ЛЕЧЕНИЕ НА РАК СЪС СОК ОТ МОРКОВИ

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

ЛЕЧЕНИЕ НА РАК СЪС СОК ОТ МОРКОВИ

Мнение от ivangp »

Накратко - попаднах на много интересен сайт в който се описва как няколко човека са излекували различни видове рак с пиене на 5 чаши сок от моркови на ден.
Тези 5 чаши са получени от изцеждането на 2.5 килограма моркови. Т.е всяка чаша е получена от изцеждането на половин килограм моркови.

Хората не са променяли диетата си само са добавили към нея тези 5 чаши прясно изцеден суров морковен сок на ден.

Туморите им са започнали да се свиват след няколко седмици и са изчезнали в рамките на няколко месеца.

Чел съм за лечение на рак в клиниката на Герсон, при която се пие по 13 пъти на ден прясно изцеден морковен сок и се правят клизми с кафе. Този подход е почти невъзможен за приложение от човек самостоятелно вкъщи.

Има изследвания за опити с мишки на които е давано да ядат големи количества моркови и при които в 33% от случаите това е довело да свиване на туморите.

Не съм пробвал този метод и не знам дали работи. Но нищо не пречи да го опитате.
5 чаши сок на ден са лесно постижими за всеки.

Авторът на сайта твърди, че за 7-те години след публикуването на първата му статия не е получил нито един гневен или опровержителен коментар от хора, които са пробвали този метод.

Ако някой реши да го пробва, да пише какви са резултатите!

Забележка: Големи количества морковен сок приет наведнъж при някои хора водят до диария.
Ако при вас има такъв ефект е добре да изпивате 5-те чаши на 5 приема, разделени през няколко часа. Но всяка чаша сок да се пие веднага след изцеждане. Морковите да се мият, но да не се белят


Аз лично ползвам сокоизстисквачка ОМEGA 8004. Много е скъпа (700лв.), но според мен е най-доброто на пазара. Преди ня ползвах няколко други. Препоръчвам я на тези, които могат да си я позволят. ( Ако някой е болен от рак, той със сигурност ще даде много повече пари за лекарства и ходене по лекари отколкото би дал за тази сокоизстисквачка). Както виждате не ви давам линк към тях за да не си помисли някой, че имам някакъв финансов интерес от продажбата им. Който иска може да прочете в Гугъл повече за разликите между ОМЕГА и другите по-евтини сокоизстисквачки.

В оригиналната статия, авторът е използвал сокоизстисквачка OMEGA, но пише, че всяка сокоизстисквачка ще свърши работа. За мен има голяма разлика в качеството на сока изцеден с ОМЕГА и със бързооборотна сокоизстисквачка.
При всички положения по-добре е да започнете веднага да пиете прясно изцеден сок от някаква сокоизстисквачка отколкото да не започнете изобщо защото не разполагате с най-доброто, което не ви е по джоба.

Ето и линк към оригиналния сайт, (информацията там е на английски): http://www.cancerisover.blogspot.com
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор