ЗАЩО НЯМАШ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕС?

Как да си създадеш ТЕС декларации.
Какво е важно да разбереш при работа с ТЕС заразлични проблеми.
Как да избегнеш най-често допусканите грешки на новаците в ТЕС.
Заключено
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

ЗАЩО НЯМАШ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕС?

Мнение от ivangp »

Наскоро ми се наложи да препрочета темата на Алекс за излекуването й от нелечимото за съвременната традиционна медицина автоимунно заболяване Синдром на Сьогрен.
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=514

Страхотна тема. Препоръчвам на всеки да я прочете поне няколко пъти.
какво ми направи впечатление обаче в тази тема.
Алекс се излекува напълно от Синдрома на Сьогрен, както и от Хашимото, невъзможност за забременяване и още ред личностни проблеми.
Две други жени (Joneta и ivelina) със същото заболяване, които се включват в темата й обаче не споделят резултати от работата си с ТЕС. Това може да означава, че са се излекували, но просто не са писали (малко вероятно, тъй като повечето хора с нелечими заболявания биха споделили успехите си, ако имат такива) или не са се излекували (много вероятно, тъй като освен два-три поста, те повече не са се включвали в темата.)

Ако заложим на по-голямата вероятност и предположим, че тези жени нямат резултати,
защо те нямат, а Алекс е имала?
Въпрос за милиони.

Прочететете внимателно темата на Алекс: http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=514
И открийте 10-те разлики между нейните публикации и тези на въпросните две жени!
В тези разлики се крие отговорът на горния въпрос.

Ето какво открих аз:
1. Алекс пише в продължение на месеци. Другите две жени имат по два-три поста публикувани в рамките на два-три дни.
2. Алекс работи ежедневно с ТЕС в рамките на месеци. Другите две - не е ясно колко са работили, дали са работили и как са работили.
3. Алекс описва подробно мислите, състоянията, затрудненията и прозренията си. Другите две са задали по два-три въпроса.
4. Алекс прави визуализации. Другите две - не е ясно дали, как, какви и колко често.
5. Алекс въпреки моментните си спадове, разочарования и отчаяния продължава да прави ТЕС редовно. Другите две най-вероятно са се отказали при първото затруднение.
6. Алекс не слуша докторите и не приема мнението им за единстена и непоклатима истина. Другите две - не е ясно, понеже не пишат за това.
7. Алекс включва в декларациите си емоции и физически усещания. Другите две - не е ясно понеже не пишат.
8. Алекс препрочита няколко пъти книгата ми (както съм препоръчал) и всеки път открива в нея нови неща. Другите две - не е ясно.
9. Алекс променя декларациите си съобразно промяната в симптомите, физическите си усещания и емоциите си. Другите две - не е ясно, понеже не пишат за това.
10. Алекс прави процедурата В мир съ себе си (както горещо препоръчвам на всеки). Другите две - не е ясно понеже не пишат за това.
11. Алекс търси помощ, идеи, съвети от по-опитните от нея и се вслушва в тях. Другите две - не го правят, понеже не пишат.
12. Алекс чете и препрочита темите на други съфорумци, които са се излекували от други хронични заболявания и черпи от тях вдъхновение и идеи. Другите две - не е ясно, понеже не пишат за това.

Изводите
За да имате успех с ТЕС:

1. Пишете подробно за това, което правите с ТЕС, мислите и чувствате!!!

2. Бъдете упорити, работете ежедневно и не се разочаровайте от липсата на бързи резултати.
Дайте си 3 месеца до година време за излекуване и личностна промяна. Това ще свали огромен товар от плещите ви и ще редуцира нивата ви на стрес неимоверно.

3. Визуализирайте здраве, споделена любов, щастие, просперитет, самочувствие и жизнерадост.

4. Препрочитайте книгата ми - Техника за емоционална свобода! (новата - с бели корици - е по-добра от старата - с черни корици)

5. Не ходете по лекари. Те ще ви предпишат лекарства със негативни странични ефекти или ненужни операции. Освен това ще ви психират в негативна посока.

6. Ако правите изследвания, правете ги не по-често от всеки месец. И помнете, че симптомите ви и самочувствието ви са милион пъти по-вярно мерило за здраве от каквито и да е изследвания.

7. В декларациите ви задължително трябва да има физически усещания и/или емоции. И то такива, които изпитвате в момента на ТЕСането. Ако нямате нежелани емоции или физически усещания сега, то вие нямате проблем сега и съответно няма какво да чистите с ТЕС.

8. Захващайте се ВЕДНАГА с процедурата В МИР СЪС СЕБЕ СИ!!!

9. Избягвайте негативни хора. Изключете контактите си с всеки, който ви казва, че не можете да се справите с това или онова. Включително роднини, семейство и т.н.

10. Четете и препрочитайте историите на успелите съфорумци за вдъхновение и идеи. Вижте как те са успели въпреки трудностите, които са срещнали. Всички преминаваме през едни и същи терзания, съмнения, отчаяние, депресии и т.н. Те се преодоляват с упоритост вяра и дисциплина.

11. Търсете помоща на по-опитните от вас. Аз създадох този форум за да ви помагам. Колкото повече хора опишат пътя си към успеха тук, толкова повече съдби ще можем да променим заедно. В този форум ще намерите подкрепа и разбиране, стига да упорствате и работите здраво, а не идвате тук за да се жалвате, вайкате и търсите съчувствие, и съжаление. Аз не изпитвам капка съжаление към никого. Казвам ви го отсега за да го знаете. Решение на проблемите ви има. Отговорността за проблемите ви е ваша. И стига да търсите начини ще ги намерите. Съчувствието и съжалението няма да ви помогнат, а само ще затвърждават и оправдават проблемите ви. Работата по проблемите ви ще ги елиминира. Нищо друго няма да помогне.

12. Захващайте се на работа. За лудо ТЕСайте, за лудо не стойте!

13. Вижте извод №1
14. Вижте извод №1
15. Вижте извод №1
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Заключено