Аура Камера - къде ?

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
striking
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Сеп 2011 23:56

Аура Камера - къде ?

Мнение от striking »

Здравейте на всички, форумът е много интересен и полезен! От това което съм прочел тук, съм останал с впечатлението, че има хора които могат да ми помогнат с този въпрос, а именно:

Прочел съм това онова за аура-та, за чакрите, за рейкито и т.н. Имам някаква представа за какво става на въпрос. Въпросът ми е къде в София може да се направи "изследване" на аурата с Аура камера? Защото съм чел, че човек може да се излекува от доста неща след като му се направи тест с камерата и се види какво всъщност не е наред и как трябва да се процедира. Но проблема е, че има твърде много "центрове" вече, които предлагат такива услуги. И всичките са с едни хубави сайтове, и на всичките сайтове пише едни прекрасни неща и човек не знае на кого да се довери! В гоогле най-отгоре излиза центъра на Деян Колев, който бил първият и т.н. Само че, като тръгнах да правя проучване за този човек, се натъкнах на доста лоши истории и др. неща. Даже има в интернет пространството някаква снимка как е прегърнал танцьорки и им дава пари, което моментално промени представата ми за този човек и ме отказа да посетя центъра. А става на въпрос за човек, който има здравословни проблеми и то от различно естество и искам да помоля да ми дадете съвет къде да отида. Не искам да отидем при "шарлатани", остави парите ами може и по-големи беди да създадат като не са наистина добросъвестни...

Благодаря ви предварително, надявам се, че някой ще ми помогне със съвет. Само дано да е по-бързо, че ми трябва за тази Събота!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Недей да ходиш. Това не е пътят. Търсиш решението извън себе си, или извън конкретният човек. Искаш някой друг да те/го оправи.
Насoката на този форум е друга. А имено самопомощ, приемане на отговорност за състоянието си и работа върху себе си, без скъпи изследвания, апарати и т.н.

Аз съм ходил на две три подобни изследвания, от гол интерес, да видя какво правят и на всичките или ми предлагаха да ми развалят магии или някакви скъпи процедури, добавки и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
striking
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Сеп 2011 23:56

Мнение от striking »

Като изключим насоката на форума. Добре, нали човешкото тяло наистина има чакри, аура и т.н., защо тази камера да не може да ти помогне? Да ти покаже коя чакра е слаба, имаш ли "развалена" обвивка на аурата и т.н. ? Попадал съм на информация, че някои много добри руски "лечители" така да се каже, пак ползват такава камера, за да се види какво е положението на човека. Това не мога да разбера.
Limitless
Активен
Мнения: 135
Регистриран на: 01 Фев 2012 17:01

Мнение от Limitless »

Болен ли си от нещо? Така като гледам как говориш имаш нужда да отидеш и да видиш дали всъщност си болен от нещо. Защо не изчистиш страха от това дали си болен? Търсиш извън теб, искаш друг да те излекува, както Иван казва. Исус преди е казал "Аз съм пътят истината и живота" и сега религията те кара да търсиш Исус някъде в небето, а той е в теб. Това значи че "ТИ си истината пътя и живота". Потърси в себе си случки със силно зареден емоционален заряд и ги изчиствай, намери в форума Предизвикателството. Мисля, че като поработиш с ТЕС, сам ще напишеш в темата как да ходиш, където и да било е безсмислено. Когато изчистваш случките с ТЕС, чакрите също ще се хармонизират, защото енергията ще протича свободно през теб.
Чувствата са най - голямата сила, ако играят за теб и най - голямата слабост, ако играят против теб. Limitless

Не е важно колко силно те удрят, важно е колко удара можеш да поемеш и да продължиш НАПРЕД!
Публикувай отговор