС.Баща ми не можеше да върви и 200 метра,като непрекъснато се задъхваше.не можеше да носи никакъв товар.И представете си след една седмица употреба на ММС той реши да отиде да напазарува сам.прави си обиколки с колелото,което стоеше в гаража от две години.Няма и помен от упоритата кашлица,нама болки в костите на петите и вените по краката не го сърбят както винаги.Аз на това му викам ЧУДО.Благодаря на Бог,че има хора като Др.Хембъл,че има хора като Светослав и като тебе Радослав.Голямо дело сте започнали да правите,един ден ще ви благодарят всички.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.Ако имате въпроси съм на разположение винаги.....Smile

Виктор Петров
Относно MMS

Здравейте,
Пиша ви във връзка с вашето предаване което ще излъчите за MMS на 17.02.2013 (неделя от 18ч.)! Аз лично се излекувах от стафилококи в кръвта, нещо което според официалната медицина е неизлечимо, заразиха ме в Пирогов, при операция на носа! Единствената алтернатива за лечение на стафилококи беше в лаборатория Анаста, лечението е скъпа и доста не ефективна процедура според познати и приятели, минали по този път! Също така се излекувах и от ЧПВ друга неизлечима болест! Познавам не един и двама излекували се с MMS от рак, имам рода лекуваща се с голям успех в момента! Алтернативата е химиотерапия и ако се поинтересувате процента на успеваемост е толкова нисък, че лечението с химиотерапия е близко до самоубийство, и при положителни резултати в началото, което е рядко, до няколко години се стига до появата наново на рака, но този път с повече разсейки и усложнения!
Аз лично ползвам MMS от години за множество болести, както и с множество приложения! Нямам никакви отрицателни отзиви, мога да кажа, че съм много по-здрав, по-спокоен за мен и близките ми, изпълнен с много повече енергия! Освен мен от години го ползват голяма част от по-близките ми роднини и приятели, без никакви отрицателни ефекти!Замених също и пастите за зъби в, които има флуор, отровно вещество вредящо на зъбите, венците и мозъка,за това има официални изследвания от Харвард, не случайно ако дете изяде една тубичка паста за зъби със червен маркер, има силна вероятност да умре! Колкото и да плакнем устата, винаги остава паста, малко по-малко всеки ден! Резултата от спирането на пастите за зъби е, че още след второто измиване на зъбите с MMS спря кървенето на венците ми. Както и излекуването на силните болки от образувалите се джобове, проблем мъчещ ме от години и пречещ ми при хранене! Ходих при най-добрите зъболекари, тъпчеха ме с антибиотици без положителен резултат, както се случи и с другите ми болежки!
Ставал съм свидетел на чудеса при лечението с MMS, истината е, че здравето е бизнес, и ако някои е достатъчно наивен да смята обратното, то той е не информиран! Един не лош труд е книгата на Д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето. Фармацевтичните компании не искат здрави хора или такива излекувани за жълти стотинки от "неизлечими“ болести, те искат да ни поддържат болни за дълъг период, и да сме готови да дадетм всеки лев за следващата доза "лекарства"! Вие си отговорете в кое има повече пари, и днешния свят не се ли движи от печалбата? Прочетете за Антималигноцит имах колега, на които жена му се излекува от рак с това лекарство, Христо Проданов се опитва цял живот без успех да регистрира своето лекарство, най-малкото от неговия труд би било това, че лечение на рак в България ще докара невероятни приходи за държавата ни, но най-важното е спасените животи и избегнатите трагедии!

Помислете при сегашните времена, в които рака е епидемия и заболеваемостта е с 3000 процента по-висока сравнено с предишни години, излизат все нови и нови болести. Като помогнете съзнателно или не на корпоративните интереси да унищожат и без това малкото допуснати ефективни налични средства за здравето на хората, това ли е нещото което искате да допринесете в този и без това затъващ свят? Ами ако утре вашето дете се разболее от рак, не дай си боже, а вие сте помогнали за поредното унищожение на едно истинско лечебно средство!

Vaska Zaharieva Veliova
От няколко месеца четях всички публикации за ММС и на 09 01 започнах да го приемам За моя радост много бързо се регулира кръвното ми налягане,имах парадонтоза във много напреднала форма.Направи ми впечатление,че от първият ден венците ми прилепнаха към зъбите.-Лявата тазобедрена става ме болеше, но вече не усещам болка.Дъщеря ми имаше проблем със коленете,но вече кляка и става без проблем. Краката на съпругът ми бяха постоянно със оток и посинели от разкъсани капиляри. На вторият ден краката му бяха спаднали и ги чувстваше много леки -за първи път от много години.Аз продължавам да пия ММС, защото има м още един пробшем който трябва да реша.След това ще ви информирам за резултата.

Martin Cholakov
Използвам ММС от 2 години и в последствие ЦДС.Цялото ми семейство близки и познати се лекуваме с ЦДС.Няма да говоря за баналните случаи като настинки грипове колити язви перяртрити и др. банални,но държа да отбележа ,че сред близките ми има излекувани 2 случая на псоризис два на ревматоиден артрит и свичко това в рамките на месец.Използван е протокол 1000 само при псоризиса имаше и протокол за впръскване.Не забравяйте,че протокол 1000 вече не е с 4 мл.ЦДС ,а с 5.По-Здрави

Vaska Zaharieva Veliova
Здравейте,пиша ви отново,защотозабравих да кажа,че десният глезен ме болеше повече от три месеца, но вече стъпвам уверено иходя много бързо без проблем.-Внучката ми се разболя от грип и ми се обади след като три дни не е успяла да си свали температурата.Направих и ММС за 4 дена и още първият ден температурата спадна и грипа отшумя за броени дни биз последствия.Преди кашляшесъс месеци след настинка .От две седмици и сестрс ми взема мМС, защото има проблеми ставите .2012 год беше кошмар за нея .Колкко инжекции и болко успокояващи е изила и тя не знае .Днес говорих с нея итя ми каза ,че вече не я болят ставите и може да ходи.На лявата ръка е имала мъртва кост ,която е изчезнала.Препоръчвам на всеки със проблем да не се претиснава ,аспокойнои уверено даизползва ММС, защото човек сам трябва да си помогне .

Ф.Б.
Супер упорит щам, който от събота (4 дни) не се поддаваше на нищо...температура 38.8, болки в цялото тяло, запушени синуси и кашлица от дъното на дробовете..мордооорр )) В подобни случаи, обикновено ми изписват антибиотиците на принципа - проба-грешка...случвало се е и "за всеки случай изпий това, че не сме сигурни в диагнозата.." Свидетел съм на дълги престои на близки хора в болниците, където се експериментира безогледно с всичко възможно в продължение на месец и в крайна сметка състоянието остава хронично, така, че не отидох на лекар! А и нямах сили, честно казано. Само си снимах врата, който изгоря от компреси, без друг ефект Вчера си получих cds-a. Бях пила панадол, заради температурата и вече ефекта му отминаваше, така че температурата се покачваше до 38.4 отново, когато започнах CDS. Днес съм чисто нова! Особено бързо подейства вдишване за няколко секунди, на практика веднага изчезна всякакво затруднение при дишането, което беше наистина тежко! Отдавна знам за препарата, бях сигурна, че действа, но сега искам наистина да благодаря на Светльо за труда и времето, които е отделил, за да събере, преведе и систематизира информацията, че доведе Джим и другите в България и е наистина много мил с всеки, който го потърси за консултация! Благодаря и на Радо, за ентусиазма с който популяризира и подържа сайта, блога и групите тук, безценен! Браво, хора! Обичам ви!

Maria Vankalova
Здравейте, искам да споделя резултатите си от приема на ЦДС до момента. Първо да кажа, че имам дископатия, за която както знаете традиционната медицина не предлага решение, освен мазила или силни болкоуспокояващи. Дископатията ми пречеше да стоя права, т.е. мога да ходя, но спра ли, край трябва да седна или да се свия. Представете си ме в тази поза чакаща на спирка на градския транспорт. Решението за мен дойде чрез йога преди 2 години. От тогава ако не всеки ден, то поне 2 - 3 пъти седмично трябва да се практикувам йога, за да мога да се справя с болката. Когато пропусна занимания повече от седмица всичко започваше отначало. По стечение на обстоятелствата за последните 3 седмици съм си правила лечебните си упражненията само веднъж, няма да описвам болката и дискомфорта, който чувствах. Започнах прием на ЦДС по протокол 1000 поради други причини, които ще споделя ако се повлияят. Днес е четвърти ден и болката я няма от вчера. Не премам нищо друго, не правя упражнения за да съм сигурна какво точно ми действа или не. Незнам дали работи или не, но мен не ме боли

Daniel Zwetkow
Да споделя и моя опит.Преди около три седмици ми излезе нещо на лицето,първонамално мислех че е пъпка ,но то се оказа упорито и гадно.Разчоплях го то ставаше по-лошо.Сложих му мехлем йодасепт ,инфекцията намаля ограничи се само в точката .Тогава реших да сложа ММС направих 10 капки с около 60.70 грама вода ,първоначално пръсках на всеки час ,после се изхитрих и сложих лейкопласт напоен с разтвора.Започна да щипе доста.След няколко часа цвета на нещото избледня.
На сутринта вече изчезнало. Обаче концентрацията на разтвора явно беше по-голяма от необходимото защото се получи зачервяване и нещо като леко химическо изгаряне.След няколко дни мазане с крем нивея вече всичко е почти изчезнало.Яд ме е че не го снимах ,но от суеверие-викам да не стане нещо по-гадно.

Иван Перперов
Ще опитам на кратко да Ви запозная с моята история. Предупреждавам, че не съм платен рекламен агент, а човек който реши да опита.
Миналата година през Август месец ми намериха камъни в двата бъбрека. В ляво беше 17 мм, а в дясно 8 мм.
Когато ме преглеждаха още на ехограф и рентген ми казаха, че камъка ми е много калциран и предполагат, че няма да се разбие. Виждал се много бял. Но все пак решихме да пробваме. Не стана нищо. Камъка си беше цял. Малко след това мой колега ми каза за MMS. Обясни ми че го ползва от около 2 години. Подари ми дори папка с информация за него. Купих си го и започнах да пия по инструкция. През Ноември отидох на лекар. По-големия ми камък от 17 мм, вече беше 12. А малкия - 8мм беше на две по-малки парченца, които явно съм изхвърлил след това, защото изчезна.
Освен че големия беше намалял, беше станал от бял(калциран през Август), тъмен. Казаха ми че камъка ми е много рехав и няма никакви калциеви връзки. Разбиха го от първия път. Не усетих кога и как излязоха парченцата.
За някои от вас може да е лъжа и измислица, за мен обаче е истина. Въобще не е за изтърване и факта, че заради алергия през пролетния сезон, бях развил кашлица, която по време на приемането на ММС, спря дори без да я усетя. За съжаление обстоятелствата се стекоха така, че не можах дори да си довърша цялата бутилка и сега отново започнах с кашлицата, но не е както преди. Всички алергични обаче знаем, че алергиите са нещо особено упорито. Аз съм си виновен. Но някой ден, когато имам възможността, ще махна и тази гадост от мен.
Пожелавам на всеки, от каквото и да е болен и опита ММС, да се излекува.
Съжалявам, че не научих за ММС още преди около 4-5 години. Моя позната остави вдовец и 3 годишно детенце сами. Рак!!!

Radoslav Raev
08.03.2013 Тюркменистан
Главния архитект във фирмата в която работя беше в окаяно състояние със синини под очите.лека температура,отпадналост и болки в мускулите,а много ама много му се ходеше вечерта на дискотека заради осми март.
Каза,че изкарал едно седмичен грип,както и повечето хора в офиса без мен и сега отново нещо го сваляло яко долу.
Какво направих?
1-Суха чаша
2-8 капки ММС
3-8 капки Лимонена киселина
4-Чаках 20 секунди
5-Добавих вода и изсипах пълната чаша в едно литрово шише
6-Допълних шишето за да стане водата половин литър и го разграфих на 5 равни части с фулмастер за да се пие по доза през час.
Резултат?
Вечерта цялата маса говореше за ММС и този господин се спука да танцува
valepika
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Окт 2013 13:46

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от valepika »

Здравейте,
Искам да задам въпрос, въпреки че тук вероятно е само за споделяне на опит, но тук прочетох за това, което ме интересува и не знам къде на друго място да задам въпроса си, ака че да не се загуби... а именно: Прочетох по горе това:

''В.М.
Вкъщи всички пием ЦДС. Аз, съпруга ми, дъщеря ми, сина ми. Сина ми периодично имаше болки в стомаха, имаше и упорит пърхут от 6 години, който се превърна в себореен дерматит. Той е на 22 г. и това страшно го травмира. Вече няколко месеца прави впръсквания в скалпа на главата и мога да кажа, че вече всичко е наред.... "


Може ли повече инфо на темата как точно и в каква дозировка се правят впръскванията в скалпа срещу пърхут и себореата, моля ! Все още чета и се запознавам с препарата, както и как действа (като химична реакция и какаво точно въздействие оказва върху организма и докато не се запозная по-подробно, не искам да го приемам вътрешно. Благодаря на евентуалния отзовал се да ми даде информация :)
Успех на всички !
alexa_iv

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от alexa_iv »

http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2.html
Тук са описани всички болести които се лекуват, дозировката и съотношението
Angelika
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Фев 2020 22:44

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от Angelika »

Здравейте,
Може ли да споделите къде продават ММС?
Не открих къде се предлага, моля за информация.
Благодаря предварително!
radoraev
Активен
Мнения: 125
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от radoraev »

Ситуацията е следната
Светослав Стаматов спря да се занимава (mms bulgaria.com)
Огнян Симеонов произвежда кофти продукт от който пострадахме бая народ (bilkolechenie.net) и (cds-mms.com)
За момента единствено качествен продукт има в (Fulloflife100.com)
niksan79
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 09 Мар 2021 14:58

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от niksan79 »

Има ли някой идея, дали с ЦДС-а се лекува пневмония ?
radoraev
Активен
Мнения: 125
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от radoraev »

Естествено
Там му е силата
niksan79
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 09 Мар 2021 14:58

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от niksan79 »

А защо всъщност не намирам нито един работещ сайт или група във ФБ в който да мога да се се информирам за подробности относно Хлорния Диоксид ? Има ли такива сайтове на български за подробна информация ? Защото ММС българия е спрян мисля.
radoraev
Активен
Мнения: 125
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от radoraev »

Трият яко групите
В Телеграм сме
MMS/CDS/DMSO- Bulgaria
https://t.me/mmcbulgaria
Dana
Участник
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Авг 2021 16:19

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от Dana »

-6251491003349445792_121.jpg
-6251491003349445792_121.jpg (23.47 KiB) Преглеждано 28479 пъти
-6251491003349445793_121.jpg
-6251491003349445793_121.jpg (18.88 KiB) Преглеждано 28479 пъти
-6251491003349445794_121.jpg
-6251491003349445794_121.jpg (24.47 KiB) Преглеждано 28479 пъти
Хлорен Диоксид - Излекувани:
My dad had a non-healing foot ulcer for 7 years due to a bone infection caused by osteomyelitis.

Баща ми имаше незарастваща язва на крака в продължение на 7 години поради костна инфекция, причинена от остеомиелит. Язвата излезе извън контрол и премина от размера на зелено грахово зърно и плитко до покриване на ширината на петата и дълбоко. Язвата се инфектира и болката стана толкова силна, че припадна и бе приет в болница. Пръсках CDS @ 3000ppm директно върху язвата му на всеки час 6 до 8 пъти на ден. Правих това около 7 дни редовно, докато вече нямах право да го посещавам в болницата поради скорошните "ковид затваряния" във Виктория, Австралия. Въпреки това ми беше позволено да пращам храна и напитки все още, така че успях да сложа бутилки CDS @ 20-30ppm, за да дозира перорално на всеки час. В рамките на 4 седмици, незарастващата язва на крака на баща ми беше напълно излекувана. Подиатърът беше изумен, но така и не й казах какво правя. Трябва да заявя, че докато е бил в болница, са му давали антибиотици, не се съмнявам, че са помогнали, но имайте предвид, че през последните 7 години лекарите му бяха давали всеки антибиотик под слънцето, но така и не оздравя. Ето защо тя беше класифицирана като "незарастваща" язва на крака. Всичко, което можеха да направят за баща ми през последните 7 години, беше да почистят язвата, да я изплакнат и да възстановят превръзката. Единствената разлика този път е CDS. Сега съм истински вярващ.
Dana
Участник
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Авг 2021 16:19

Re: ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от Dana »

https://t.me/ClO2izlekuvani
От Екатерина Иванова

Хлорен Диоксид - Излекувани:
При мен аритмия и разширени вени напълно изчезнаха. Често ме повтаряха гнойни ангини и мен и дъщеря ми. До такава степен боледувах, че доктора ми махаше системите и се предаваше. Почна ме последният път (доста отдавна) с пеницилин да ме боде по старите методи. Дъщеря ми след една от задължителните ваксини се сдоби с глаукома
И бронхиална астма, но уж нелечимата глаукома изчезна, както и астмата. На майка ми тромб махна и то доста голям на крака. Махна и очилата, а е възрастна.

***

Те са много историите,. Приятели от хемороиди се спасиха, други от хламидия, трети ми казаха, че ще ги отровя с белина като видяха репортажа за Светльо и се скарахме 😂

***
IMG_20210828_161843_543.jpg
IMG_20210828_161843_543.jpg (34.8 KiB) Преглеждано 28472 пъти
IMG_20210828_161850_321.jpg
IMG_20210828_161850_321.jpg (23.29 KiB) Преглеждано 28472 пъти
Добро утро! И аз днес чукам 40 🙈 чакам сирените 😎 Ухапаното от куче с разлика 2 дни. Пръскане с ДМСО и ЦДС от Валерката. Някой може ли да ме посъветва за кокоши трън газовия протокол на стъпалото дали може по 5 мин. дневно или е малко един път на ден? Понеже гори се надявам да го изгори и да не е проблем.И още едно лично споделяне освен снимката която качих с голямата рана ухапано от куче. След изваждането на кърлеж пренощувал доста часове в мен имаше сериозен оток и зачервяване. След няколко мазанета с чист ЦДС и няколко изпити дози нямаше и помен след два дни. Нямам снимки, че беше на едно място дето слънце не огрява и на такова място пращам Баце и гилдията му всеки ден да се заврат 😁🙈

***

Бях понастинала и три седмици пиех около 10 мил. на ден през час ЦДС съчетано с ДМСО. Реших докато го пия да пръскам с двата спрея и вените с протокол за впръскване пак с ЦДС и ДМСО. Пръсках колкото пъти имах възможност дневно да се спра и да чакам да съхне. Смисъл, че не е било през точно определен интервал, но е добре да е през час предполагам. Продължих до пълното изчезване с пръскането доста след като спрях да го пия.
Последно промяна от Dana на 29 Авг 2021 01:26, променено общо 3 пъти.
Dana
Участник
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Авг 2021 16:19

Хашимото

Мнение от Dana »

Аз се боря с Хашимото, автоимунно заболяване. Имах ревматоидни болки по цялото тяло, най- вече краката и ръцете. Сутрин докто не направя комплекс от упражнения половин час ходих като Робокоп.
Започнах да пия ЦДС, преди няколко месеца за Ковид, но получих бонус, на втория ден болките изчезнаха. Спрях го наскоро за да направя едно чернодробно прочистване с много антиоксиданти и болките се върнаха. Бях си решила да пробвам ММС и започнах с него, още съм на свиквашите ниски дози и няма помен от болките- 3 ден. И двете работят много успешно за болки в ставите. Не съм мазала ДМСО, но го пия. Пийте смело каквото ви понася. Аз не ходя никъде вече без ММС 😀
Лично споделяне.
Dana
Участник
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Авг 2021 16:19

ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от Dana »

IMG_20210828_180534_585.jpg
IMG_20210828_180534_585.jpg (50.77 KiB) Преглеждано 28469 пъти
Лично споделяне
Болки
коляно
кръст
Мазане
Dana
Участник
Мнения: 78
Регистриран на: 27 Авг 2021 16:19

ММС(Хлорен Диоксид)-Излекувани СПОДЕЛЯТ

Мнение от Dana »

Радмила Помакова

Хлорен Диоксид - Излекувани:
Здравейте, приятели.Да споделя отново за ефекта от Цдс.Приятелка е изкарала Ковид в началото на април, доста зле,като е лекувана по телефона от джипито.В началото на май не се чуства добре и я приемат в болница за изследвания.Показанията на черния дроб са били 4 пъти над нормата.Разбрала,че ползвам Цдс и ме потърси след болницта.Дадох и да чете, дадох за няколко дни да има домашен Цдс и и поръчах.Миналата седмица ходи на контролни изследвания и всичко е в норма.Започна с 5 мл.и вдигаше дозата по 2 на ден.Сега пие по 20 в литър вода,чуства се супер,спря хапчетоза кръвно и от вчера си прави домашен Цдс сама.

***

Здравейте, моето внуче е на 4 г. -14 кг.От два месеца го оправям само с ЦДС, щото от градина вечно има проблем.Сутрин правя 3 мл. в 330 вода/малко шише вода Роса-розова с биберон/ Пие си вълшебната🙂 вода до към следобяд.Един час като свърши правя нова същата доза и стават 6 мл.за деня.То не се натрупва в организма,на малки дози след 1 час се е разградил в организма.Така не се притеснявам за целия ден да правя повече, но на много приеми и малки еднократни дози.Не спазвам час , а подканям да отпива по няколко глътки. Детето си я търси вълшебната вода, явно усеща, че су чуства по-добре след нея.Големите малко ме гледаха на криво в началото, но имат концентрат и вече почват без да настоявам аз.

***

Имах екзема "Многоцветен лишей" от години, от разтвора за пръскане 20 ЦДС/50 вода няколко дни пръсках само по 3 пъти на ден,след което ДМСО 50 % и лишеите избледняха и почти изчезнаха.Те са от рода на гъбичките и излизат на местата,които се потят и загряват най-много, а и силното слънце ги провокира. В момента пия ЦДС по 5-6 мл.само,защото ми омръзна цяла зима,но пак имаше ефект,дано да е траен.За ухапване от комари ползвам същия разтвор ЦДС и както казва Ламбов, след 5 минути сърбежа спира и червенината изчезва.ЦДС е уникално🥰

***

Относно капките за очи,тъй като е малка трайността, правя 10 мл.физиологичен разтвор,1 мл.Цдс и 0,5 мл.Дмсо, 3 пъти по 1 капка.

***

Отдавна не бях имала проблем с цистит, а две седмици почивах от ЦДС.
Вчера следобяд ме натисна криза, който е карал, знае колко е неприятно. Забърках 10 мл ЦДС в половинка вода и го изпих за час и 1/2. След 1 час още 10 мл в 0,5 вода. Активирах 40 капки ММС и направих протокол Вана в леген с приятно топла вода (Да, седя в легена с ММС 15-20мин). Зимата така оправяхме и простатит.
Към 11 вечерта вече бях забравила проблема.
Последно промяна от Dana на 29 Авг 2021 01:25, променено общо 2 пъти.
Публикувай отговор